הפועל באר שבע- הפועל חדרה, שבת, 20:00, טרנר
Re: הפועל באר שבע- הפועל חדרה, שבת, 20:00, טרנר
לא נתנו הצגה... ועדיין יכלנו לתת להם עוד 2-3 חתיכות בכיף.
אנחנו חייבים להביא מישהו רע. אכזר.
אנחנו חייבים להביא מישהו רע. אכזר.
נהנתי לראות את המשחק, הקהל והקבוצה היו צמאים לגולים.
לחצנו טוב, הנענו את הכדור אחרי השתחררות בצורה טובה ותכליתית. במעברים היינו חשופים בעיקר מהקישור.
גנאח היה אדיר, גם כשהתעייף חיזוק משמעותי לסגל וכרגע מס 1 בהתקפה, מרווח, משתחרר ומשחק חכם, מאט גם את קצב המשחק כשצריך ,באמת רק שימשיך ורכש אדיר לסגל העונה.
ויטור ובאריירו כבלמים, תענוג. גם לופז במשחק מצוין.
ספר ברוך הבא שער ובישול, חוץ מזה מחויב מאוד ואיתו כשנכנס לאמצע באמת הרגשתי אותו. שמח בשבילו.
תורגמן גם ממש הורגש בחוד והיה כתובת ומעורב.
יוני פחות הורגש לי באמצע ולדעתי במשחק יחסית חלש מי שהחליף אותו אבל ממש לא היה בכיוון והורידו משמעותית את הרמה 2 זרים ובדש באמצע דווקא כשהיריבה עייפה. אהבתי את אלחמיד באמצע עד שיגיע לשם 8 חזק ואז נפסיק לראות את באריירו עובר לקישור.
ניצחון חשוב שייתן שבוע מאוד כיפי
ישש!
לחצנו טוב, הנענו את הכדור אחרי השתחררות בצורה טובה ותכליתית. במעברים היינו חשופים בעיקר מהקישור.
גנאח היה אדיר, גם כשהתעייף חיזוק משמעותי לסגל וכרגע מס 1 בהתקפה, מרווח, משתחרר ומשחק חכם, מאט גם את קצב המשחק כשצריך ,באמת רק שימשיך ורכש אדיר לסגל העונה.
ויטור ובאריירו כבלמים, תענוג. גם לופז במשחק מצוין.
ספר ברוך הבא שער ובישול, חוץ מזה מחויב מאוד ואיתו כשנכנס לאמצע באמת הרגשתי אותו. שמח בשבילו.
תורגמן גם ממש הורגש בחוד והיה כתובת ומעורב.
יוני פחות הורגש לי באמצע ולדעתי במשחק יחסית חלש מי שהחליף אותו אבל ממש לא היה בכיוון והורידו משמעותית את הרמה 2 זרים ובדש באמצע דווקא כשהיריבה עייפה. אהבתי את אלחמיד באמצע עד שיגיע לשם 8 חזק ואז נפסיק לראות את באריירו עובר לקישור.
ניצחון חשוב שייתן שבוע מאוד כיפי
ישש!
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- red and white
- Title: Almog
משחק מעולה של הקבוצה, זה היה חשוב אחרי החודש המחורבן שהיה.
הפינה הפסימית: מאוד עיצבן אותי בדש.
משחק בהליכה.
הפינה הפסימית: מאוד עיצבן אותי בדש.
משחק בהליכה.
- ForeverRed
לא הייתי מכליל את פטרסון ברשימת העייפים.
נכנס לעמדה זרה לו (חלוץ), עשה תנועות טובות ולא קיבל כדורים.
מסכים וגם אהבתי את הרעיון.ForeverRed כתב: ↑26 אוגוסט 2023, 22:38לא הייתי מכליל את פטרסון ברשימת העייפים.
הייתי מנסה את פטרסון כחלוץ בדקות קצת יותר חיות. לכו תדעו אולי תהיה הברקה.
אגב לא עמדה זרה לו.
ע"פ טרנספר, שיחק 16 משחקים כחלוץ בקריירה וכבש 6 שערים בעמדה.
אגב ברדה טען שהוא כן חלוץ, לדבריו שיחק בהולנד חצי שנה כחלוץ.ForeverRed כתב: ↑26 אוגוסט 2023, 22:38לא הייתי מכליל את פטרסון ברשימת העייפים.
בכל מקרה לא שופט אותו מקצועית אחרי שעבר 5-6 זריקות הרדמה בגב כדי לעלות לשחק.
נהניתי מאוד מהמשחק חוץ מהרבע שעה האחרונה של המחצית הראשונה.
כתבתי סיכום מפורט אמש כשהיגעתי בשעה מאוחרת, אבל איכשהו לא נלחץ לי ונמחק. לא נורא, גם ככה כתבתי שטויות.
יאללה באר שבע!!!!!
כתבתי סיכום מפורט אמש כשהיגעתי בשעה מאוחרת, אבל איכשהו לא נלחץ לי ונמחק. לא נורא, גם ככה כתבתי שטויות.
יאללה באר שבע!!!!!
אמנם רק חדרה ובטרנר , אבל לא מזלזל .
כמה אוויר צלול נכנס למערכת . כיף וחשוב .
משחק טוב שלנו , 16 מצבים , 7 למסגרת . יפה מאוד .
2 דברים לקחת מהמשחק : גאנח וספר . יופי ילדים .
בריירו במשחק אחראי מאוד . אחלה בלם לצד מיגל .
הייתי מעדיף את בריירו על אליאס בקישור .
לאט לאט מעמיקה בי הדעה שאליאס הוא אמסטף שהתרומה שלו להתקפה והנעת הכדור קדימה היא לא מספיקה וזה בלשון המעטה .
בריירו כבר הוכיח שנה שעברה שהוא יודע להבקיע ולשחק קדימה . אז העמדה הזאת כאליאס בהרכב - די מבוזבזת .
3 נק' , 3 שערים , 0 ספיגות - ככה פותחים עונה !!!
כמה אוויר צלול נכנס למערכת . כיף וחשוב .
משחק טוב שלנו , 16 מצבים , 7 למסגרת . יפה מאוד .
2 דברים לקחת מהמשחק : גאנח וספר . יופי ילדים .
בריירו במשחק אחראי מאוד . אחלה בלם לצד מיגל .
הייתי מעדיף את בריירו על אליאס בקישור .
לאט לאט מעמיקה בי הדעה שאליאס הוא אמסטף שהתרומה שלו להתקפה והנעת הכדור קדימה היא לא מספיקה וזה בלשון המעטה .
בריירו כבר הוכיח שנה שעברה שהוא יודע להבקיע ולשחק קדימה . אז העמדה הזאת כאליאס בהרכב - די מבוזבזת .
3 נק' , 3 שערים , 0 ספיגות - ככה פותחים עונה !!!
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
לא מתלהב יותר מדי מההופעה הקבוצתית אתמול. שיחקנו נגד הקבוצה הכי חלשה בליגה לדעתי, הבקענו את הראשון מנייח והכי מוקדם שיש והם עדיין הצליחו להביך אותנו לא מעט יחסית.
מה שחשוב עכשיו זה לנצח את ריינה ולעבוד טוב טוב בפגרה בתקווה לראות המשך שיפור. אני כן לוקח הלאה את ההופעה של גנאח וספר ומבחינתי נכון לעכשיו שני אלה ממוסמרים להרכב עד שיוכח אחרת
מה שחשוב עכשיו זה לנצח את ריינה ולעבוד טוב טוב בפגרה בתקווה לראות המשך שיפור. אני כן לוקח הלאה את ההופעה של גנאח וספר ומבחינתי נכון לעכשיו שני אלה ממוסמרים להרכב עד שיוכח אחרת
משהו לגבי הקבוצה הכי חלשה בליגה.
70% מקבוצות הליגה חלשות באותה מידה.
בעונה שעברה איבדנו נקודות בבית מול אחת היורדות.
70% מקבוצות הליגה חלשות באותה מידה.
בעונה שעברה איבדנו נקודות בבית מול אחת היורדות.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- ForeverRed
חדרה היא כנראה הקבוצה החלשה בליגה אבל נשים את זה לרגע בצד. הבעיה הכי גדולה של הפועל באר שבע בעונה שעברה הייתה דווקא נגד הגדולות. ראינו את זה גם לפני חודש בטוטו.
ForeverRed כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 18:01חדרה היא כנראה הקבוצה החלשה בליגה אבל נשים את זה לרגע בצד. הבעיה הכי גדולה של הפועל באר שבע בעונה שעברה הייתה דווקא נגד הגדולות. ראינו את זה גם לפני חודש בטוטו.
עניינת אז בדקתי זריז את כל איבודי הנקודות אשתקד:ForeverRed כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 18:01חדרה היא כנראה הקבוצה החלשה בליגה אבל נשים את זה לרגע בצד. הבעיה הכי גדולה של הפועל באר שבע בעונה שעברה הייתה דווקא נגד הגדולות. ראינו את זה גם לפני חודש בטוטו.
עונה סדירה -
2-1 אשדוד בחוץ
2-1 מכבי חיפה בבית
2-2 הפועל חיפה בבית
1-1 סקציה בבית
2-0 מכבי חיפה בחוץ
2-2 נתניה בבית
0-0 הפועל ירושלים בבית
1-0 למכבי בחוץ
בפלייאוף:
1-0 מכבי חיפה בחוץ
2-1 למכבי בבית
1-1 עם נתניה בחוץ
3-0 למכבי בחוץ כשהכל גמור
9 נקודות ממכבי חיפה, 9 נקודות ממכבי תל אביב (3 בגארבג').
משאר קבוצות פלייאוף עליון סה"כ (אשדוד,ה.ירושלים,נתניה) - 9 נקודות.
מקבוצות פלייאוף תחתון - 4 נקודות.
זה עובדתית נכון שהפסדנו 27 נק' לקבוצות עליון, ו4 נק' סהכ ליתר הליגה - אבל זה ממש לא אומר שאנחנו רוצים להיקלע לאיבוד נק' (4 נק' היו בתחילת העונה וחבל).
צריך לעבור פרה פרה, ולעשות הכל כדי שננצח וניקח שבועיים להתחבר עוד כי הקבוצה חייבת את זה ואת השקט, והשקט יבוא רק מנצחונות חלקים כמו אתמול. חדרה בין הקבוצות החלשות בליגה, גם ריינה. זה לא אומר שהמשחק לא מוקש, גם לא הפועל תא בבית, ה.פת בחוץ, ה.ירושלים בבית עד למפגש במחזור ה7 בסמי. כולן יכולות להיות קבוצות פלייאוף תחתון, ומכולם חייב לצאת עם ניצחון.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"