מי דיבר על סטטיסטיקה?
2023/2024 ליגת העל ושאר ירקות
- ForeverRed
Re: 2023/2024 ליגת העל ושאר ירקות
כמו כן, גימי מארין לא רואה את ליוואי גרסיה, ושי אליאס לא רואה את עלי מוחמד.
מביך.
אמרת ״יש לו את כל הנתונים להצליח, אם כבר פרוספקט אז הוא״.
סתם סקרן על סמך מה אתה אומר את זה, אני די בטוח שלא תהיה בדיוק מאושר אם הזר הבא שיגיע לפה זה אחד בן 23 שערך פחות מ-900 דקות בקריירה שלו.
אגב לא סותר שיש מצב שהוא יתברר לבסוף כרכש מוצלח.
במכבי אוהבים לבנות בניינים אחרי הופעה וחצי, ד״ש מקוואס.
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 24 אוגוסט 2023, 20:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
זהבי הגיע לעונה יהיה מעניין
- ForeverRed
נתונים פיזיים, טכניקה, גיוון במשחק.
שחקן עם רף גבוה מאוד. אני תמיד אעדיף להשקיע באחד כזה מאשר לבזבז את הזמן שלי על רומני שלא מסוגל לעבור קונוס ויש לו רק מהלך אחד.
ואף אחד לא בונה בניינים. יש לו עוד דרך לעשות.
אוקיי, אם זה משהו שאתה מסיק אחרי 2.5 הופעות זה שלך.ForeverRed כתב: ↑24 אוגוסט 2023, 20:53נתונים פיזיים, טכניקה, גיוון במשחק.
שחקן עם רף גבוה מאוד. אני תמיד אעדיף להשקיע באחד כזה מאשר לבזבז את הזמן שלי על רומני שלא מסוגל לעבור קונוס ויש לו רק מהלך אחד.
גם על אקולטסה היה אפשר להגיד ככה בהתחלה רק אומר.
יש פה קצת הדשא של השכן....
איזה שחקן דור תורג'מן.
הוא מרשים אותי בטירוף.
הוא מרשים אותי בטירוף.
איזה כיף להם
פלייאוף קונפרנס, והם בבתים עוד לפני הגומלין
פלייאוף קונפרנס, והם בבתים עוד לפני הגומלין
- ForeverRed
אני עדיין לא מספיד את ספר, אבל אני מסכים איתך לגבי מילסון, מהיר וזריז, ויש לו רזומה יותר מרשים מלרומני שלנו.ForeverRed כתב: ↑24 אוגוסט 2023, 20:53נתונים פיזיים, טכניקה, גיוון במשחק.
ואף אחד לא בונה בניינים. יש לו עוד דרך לעשות.
12 הופעות בטורקיה בחצי עונה אחרונה אשתקד, 5 שערים ובישול. עונה לפני כן (ינואר עד ינואר) בליגה ראשונה ברוסיה 29 הופעות 2 שערים ו3 בישולים. עונה לפני כן צבר 26 הופעות (שער ובישול) בליגה פורטוגלית שם.
נכון, זה לא נתונים הליגה הרוסית ראתה ימים יותר יפים, אבל הליגה הפורטוגזית והטורקית הן ממש חזקות והזרים שבאים משם אחלה.
ספר עם כמעט 60 הופעות בליגה 2 ברומניה, ועוד 50 בליגה ראשונה ברומניה. בנוער עבר בבלגיה והולנד, וכן הוא שחקן שמסתמך על טכניקת בעיטה והרמה טובה, ופחות על דריבל ופריצות. סביר להניח גם שספר גם שחקן יותר חכם וממושמע ממילסון גם אם הוא פחות פיזי ממנו.
ספר בא ב500K, מילסון ב700, לא הבדל משמעותי על הנייר.
קוואס זה דוגמה לשחקן שהיה מבוסס על יכולת פיזית (כלומר חזק וזריז) והחוסר מקצוענות שלו הותיר אותו די מוגבל, קצת כמו האסלביינק אבל הרבה יותר מוכשר.
או שיש לנו טכניקה בבש, או פיזיות ומהירות, ואם ניחנת בשניהם? כנראה משהו בקופסא חסר, וזה אופייני לליגה ברמה שלנו שחקנים שלא שלמים. היופי הוא לבנות מניין שייצור תלכיד שקשה לעצור.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
שורה תחתונה,כרגע זה לא אותו איזור חיוג.
חיפה ומכבי בשלוש רמות מעל.
חיפה ומכבי בשלוש רמות מעל.