יש ממשלה

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: חוק הגיוס החדש

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אריאל2 כתב:
17 אוגוסט 2023, 23:17
רק ערוץ 14 זה מרגש

תתפלא, מהמעט שראיתי הרגיש לי כמו שכונה וחייב להודות שהם פראבדה פראקסלנס. אממה? שהם לפחות לא ממש מתאמצים להסוות את האוריינטציה הימנית שלהם, להבדיל מ-11-12-13 שעושים תעמולה מחוצפת במסווה של תקשורת סו קולד אובייקטיבית...
סימיוני כתב:
17 אוגוסט 2023, 22:50
צר לי שאדם אינטילגנט כמוך ובר פלוגתא של שנים רבות, בוחר להתבטא כך. השיח שלך רווי שנאה ולא נותן שום לגיטימציה למי שמדבר אחרת ממך וזה מאכזב.

כאשר עומד מולי מישהו שבעיניו אין חשיבות לאמת ורק המטרות האידיאולוגיות - אשר בשמן הכל כשר - עומדות לנגד עיניו, הוא יקבל ממני תגובות מעין אלו. חד וחלק
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

Re: יש ממשלה

שליחה על ידי שיש »

ns75 כתב:
24 אוגוסט 2023, 19:08
אבל אתה טוען בדיוק מה שאני אומר, אחרת למה שהם יפילו את הממשלה?

נראה לי שלא כל כך הבנת את הסיטואציה ומרגיש לי קצת חבל על הזמן, בכל מקרה אנסה להסביר, נסה להפנים:

הם הבינו שהם לא יחליפו אותו ב״תקופת הזמן המוגדרת והסופית״ (תקרא לבד חפש מילות מפתח:תקציב המדינה,בלי טריקים ובלי שטיקים)

ברגע שהם הבינו את זה הם בחרו להפיל את הממשלה בכדי לו לתת עוד שנה נוספת ואז שהוא יפיל את הממשלה, זה ברור, אין על זה מחלוקת, לא מבין מה אתה בדיוק טוען פה.

בלי קשר לזה, אתה לא רואה שהבנאדם כבר לא מחובר למציאות? שהקיף את עצמו באנשים מירכתי הירכתיים של הביוב, נתן להם תפקידים רק בשביל לשמר את עצמו בשלטון? אתה רואה מי זה השר לביטחון לאומי? מי שר האוצר? אתה לא רואה איך מספסרים בכספים שלנו כאילו זה קזינו של עולם תחתון? אתה לא רואה איך מסדרים ג׳ובים לחברי מרכז ליכוד חסרי כל כישורים? מה עוד צריך לקרות כדי שתגיד עד פה?

המדינה במצב הכי גרוע שלה מאז היווסדה, אנשים שונאים אחד את השני, קרועים, יוקר מחייה לא הגיוני, ביטחון בריצפה

הגיע הזמן להפנים ולהבין שמספיק זה מספיק, לא אומר לך שמאל או ימין אבל מה שיש היום שם זה המיץ של הזבל שפשוט חייב ללכת הביתה
סליחה אבל את קשקושי השמאל כבר שמענו מספיק, הצטרפת מאוחר לדיון

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

שיש כתב:
24 אוגוסט 2023, 20:26
סליחה אבל את קשקושי השמאל כבר שמענו מספיק, הצטרפת מאוחר לדיון
לא סיכמנו שאתה מהונדס מזרת לקודקוד ואין צורך שתגיב?

לך נשק איזה תמונה של טאטע ותעלה לישון

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

סימיוני כתב:
24 אוגוסט 2023, 19:34
אני רק אניח את העובדות והמספרים כאן:
אצל הדמנטי , היו ב 8 החודשים הראשונים של 2022 68 נרצחים בחברה הערבית. ירידה של 18% לעומת השנה שלפניה
אצל הליצן, יש 158 נרצחים ב 8 החודשים הראשונים של 2023 , עלייה של 130%.
האם הפרוטקשן בדרום ( שם גרים רבים מקרוביי ואהוביי) ירד? פסק? יש כיוון לשיפור?
מי שאומר שזה לא נורא שהערבים הורגים האחד את השני, לא מבין עד כמה זה פוגע בכולנו ויפגע עוד יותר!
צריך איש מקצוע שיודע לנהל ולא פופוליסט שרץ בין תחנות רדיו, טלויזיה וטיק טוק.
העבירו חוק פרוטקשן זו התחלה לא? וגם תפסו מישהו על חם ויפעילו את זה נגדו ונראה לאן זה יוביל
אבל כמו שאמרתי הרכבת כבר נסעה ולא משנה מה יעשה חרצתם את גורלו

נדמה לי שהמפכל אמר משהו כזה על הערבים.....

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

ns75 כתב:
24 אוגוסט 2023, 20:32
לא סיכמנו שאתה מהונדס מזרת לקודקוד ואין צורך שתגיב?

לך נשק איזה תמונה של טאטע ותעלה לישון
חחח אני מהונדס
לך תראה םרק של כוח קפלן ותנשק תמונה של יאיר

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

ns75 כתב:
24 אוגוסט 2023, 19:08
אבל אתה טוען בדיוק מה שאני אומר, אחרת למה שהם יפילו את הממשלה?

נראה לי שלא כל כך הבנת את הסיטואציה ומרגיש לי קצת חבל על הזמן, בכל מקרה אנסה להסביר, נסה להפנים:

הם הבינו שהם לא יחליפו אותו ב״תקופת הזמן המוגדרת והסופית״ (תקרא לבד חפש מילות מפתח:תקציב המדינה,בלי טריקים ובלי שטיקים)

ברגע שהם הבינו את זה הם בחרו להפיל את הממשלה בכדי לו לתת עוד שנה נוספת ואז שהוא יפיל את הממשלה, זה ברור, אין על זה מחלוקת, לא מבין מה אתה בדיוק טוען פה.
הם הפילו את הממשלה בערב בו הוא וגנץ סיכמו וניסו להעביר חוק שיאריך את משך הזמן בו ניתן להעביר תקציב וימנע את נפילת הממשלה.

אם הממשלה הייתה מאריכה את ימיה, מה שאומר שהיה עובר התקציב, שזה מה שהם ניסו לעשות, אני לא מבין איך בדיוק הוא היה מפיל את הממשלה?

ואם מה שאתה אומר נכון, למה גנץ לא ידע ולא רצה במזימה שעשו חברי הכנסת שלו?

סמל אישי של משתמש
סימיוני
Title: CrazyRed

שליחה על ידי סימיוני »

עוד נתון מעניין שנחשפתי אליו ורלוונטי לדיון על הממשלה המדהימה שהוקמה פה:
ב 7 החודשים האחרונים של 2022( לפיד ובנט) היו 12 הרוגים מטרור פלסטיני.
ב 7 החודשים הראשונים של 2023 ( בנימין נתניהו) נהרגו כבר 35 יהודים מטרור פלסטיני.
הממשלה הזאת לא עוסקת בלעזור לנו האזרחים. עוסקת רק בפרופוגנדה, שיסוי וליבוי שנאה. מזרחים נגד אשכנזים, מרכז נגד פריפריה, יהודים נגד ערבים, דתיים נגד חילוניים. תראו מה נהיה פה . אם מישהו פה מרוצה, שימשיך לתמוך במי שאחראי לכל הטוב הזה.
מזל שיש את הפועל באר שבע שמאחדת אותנו עדיין❤

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

תהיו עיניינים,מלחמות של שמאל או ימין או מה עשו הקודמים של הקודמים לא אמורים לעניין אף אחד,אין צורך ליפול בפח של התקשורת.
איתמר בן גביר ימדד אך ורק על פי ביצועיו ולא שום דבר אחר.
המטומטם הזה אם רק היה עובד היה בונה לעצמו תהילה ובחירות הבאות היה מגיע גם ל20 מנדטים.
אבל הכסיל הזה לא השכיל להבין את העניין,נשאר בקמפיין בחירות ושאתה שומע אותו מתראיין אתה גם מבין שזה לא הבן אדם החכם בעולם.
היו לפני איתמר פוליטיקאיים שנויים במחלוקת שברגע שהראו תוצאות הציבור תמך בהם ולא עניינה אותו התקשורת.
ביבי כשר אוצר,שרון אותו הדבר שכוסח לחלוטין ע״י התקשורת ושעלה לכס ראש הממשלה אחרי האיש הכושל ביותר ברק בשיא האיניתיפאדה,חיסל אותה ויצא לחומת מגן שעד היום ההדים שלה זכורים היטב לפלשתינאיים.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

סימיוני כתב:
25 אוגוסט 2023, 08:52
עוד נתון מעניין שנחשפתי אליו ורלוונטי לדיון על הממשלה המדהימה שהוקמה פה:
ב 7 החודשים האחרונים של 2022( לפיד ובנט) היו 12 הרוגים מטרור פלסטיני.
ב 7 החודשים הראשונים של 2023 ( בנימין נתניהו) נהרגו כבר 35 יהודים מטרור פלסטיני.
הממשלה הזאת לא עוסקת בלעזור לנו האזרחים. עוסקת רק בפרופוגנדה, שיסוי וליבוי שנאה. מזרחים נגד אשכנזים, מרכז נגד פריפריה, יהודים נגד ערבים, דתיים נגד חילוניים. תראו מה נהיה פה . אם מישהו פה מרוצה, שימשיך לתמוך במי שאחראי לכל הטוב הזה.
מזל שיש את הפועל באר שבע שמאחדת אותנו עדיין❤
כמה מחבלים נהרגו באותן תקופות? כמה פעולות התקפיות עשו באותן תקופות? ( מעניין אני לא יודע)
ואולי הטרור מרים ראש כי הוא מריח דם וחולשה ( כביכול, כי זה שקר) שנובעת ממה שמשדרים בערוץ 12 ו 13 שזה כל מה שחמאס וחיזבאללה רואים?
אני חושב שבעניין הזה הממשלה חייבת להיכנס יותר חזק והלוואי שהקיצונים שבממשלה באמת היו משפיעים שם וקובעים משהו אבל גם לזה היו תלונות.....כי קיצוניים מובילים ובלה בלה

ושוב אני לא מסכים איתך בהאשמה שרק הממשלה עוסקת בפרופוגנדה , שיסוי וליבוי שנאה וכל ההמשך שכתבת

להגיד את זה ולהתעלם מהמחאה זה לעצום עיניים ואני אהיה פה להזכיר את אהוד ברק, לפיד, חלוץ, גנץ, וכו וכו
אין מבוגר אחראי בממשלה ואין מבוגר אחראי באופוזציה
אין משילות ואחן חוק במדינה, איפה ואיפה . יועמשית מפועלת מפוזיציה ובית משפט פוליטי......

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

שיש כתב:
25 אוגוסט 2023, 11:05
כמה מחבלים נהרגו באותן תקופות? כמה פעולות התקפיות עשו באותן תקופות? ( מעניין אני לא יודע)
ואולי הטרור מרים ראש כי הוא מריח דם וחולשה ( כביכול, כי זה שקר) שנובעת ממה שמשדרים בערוץ 12 ו 13 שזה כל מה שחמאס וחיזבאללה רואים?
אני חושב שבעניין הזה הממשלה חייבת להיכנס יותר חזק והלוואי שהקיצונים שבממשלה באמת היו משפיעים שם וקובעים משהו אבל גם לזה היו תלונות.....כי קיצוניים מובילים ובלה בלה

ושוב אני לא מסכים איתך בהאשמה שרק הממשלה עוסקת בפרופוגנדה , שיסוי וליבוי שנאה וכל ההמשך שכתבת

להגיד את זה ולהתעלם מהמחאה זה לעצום עיניים ואני אהיה פה להזכיר את אהוד ברק, לפיד, חלוץ, גנץ, וכו וכו
אין מבוגר אחראי בממשלה ואין מבוגר אחראי באופוזציה
אין משילות ואחן חוק במדינה, איפה ואיפה . יועמשית מפועלת מפוזיציה ובית משפט פוליטי......
ומה כל זה קשור לדביל שנמצא במשרד לבטחון הלאומי ובמקום לסתום את הפה להיכנס למחילה ולהתחיל לעבוד פותח בקרב ציוצים עם בלה חדיד?
אשמח לתשובה עניינית ולא ״הם והם והם״, כי הם לא מעניינים אותי.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

Red Tiger כתב:
25 אוגוסט 2023, 11:23
ומה כל זה קשור לדביל שנמצא במשרד לבטחון הלאומי ובמקום לסתום את הפה להיכנס למחילה ולהתחיל לעבוד פותח בקרב ציוצים עם בלה חדיד?
אשמח לתשובה עניינית ולא ״הם והם והם״, כי הם לא מעניינים אותי.
את דעתי עליו כבר כתבתי
הוא לא מתאים להיות שר ובטח שלא שר לבטחון פנים

אין לי פתרון , אם לא הוא אז שוב בחירות אני מניח

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

שיש כתב:
25 אוגוסט 2023, 11:39
את דעתי עליו כבר כתבתי
הוא לא מתאים להיות שר ובטח שלא שר לבטחון פנים

אין לי פתרון , אם לא הוא אז שוב בחירות אני מניח
עכשיו גם פתח חזית עם האמריקאיים,אתה מבין איך נפלנו?

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

Red Tiger כתב:
25 אוגוסט 2023, 11:52
עכשיו גם פתח חזית עם האמריקאיים,אתה מבין איך נפלנו?
הימין מקבל 64 ומחרבן את זה

סמל אישי של משתמש
סימיוני
Title: CrazyRed

שליחה על ידי סימיוני »

ממשלה של תותחים אחד אחד!
סמוטריץ' מראה לאמריקאים מאיפה משתין הדג ונכנס בהם עם הרבה זיקפה לאומית וחוכמה פוליטית. איזה יופי!!!
אלי כהן, שר החוץ, המדינאי חובק עולם, מדליף שנפגש עם שרת החוץ של לוב וגורם לה לברוח מארצה. צודק? בשביל מה צריך חשאיות?
אלופים!!!!

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

סימיוני כתב:
28 אוגוסט 2023, 14:53
ממשלה של תותחים אחד אחד!
סמוטריץ' מראה לאמריקאים מאיפה משתין הדג ונכנס בהם עם הרבה זיקפה לאומית וחוכמה פוליטית. איזה יופי!!!
אלי כהן, שר החוץ, המדינאי חובק עולם, מדליף שנפגש עם שרת החוץ של לוב וגורם לה לברוח מארצה. צודק? בשביל מה צריך חשאיות?
אלופים!!!!
אתה אחד היוזרים האופטימיים והמדוייקים (רק בצד הלא נכון של המפה :D ), חבל שגם אתה נופל בספינים האוטומתיים של התשקורת.
לדעתי אלי כהן עושה עבודה מעולה. תקרא את הכותרת עכשיו גם בנוניתון ותראה שהוא לא הדליף, הפגישה הייתה פורמלית. מישהוא קיבל שם רגליים קרות.

שלח תגובה