רמזי ספורי
Re: רמזי ספורי
לא להאמין ...
עומרי גאנדלמן לגנט הבלגית תמורת 2.35 מיליון יורו פלוס 15% מכירה עתידית .
על ספורי הציעו 250,000 יורו . כישלון עיסקי צורב !
עריכה : זה רק מראה כמה העיסקה על גלזר גם הייתה כלכלית רעה מאוד .
עומרי גאנדלמן לגנט הבלגית תמורת 2.35 מיליון יורו פלוס 15% מכירה עתידית .
על ספורי הציעו 250,000 יורו . כישלון עיסקי צורב !
עריכה : זה רק מראה כמה העיסקה על גלזר גם הייתה כלכלית רעה מאוד .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- ForeverRed
אנחנו חלוקים על נושא הבונוס.oranu כתב: ↑15 אוגוסט 2023, 22:53שום דבר, את האמת שאכלתי את הראש, מתנצל על זה.
הדיון ממצה את עצמו, כל אחד יחשוב מה שנראה לו נכון.
אני אמשיך לחשוב שמה שיש כרגע זה הכי טוב שיש על כל המגרעות שקיימות ונגעתם בנקודות חשובות, וכל מה שיהיה מעבר זה בונוס.
מה שגורם לי להאמין שזה ישתנה היא שככה העולם עובד, פעם למטה, פעם למעלה, כשאתה למטה משנה כדי לעלות, כשאתה למעלה מנסה לשמר, עכשיו אנחנו בלמטה, אני מכיל את זה באהבה גדולה.
קבוצה עם התקציב השלישי בגודלו בפער מהיריבות לא יכולה להרשות לעצמה ניהול פזרני ולא יעיל. בצורה הזאת בכלל לא משנה מה אלונה מביאה מהבית, זה הולך לפח.
המועדון לא יוכל להתקדם בלי התייעלות ניהולית.
זה לא בונוס. זה הכרח.
נישאר חלוקים.ForeverRed כתב: ↑16 אוגוסט 2023, 09:55אנחנו חלוקים על נושא הבונוס.
קבוצה עם התקציב השלישי בגודלו בפער מהיריבות לא יכולה להרשות לעצמה ניהול פזרני ולא יעיל. בצורה הזאת בכלל לא משנה מה אלונה מביאה מהבית, זה הולך לפח.
המועדון לא יוכל להתקדם בלי התייעלות ניהולית.
זה לא בונוס. זה הכרח.
נתניה מתנהלים נכון כלכלית ולא פזרני, איך זה עוזר להם?
לקחת את הנתון ״קבוצה עם תקציב שלישי בגודלו בפער מהיריבות״ כעובדה מוגמרת.
הנתון הזה מתאפשר בזכות משפחת ברקת, ולכן, כל דבר שהוא מעבר לכך, הוא בונוס.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
דיווחים שאם ספורי יעזוב בריהון סומן על ידי המועדון…
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- red and white
- Title: Almog
מרגיש לי שהרבה אנשים שרוצים ברעתנו מנסים לגרום לעוד יותר בלאגן במועדון, בוחשים ומנסים ליצור אש. אנחנו צריכים לא ליפול בזה.
ואין סיכוי שהמחליף של ספורי יהיה בריהון.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
איזה ישראלים יש כבר בשוק שיכולים להחליף את ספורי?red and white כתב: ↑16 אוגוסט 2023, 14:33מרגיש לי שהרבה אנשים שרוצים ברעתנו מנסים לגרום לעוד יותר בלאגן במועדון, בוחשים ומנסים ליצור אש. אנחנו צריכים לא ליפול בזה.

- ForeverRed
לא מצליח להבין אותך.
חסרים בעלים ששפכו סכומים של כסף ולא השיגו כלום?
ניהול תקציב חשוב לא פחות מהתקציב עצמו, בטח לקבוצה שמתחילה מראש מעמדת נחיתות לעומת היריבות שלה.
ובסוף זה גם עניין של הגדרת מטרות.
מבטיח לך שאלונה לא מסתפקת במקום שלישי ואירופה. לא בשביל זה היא שמה מיליונים מכיסה מדי עונה.
גם הקהל לא מסתפק.
אז או שתשנה גישה, או שתגדיר מטרות אחרות.
בדרך של השנים האחרונות שום דבר לא ישתנה ומה שהיה הוא שיהיה. אם זה ימשך אגב, אני לא רואה אותה מאריכה כאן ימים.
נתניה זו דוגמה טובה למועדון צנוע שכן עומד ביעדים שהוא מציב לעצמו. תקרת זכוכית של מקום 4 + מלחמה במפעלי גביע וייצוא שחקנים לאירופה. קשה להאשים את האוהדים שלא מתחברים. גם כאן יש כאלה וזה מובן, הכל באופן יחסי כמובן.
- red and white
- Title: Almog
שיביאו זר לאמצע.
משחקים עם שלישיית קישור חזקה
ובמקרה הצורך מול יריבות חלשות אפשר לשחק עם בדש/סטויאנוב/פאון כחלק מהשלישייה.
לא יודע אם רוצים ברעתנו, הם סתם חסרי מושג.red and white כתב: ↑16 אוגוסט 2023, 14:33מרגיש לי שהרבה אנשים שרוצים ברעתנו מנסים לגרום לעוד יותר בלאגן במועדון, בוחשים ומנסים ליצור אש. אנחנו צריכים לא ליפול בזה.
כמעט כלום לא יוצא מברדה-פרימור-אלונה. אפילו שמועות ווצאפ כבר אין.
שלא יובן לא נכון, יש לי לא מעט ביקורת על אלונה ועל הדרך שהיא מנהלת את המועדון.ForeverRed כתב: ↑16 אוגוסט 2023, 14:39לא מצליח להבין אותך.
חסרים בעלים ששפכו סכומים של כסף ולא השיגו כלום?
ניהול תקציב חשוב לא פחות מהתקציב עצמו, בטח לקבוצה שמתחילה מראש מעמדת נחיתות לעומת היריבות שלה.
ובסוף זה גם עניין של הגדרת מטרות.
מבטיח לך שאלונה לא מסתפקת במקום שלישי ואירופה. לא בשביל זה היא שמה מיליונים מכיסה מדי עונה.
גם הקהל לא מסתפק.
אז או שתשנה גישה, או שתגדיר מטרות אחרות.
בדרך של השנים האחרונות שום דבר לא ישתנה ומה שהיה הוא שיהיה. אם זה ימשך אגב, אני לא רואה אותה מאריכה כאן ימים.
נתניה זו דוגמה טובה למועדון צנוע שכן עומד ביעדים שהוא מציב לעצמו. תקרת זכוכית של מקום 4 + מלחמה במפעלי גביע וייצוא שחקנים לאירופה. קשה להאשים את האוהדים שלא מתחברים. גם כאן יש כאלה וזה מובן, הכל באופן יחסי כמובן.
אני לגמרי מסכים וחושב שבמשאבים הנוכחיים אפשר להשיג יותר, להיות תלוי פחות במזל ויותר בדרך סיסטמטית שמביאה תוצאות.
משה פשוט מציג מציאות שלטעמי היא מוטה באופן ברור משיקולים לא עניינים.
מה לעשות, גם אני אוהב את ברדה ומליקסון, אבל יש לא מעט ביקורת שהיא בכלל אליהם.
אם חס וחלילה יגיע למשל מישהו כמו אוחנה או בריהון, זה נטו עליהם ובטח לא על אלונה למשל.
אלה החתמות חסרות כל מעוף, יצירתיות, וצעד של נואשות לרכש כמו נרקומן שחייב מנה, גם אם האיכות *** והוא עלול לחטוף מנת יתר.
בסגל בו יש 2 כשרונות כמו סטויאנוב וג'אנח אז על אחת כמה וכמה.
בכוונה רשמת? אם לא זה קומי
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- ForeverRed
כמו כל החתמה אחרת, גם כאן יש מגבלות של היצע ויכולת כלכלית. אני מתקשה להאמין שברדה הולך לישון בלילה בשאיפה לקום בבוקר עם כאלה שמות.yossi כתב: ↑16 אוגוסט 2023, 16:33שלא יובן לא נכון, יש לי לא מעט ביקורת על אלונה ועל הדרך שהיא מנהלת את המועדון.
אני לגמרי מסכים וחושב שבמשאבים הנוכחיים אפשר להשיג יותר, להיות תלוי פחות במזל ויותר בדרך סיסטמטית שמביאה תוצאות.
משה פשוט מציג מציאות שלטעמי היא מוטה באופן ברור משיקולים לא עניינים.
מה לעשות, גם אני אוהב את ברדה ומליקסון, אבל יש לא מעט ביקורת שהיא בכלל אליהם.
אם חס וחלילה יגיע למשל מישהו כמו אוחנה או בריהון, זה נטו עליהם ובטח לא על אלונה למשל.
אלה החתמות חסרות כל מעוף, יצירתיות, וצעד של נואשות לרכש כמו נרקומן שחייב מנה, גם אם האיכות *** והוא עלול לחטוף מנת יתר.
בסגל בו יש 2 כשרונות כמו סטויאנוב וג'אנח אז על אחת כמה וכמה.
מבלי לגרוע מהחלק המאוד מכובד שלו במצב כמובן.
בהצלחה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
- ForeverRed
אין גרועים כמונו בלמכור שחקנים.
פאקינג חצי מיליון.
פאקינג חצי מיליון.