רמזי ספורי
Re: רמזי ספורי
יאללה ביי, רמזי לך כבר לדובאי.
מהדר אדום בנשמה כתב: ↑08 אוגוסט 2023, 10:03נהיינו בדיחה וזה עצוב, מה הם משחקים שש בש לפניי משחק באירופה?

שש בש דווקא יכול לשפר יכולות קוגניטיבית, במיוחד אצל שחקנים המתמודדים עם קשיים בתחום הזהדר אדום בנשמה כתב: ↑08 אוגוסט 2023, 10:03נהיינו בדיחה וזה עצוב, מה הם משחקים שש בש לפניי משחק באירופה?
אפשר לחשוב, אז היו קצת מכות, ביג דיל. למה ברדה ואוגו לא הגיעו כמעט להחלפת מהלומות בינהם בחדר הלבשה. ומה עם ז'וס? קורה, קרה, יקרה.
מענישים, מחליקים וממשיכים הלאה.
מענישים, מחליקים וממשיכים הלאה.
יומיים לפני משחק סופר חשוב באירופה וכשגם ככה כל המערכת על קוצים הוא הולך מכות על שש בש ופוצע את יחזקאל, אידיוט חסר אחריות ברמות הכי גבוהות, הלוואי ברדה יתן לו להוציא שורשים בספסל.
בהצעה הראשונה עליו הייתי בועט אותו.
בהצעה הראשונה עליו הייתי בועט אותו.
- ForeverRed
המקרה הנקודתי הזה לא שונה בהרבה מהמלחייה של זוס.
ונקווה שיוביל לאותו דין כלפי השחקן.
- ForeverRed
זו תהיה צביעות גדולה אם לא.
אישית אני גם חושב שזו הזדמנות משמיים ללכת צעד קדימה.
שחררו אותנו מהבינוני הזה
איזה דין היה לזוסוואה?
הרחיקו אותו ואת יחזקאל מהמשחק האחרון. זהו.
מי שחושב שהוא שוחרר בגלל ה"מלחייה" - טועה בענק
הרחיקו אותו ואת יחזקאל מהמשחק האחרון. זהו.
מי שחושב שהוא שוחרר בגלל ה"מלחייה" - טועה בענק
המקרה שונה כי אצל ז׳וס זה היה הקש ששבר את גב הגמל אחרי שסטר לעמית ביטון,התעמת עם אילוז,התחצף לברדה וכל יתר הבעיות שהיו על הדשא.
הלוואי והדין היה דומה אך לא רואה סיכוי, כך או כך ספורי בעיניי לפחות מחוק, מאמין שיש עוד אוהדים בדעתי.
הלוואי והדין היה דומה אך לא רואה סיכוי, כך או כך ספורי בעיניי לפחות מחוק, מאמין שיש עוד אוהדים בדעתי.
ולספורי חסרות תקריות?
צהובים מיותרים? ריבים עם חברים על הדשא? הולכת אימים במשחק השוטף? אירוח ארוחת שף בזמן שהקבוצה מצווה לנהלי קורונה?
וזה רק משליפה מהזכרון.