אתה מבטל פה שוערים טובים ומנוסים שיכולים להיות אחלה שוערים שניים בזמן שהאלטרנטיבה שלך היא ילד שלא ברור אם בכלל קשור לרמה. עם כל הכבוד לאימונים, זה לא מספיק כדי לעמוד על איכות של שחקן בעמדה כל כך קריטית.הפועלעולה כתב: ↑10 יולי 2023, 18:49כולנו היינו רוצים את טננבאום אבל כנראה שיש שם משהו אם אף קבוצה לא נוגעת בו. אולי ינסו בהמשך הקיץ.
להיות עם אריק ינקו כמחליף זה אחראי?
אני רציתי את גד עמוס וג'ראפי ומסתבר שגם המועדון אבל הם לא רצו להיות מחליפים, כנ"ל הרוש.
מכאן האופציות הצטמצמו ללויטה, ינקו, לבקוביץ'... כולם אסון. לא סתם יש מגמה של שוערים זרים או ישראלים צעירים וחסרי ניסיון.
הכנה 2023/24
- ForeverRed
Re: הכנה 2023/24
"לא ברור אם בכלל קשור לרמה". בדיוק בשביל זה הצוות עוקב אחריו כשמשאיל אותו ועוקב אחריו גם כשחוזר באימונים ולא סתם זורק דברים באוויר בפורום כלשהו.
אני מבטל שוערים שאני לא מחזיק מהם בעליל.ForeverRed כתב: ↑10 יולי 2023, 19:05אתה מבטל פה שוערים טובים ומנוסים שיכולים להיות אחלה שוערים שניים בזמן שהאלטרנטיבה שלך היא ילד שלא ברור אם בכלל קשור לרמה. עם כל הכבוד לאימונים, זה לא מספיק כדי לעמוד על איכות של שחקן בעמדה כל כך קריטית.
לא מסוגל לראות עוד שנייה את לויטה בשער של הקבוצה שלי, בעיניי הוא בלתי נסבל. לבקוביץ' כמעט הוריד את חדרה וינקו אף פעם לא היה ברמה.
להחליף שוער שאתה לא סומך עליו בשוער שאתה לא סומך עליו רק כזה עם +140 הופעות בליגת העל לא יעזור לאף אחד.
את אליאסי לא ראיתי אז אין לי דעה עליו. אם טננבאום כשיר אז ברור שהוא צריך להיות על הפרק.
איכס איזה משחק אימון מגעיל ..
מקווה שלא נצא בשן ועין .
הפולנים מתחתית הליגה הפולנית השנייה רק מכסחים
מקווה שלא נצא בשן ועין .
הפולנים מתחתית הליגה הפולנית השנייה רק מכסחים
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
אם טננבאום כשיר הוא לא היה עוזב את מכבי תל אביב ונשאר בלי קבוצה עד עכשיו.
תחשבו שמכבי חיפה העדיפה את פאקינג איתמר ניצן על פניו. כנראה שלא סתם ויש בעיה איתו.
תחשבו שמכבי חיפה העדיפה את פאקינג איתמר ניצן על פניו. כנראה שלא סתם ויש בעיה איתו.
- ForeverRed
שמישהו יספר לפולנים שזה לא גמר צ'מפיונס. מעיקים עם הבונקר ועם ההתחזויות.
בדש, יחזקאל, אליאס ושמיר עושים שינוי מרענן.
גם ההוצאה של ספורי הפקק תורמת לשטף.
גם ההוצאה של ספורי הפקק תורמת לשטף.
לוקח חזרה
אם אתה חושב שספורי היה רע לגיטימי כי הוא צריך להיות הכוכב מספר אחד ובמשחק הזה היה ברמת ספר ברמת קלימלה ברמת נעלם.
מההרכב הזה אני רואה כדורגל
עדכון: הו לפחות גול
נערך לאחרונה על ידי shovalb9 ב 10 יולי 2023, 19:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- ForeverRed
אתם שוכחים שגם הפולנים עושים חילופים והאיכות שלהם כנראה יורדת.
לא שהמשחקים האלה מדד למשהו, קיבלנו לא פעם ולא פעמיים הוכחה שכאשר ספורי על הדשא הכדורגל שלנו הרבה יותר תקוע, מסכים עם crazy red, מצטער מאוד אבל ספורי פשוט בלתי נסבל.
ושלנו עולה לא טוב? תמיד תראה את החצי הריק?
אליאס ויחזקאל עושים לא מעט בלאגן בהגנה של הפולנים. בדש עם כמה נגיעות מצוינות ושיתוף הפעולה שלו עם יחזקאל אמור להיות מבטיח.
- ForeverRed