חסכונות בגיבויים להרכב? באמת?
תראה איזה עומס איכותי ופסיכי יש לנו בקישור ההתקפי:
פאון, ספורי, חטואל, פטרסון, בדש, ספר וסטויאנוב. על 3 עמדות (בהנחה שלא נפתח עם 3 קשרי אמצע ואז כל השחקנים האלו יתחרו על 2 עמדות).
אם מודדים עלות מול תועלת הוא כנראה יסיים במקום האחרון בקבוצה, הוא כבר חצי שנה לא פוגע, וזה שהוא היה טוב למשך 3 חודשים (בתוך תקופה של שנתיים!)לא צריך להביא לו חוזה לעונה הבאה.
מעדיף לתת כל דקה שלו לסטויאנוב או לבדש.
ועוד אנשים חושבים שגנאח יקבל צ׳אנס העונה, איפה הוא ייכנס
החלק ההתקפי עמוס.
איכותי? בכלל לא בטוח. נחיה ונראה.
בגיבויים למגנים ולקישור אתה קצר עד בעייתי.
גם בבלמים הסיפור לא סגור.
מי שמצפה להיפטר גם מחמד, שינקוב בשם של מחליף אחר.
כל מי שחוגג את עזיבת מיכה, שיהיה לכם בהצלחה עם ספורי כבאנקר הכי גדול בהרכב בעונה הבאה.
נקע בעיניים.
אני בדעה של כל מי שחתום לעונה הבאה צריך לקבל הזדמנות במחנה אימונים ורק לאחר מכן לחתוך וגם להגיד לו שזאת ההזדמנות האחרונה ואולי יפתיע כי כדורגל היה לו ברגלים
נקווה שהתכנון יהיה להביא קשר אמצע זר שישלים שלישיית קישור חזקה ויציבה.
בעונה שעברה היו יותר מדי משחקים שהיה ברור שלא יגיע גול מההתקפה גם אם יתהפך העולם והיינו יותר מדי תלויים במספרים של שחקני ההגנה (ויטור ויחזקאל) ובחטואל מהספסל.
העונה נראה שיש יותר אופציות ובעיקר שחקנים יותר ישירים בהתקפה. עכשיו צריך להמתין ולראות איך הכל יתחבר.
לגבי מיכה, גם אם יביא עונה של 20 בישולים לא אתגעגע אליו.
התהפכתי עליו איפשהו באמצע העונה כשירדה ממנו ההילה של שחקן העונה ב18/19 וכשהוא שוב חזר ליכולת העלובה מעונה שעברה במיוחד בפלייאוף כשהיה צריך אותו.
כבר לא נראה שיש שם מוטיבציה להשתנות ולהשתפר, מכאן זה רק יילך ויהיה יותר גרוע. אני אופתע אם הוא לא יפרוש בגיל יחסית מוקדם כמו ורמוט וממן.
אני לא יודע כלום,הכל זה מהגיון בריא והבנה של המעמד של אליה במועדון.
אין מצב שהוא ירצה ששחקן בחוזה ימשיך ויגידו לו ״אי אפשר הוא חייב לקצץ״.
עם כל הכבוד זה לא אברמוב או הניסנובים,זאת אלונה.
אני לא יודע כלום,הכל זה מהגיון בריא והבנה של המעמד של אליה במועדון.
אין מצב שהוא ירצה ששחקן בחוזה ימשיך ויגידו לו ״אי אפשר הוא חייב לקצץ״.
עם כל הכבוד זה לא אברמוב או הניסנובים,זאת אלונה.
אנחנו כבר יודעים לא יום ולא יומיים שמיכה מתנדנד, מעריך שהמועדון גם הכין אותו לאפשרות כזו של פרידה אפשרית, טיימינג לא נכון? לא יודע, זה לא שאנחנו פסע מסגירת החלון, יש לו עוד המון זמן למצוא יעד חדש.
מקצועית הייתי מעדיף שזה יהיה ספורי אבל גם את מיכה אפשר להחליק, שנה ראשונה שלו היה על תקן גופה, שנה שנייה נפתחה מעולה אך די מהר זה הלך ונגמר, עם כל הרצון הטוב הוא לא מצדיק את השכר שהוא יושב עליו ובלב די שלם אני הייתי נותן את המפתחות לסטויאנוב.
אני חצי חצי עם ההחלטה הזו , מצד אחד משהו בו לא התחבר פה מקצועית , לצד כמה משחקים טובים המון משחקים של חוששך .
מצד שני זה שחקן שיש לו כדורגל , זה שחקן שיש לו שחקנים שיעשו תנועה נכונה הוא ישים להם כדור של אומן מול שוער.
אין שחקן שרציתי יותר מדור מיכה לפני שנתיים,אפילו יותר מאצילי.
ולמה? כי אני חולה על שחקנים מהסוג שלו.
אינטלגנט על במשחק,רואה שני מהלכים קדימה,מסירות אמן שחקן.
אבל לצערי ולצערו זה לא תפס כאן,הוא עדיין לא השתחרר מהטראומה ההיא ובשורה התחתונה כשחקן שנחשב אלפא היינו אמורים לקבל ממנו הרבה יותר במשחקים ששיחק ובמשחקי העונה בפרט.
לא חושב שמישהו כאן חוגג את העזיבה אבל אני בהחלט מבין את ההחלטה.
אני חצי חצי עם ההחלטה הזו , מצד אחד משהו בו לא התחבר פה מקצועית , לצד כמה משחקים טובים המון משחקים של חוששך .
מצד שני זה שחקן שיש לו כדורגל , זה שחקן שיש לו שחקנים שיעשו תנועה נכונה הוא ישים להם כדור של אומן מול שוער.
מוסר ברמה הכי גבוהה של הליגה, הגנתית רך באמצע ולא יכול לשחק מעבר ל60 דק'. איום לשער, ומקו שני אין. ייאמר לזכותו ביחס למספרים שלו שבישולים צפויים, נתון שלא נספר בארץ - היה יכול לבוא מאוד לזכותו.
רק לא לשחרר למכביות.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
אני תמיד בעד ששחקנים יקחו את המקום שלהם ולא יקבלו אותו במתנה, מוכשרים ככל שיהיו.
לסטויאנוב יש עוד המון מה להוכיח.
גם אני.
כן יש בי חשש שהוא לא יקבל צ'אנס כמו בעונה שעברה.
יצא לטובה אבל בקיץ הקודם ברדה טעה איתו. מקווה שהעונה הוא יקבל את הרגעים שלו, וכשהוא יקבל אני גם מאמין שהוא יקח.
גם אני.
כן יש בי חשש שהוא לא יקבל צ'אנס כמו בעונה שעברה.
יצא לטובה אבל בקיץ הקודם ברדה טעה איתו. מקווה שהעונה הוא יקבל את הרגעים שלו, וכשהוא יקבל אני גם מאמין שהוא יקח.
בוואלה דווח שהוא שיחק היום מגן ימני.
מקווה מאוד שלא בונים עליו ועל חאתם כמחליפים של יחזקאל.