דור מיכה
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
Re: דור מיכה
מקצועית אני מסכים עם זה. בנוסף,הוא יושב על אחד החוזים אם לא הכי גבוהים בקבוצה.
חשבו שהוא יהיה שחקן מוביל והוא ספסל אחרי שנתנו לו שנתיים להראות מה הוא יודע, אני מסכים שזה עלות תועלת.
זה לגיטימי לנסות להשתחרר ממנו מאותה סיבה שזה לגיטמי מבחינתו לא לרצות לוותר על מה שהתחייבו לו בטח ובטח מתוך ההבנה שכל קבוצה אחרת שהוא יעבור אליה תהיה כנראה פחות תחרותית עם פחות תנאים.
לא יודע אם זה הצעד הכי נכון לא להוציא למחנה כי עכשו גם קבוצות אחרות יודעות את הפוזציה שלו אבל אני מניח שגם ככה לא היו הצעות. בכל אופן יש מלא שחקנים וחלק צריכים לא לצאת.
נקווה שיסתדר בלי יותר מדי מלחמות שלא נקבל עוד מוקפא.
חשבו שהוא יהיה שחקן מוביל והוא ספסל אחרי שנתנו לו שנתיים להראות מה הוא יודע, אני מסכים שזה עלות תועלת.
זה לגיטימי לנסות להשתחרר ממנו מאותה סיבה שזה לגיטמי מבחינתו לא לרצות לוותר על מה שהתחייבו לו בטח ובטח מתוך ההבנה שכל קבוצה אחרת שהוא יעבור אליה תהיה כנראה פחות תחרותית עם פחות תנאים.
לא יודע אם זה הצעד הכי נכון לא להוציא למחנה כי עכשו גם קבוצות אחרות יודעות את הפוזציה שלו אבל אני מניח שגם ככה לא היו הצעות. בכל אופן יש מלא שחקנים וחלק צריכים לא לצאת.

- red and white
- Title: Almog
אין סיכוי שהוא יוקפא, הוא עדיין מאוד מבוקש.yarinbenizri94 כתב: ↑30 יוני 2023, 09:19מקצועית אני מסכים עם זה. בנוסף,הוא יושב על אחד החוזים אם לא הכי גבוהים בקבוצה.
הוא יעזוב ובמקסימום נצטרך להשלים לו חלק מהחוזה.
מקצועית אין לי בעיה עם זה.
תזמון קצת לקוי לטעמי, גם בדרך.
תזמון קצת לקוי לטעמי, גם בדרך.
- ForeverRed
לא אוהב את המהלך הזה.
עם כל הסלידה שלי מהמשחק שלו, זה שחקן ישראלי שעם חלוץ סביר נותן דו ספרתי בישולים. התקופות הכי יפות של הקבוצה בשנים האחרונות היו כשהוא היה טוב.
החסכנות הזאת בגיבויים להרכב עוד תעלה לנו.
חוץ מזה שככה לא מתנהגים.
חשבתי שהפיקו לקחים משנים קודמות בעניין הזה.
עם כל הסלידה שלי מהמשחק שלו, זה שחקן ישראלי שעם חלוץ סביר נותן דו ספרתי בישולים. התקופות הכי יפות של הקבוצה בשנים האחרונות היו כשהוא היה טוב.
חוץ מזה שככה לא מתנהגים.
הוא היה חלש מאודForeverRed כתב: ↑30 יוני 2023, 09:50לא אוהב את המהלך הזה.
חוץ מזה שככה לא מתנהגים.
מה זה ככה לא מתנהגים? השחקן לא בתוכניות והודיעו לו את זהForeverRed כתב: ↑30 יוני 2023, 09:50לא אוהב את המהלך הזה.
חוץ מזה שככה לא מתנהגים.
את הכסף הוא יקבל עד השקל האחרון
ומסכים שאיתו שיחקנו את הכדורגל הכי טוב שלנו אבל מאז הוא לא התרומם ולא יציב וכנראה שזה יקר לנו להחזיק שחקן כזה בספסל
חדשות נפלאות.
שחקן עם רגליים עייפות ואיטיות, לא פיזי, שפת גוף פסיבית, לא מסוגל לבעוט לשער, לא מסוגל להוות איום משום מקום במגרש. כמו סנטר שמשאירים אותו פנוי על השלוש כי יודעים שלא יצא מזה כלום.
כיום הוא בעיקר יכול לתפקד על שטח קטן ובלתת צ'יפים על 50 מטר. זה לא רציני ולא מתאים להפועל ב"ש, אולי לאבוקסיס שיציב מקדימה טיסנים שרק יעופו קדימה.
ספורי 150 רמות מעליו וגם סטואינוב שחקן הרבה יותר מעניין. יותר מזה, כבר רשמתי שאני מתקשה לחשוב על שחקנים שלא יתרמו יותר ממנו בעמדה, אפילו במחוזות של אזולאי הקשר ואופק ביטון.
הטיימינג מצוין. בעונה שעברה שחקנים כמו קלטינס ואלחמיד שיחקו במחנה ובאירופה ועזבו אחרי פתיחת הליגה.
טוב שחותכים הכל מוקדם ועד כה כל השחרורים הם 10/10 מבחינתי, בדיוק מה שרציתי. נקווה שחמד הבא בתור ושזה אומר שיש קשר אמצע סגור.
שחקן עם רגליים עייפות ואיטיות, לא פיזי, שפת גוף פסיבית, לא מסוגל לבעוט לשער, לא מסוגל להוות איום משום מקום במגרש. כמו סנטר שמשאירים אותו פנוי על השלוש כי יודעים שלא יצא מזה כלום.
כיום הוא בעיקר יכול לתפקד על שטח קטן ובלתת צ'יפים על 50 מטר. זה לא רציני ולא מתאים להפועל ב"ש, אולי לאבוקסיס שיציב מקדימה טיסנים שרק יעופו קדימה.
ספורי 150 רמות מעליו וגם סטואינוב שחקן הרבה יותר מעניין. יותר מזה, כבר רשמתי שאני מתקשה לחשוב על שחקנים שלא יתרמו יותר ממנו בעמדה, אפילו במחוזות של אזולאי הקשר ואופק ביטון.
הטיימינג מצוין. בעונה שעברה שחקנים כמו קלטינס ואלחמיד שיחקו במחנה ובאירופה ועזבו אחרי פתיחת הליגה.
טוב שחותכים הכל מוקדם ועד כה כל השחרורים הם 10/10 מבחינתי, בדיוק מה שרציתי. נקווה שחמד הבא בתור ושזה אומר שיש קשר אמצע סגור.
לא מסכים שספורי יותר טוב ממנו בכלל, אם בונים את המשחק על ספורי אז תביאו משקפי מגן כי זה כמו חול בעינייםהפועלעולה כתב: ↑30 יוני 2023, 10:08חדשות נפלאות.
לגבי מיכה הוא יכול לתרום לנו המון ובעונה החולפת הגרועה שלו בישל 9 פעמים, כבר כתבתי שהבעיה כלכלית ואנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו שכר כזה על הספסל
החלטה לא מקצעית נטו אבל מובנת והגיונית
נקווה מאוד מאוד שיש משהו אחר בקנה ולא בונים על ספורי/ פאון לבד או לחלופין שבונים על סטויאנוב( הוא נראה לי כוכב)
החלק ההתקפי עמוס מאוד.
יוספי הולך בוודאות. חייב ללכת עוד מישהו. יש לכם מועמד יותר "ראוי"?
מיכה קיבל שנתיים להוכיח את עצמו ולוהציא הבלחות פה ושם, לא עמד בציפיות.
עכשיו זה הזמן לשחקנים אחרים. את הדקות שלו אני נותן לסטויאנוב בלי לחשוב פעמיים.
יוספי הולך בוודאות. חייב ללכת עוד מישהו. יש לכם מועמד יותר "ראוי"?
מיכה קיבל שנתיים להוכיח את עצמו ולוהציא הבלחות פה ושם, לא עמד בציפיות.
עכשיו זה הזמן לשחקנים אחרים. את הדקות שלו אני נותן לסטויאנוב בלי לחשוב פעמיים.
- red and white
- Title: Almog
חסכונות בגיבויים להרכב? באמת?ForeverRed כתב: ↑30 יוני 2023, 09:50לא אוהב את המהלך הזה.
חוץ מזה שככה לא מתנהגים.
תראה איזה עומס איכותי ופסיכי יש לנו בקישור ההתקפי:
פאון, ספורי, חטואל, פטרסון, בדש, ספר וסטויאנוב. על 3 עמדות (בהנחה שלא נפתח עם 3 קשרי אמצע ואז כל השחקנים האלו יתחרו על 2 עמדות).
אם מודדים עלות מול תועלת הוא כנראה יסיים במקום האחרון בקבוצה, הוא כבר חצי שנה לא פוגע, וזה שהוא היה טוב למשך 3 חודשים (בתוך תקופה של שנתיים!)לא צריך להביא לו חוזה לעונה הבאה.
מעדיף לתת כל דקה שלו לסטויאנוב או לבדש.
ועוד אנשים חושבים שגנאח יקבל צ׳אנס העונה, איפה הוא ייכנס