אם רוצים לרדת ליגה זה אחלה מתכון.ForeverRed כתב: ↑15 יוני 2023, 18:04כלפי מדבר על אליאסי כשוער שני.
חושב שזו טעות גם מצד המועדון וגם מצד השחקן.
הוא לא ישתפר מהספסל.
אופיר מרציאנו חתם ל3 שנים
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
Re: אופיר מרציאנו????
Re: אופיר מרציאנו
טוכמן מפרסם בוואלה שהלילה מרציאנו ינחת בארץ , יעבור בדיקות מחר ויחתום בהמשך . אז צפו ל-welcome בראשון בערב/שני/שלישי ובנוסף גם להודעת המכירה של גלזר .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
Re: אופיר מרציאנו
אופיר מרציאנו חתם ל-3 עונות בהפועל "ויקטורי" באר שבע.
אופיר מגיע אלינו מקבוצת פיינורד ההולנדית, לאחר 20 משחקים בעונה הקודמת, השתתפות במשחקי הקונפרנס ועליה לגמר, ולאחר שנה בה לקח אליפות עם קבוצתו. את הקריירה הבוגרת שלו החל בקבוצת מ.ס אשדוד, בה שיחק במשך 6 עונות. בתקופה זו, ערך 139 הופעות בליגת העל. לאחר מכן, עבר להיברניאן הסקוטית, עמה עלה ליגה בעונה הראשונה ובמדיה שיחק בסך הכל 5 עונות, בהן ערך למעלה מ-100 הופעות בליגה הסקוטית הבכירה. אופיר רשם עד כה 40 הופעות בשערה של נבחרת ישראל.
אופיר אמר לאחר החתימה: "לאחר 8 שנים, אני שב לארץ ואני שמח מאוד לעשות זאת בהפועל באר שבע. עד כה, יצא לי לשחק באצטדיון טרנר במדי הנבחרת. במשחקים האלה הרגשתי את התמיכה הגדולה מהקהל ביציע ואני מתאר לעצמי שזה אפילו לא מתקרב למה שאחווה מאוהדי הקבוצה. אני לא יכול לחכות לעלות לכר הדשא של האצטדיון כשוער הקבוצה, לקבל מכם את העידוד ולהביא איתי את הניסיון שרכשתי והאמביציה עמה אני מגיע לעונה הקרובה. אני מודה לצוות המקצועי על האמון בי וכעת מתרכז במשימות הקרובות שעומדות לפנינו".
אופיר מגיע אלינו מקבוצת פיינורד ההולנדית, לאחר 20 משחקים בעונה הקודמת, השתתפות במשחקי הקונפרנס ועליה לגמר, ולאחר שנה בה לקח אליפות עם קבוצתו. את הקריירה הבוגרת שלו החל בקבוצת מ.ס אשדוד, בה שיחק במשך 6 עונות. בתקופה זו, ערך 139 הופעות בליגת העל. לאחר מכן, עבר להיברניאן הסקוטית, עמה עלה ליגה בעונה הראשונה ובמדיה שיחק בסך הכל 5 עונות, בהן ערך למעלה מ-100 הופעות בליגה הסקוטית הבכירה. אופיר רשם עד כה 40 הופעות בשערה של נבחרת ישראל.
אופיר אמר לאחר החתימה: "לאחר 8 שנים, אני שב לארץ ואני שמח מאוד לעשות זאת בהפועל באר שבע. עד כה, יצא לי לשחק באצטדיון טרנר במדי הנבחרת. במשחקים האלה הרגשתי את התמיכה הגדולה מהקהל ביציע ואני מתאר לעצמי שזה אפילו לא מתקרב למה שאחווה מאוהדי הקבוצה. אני לא יכול לחכות לעלות לכר הדשא של האצטדיון כשוער הקבוצה, לקבל מכם את העידוד ולהביא איתי את הניסיון שרכשתי והאמביציה עמה אני מגיע לעונה הקרובה. אני מודה לצוות המקצועי על האמון בי וכעת מתרכז במשימות הקרובות שעומדות לפנינו".
Re: אופיר מרציאנו חתם ל3 שנים
והצטלם עם החולצה החדשה לעונה
תחיל בקיץ 2015 אחרי שחרור אג'ידה ונפל בגלל דרישה של מיליון יורו של ג'קי. גורש הגיע וההמשך ידוע 
8 שנים אחרי, הוא חוזר בגלל מיליון יורו+ שאנחנו מקבלים על השוער שלנו

8 שנים אחרי, הוא חוזר בגלל מיליון יורו+ שאנחנו מקבלים על השוער שלנו
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
תגובה מהירה ונכונה, כל הכבוד למעורבים.
כשמתנהלים ככה אז גם אם עוגנים עוזבים אותך עדיין אפשר להתגבר על זה. טוב ששוער זר לא היה על הפרק.
מרציאנו יעשה מחנה עם הקבוצה ואני מאמין שיקבל גיבוי ראוי. אפשר לסמן וי על עוד עמדה לקראת העונה הבאה.
כשמתנהלים ככה אז גם אם עוגנים עוזבים אותך עדיין אפשר להתגבר על זה. טוב ששוער זר לא היה על הפרק.
מרציאנו יעשה מחנה עם הקבוצה ואני מאמין שיקבל גיבוי ראוי. אפשר לסמן וי על עוד עמדה לקראת העונה הבאה.
בהצלחה!
- ForeverRed
בנסיבות הקיימות עשו את הטוב ביותר.
חשוב לגבות אותו בשוער שני מוכח.
+1ForeverRed כתב: ↑18 יוני 2023, 19:49בנסיבות הקיימות עשו את הטוב ביותר.
אמת.ForeverRed כתב: ↑18 יוני 2023, 19:49בנסיבות הקיימות עשו את הטוב ביותר.
החתמה מרשימה, הטוב ביותר שניתן היה להביא ככל שלא מביאים זר.
ברוך הבא ושיהיה בהצלחה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
חייב להגיד שיש חששות כי עמדת השוער מבחינתי היא העמדה הכי קריטית כי אם נופלים בה ההשפעה שלה הכי חזקה.
שיהיה בהצלחה, הוא נכנס לנעליים מאוד גדולות, אולי הכי גדולות שהיו כאן.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לא חושב שהסיכון גדול כאן למען האמת.Sir Alex Ferguson כתב: ↑18 יוני 2023, 20:09חייב להגיד שיש חששות כי עמדת השוער מבחינתי היא העמדה הכי קריטית כי אם נופלים בה ההשפעה שלה הכי חזקה.
שיהיה בהצלחה, הוא נכנס לנעליים מאוד גדולות, אולי הכי גדולות שהיו כאן.
לא הבאת זר לשער שזה תעלומה ואי אפשר לדעת מה יקרה
אופיר שוער מנוסה ששיחק ברמות הגבוהות
יעשה מחנה אימונים עם הקבוצה לדעתי החתמה מצוינת.
נקווה שבכסף שנכנס על גלזר יביאו זר לעמדת ההתקפה או הקישור
מישהו בפרופיל גבוה