נותן תפוקה ונתן לסלוח לו על טעויות שהוא עושה כשיש גיבוי רציני מאחורה. אתמול היה צריך לשחק ביותר אחריות וביותר זהירות כשידע שאחורה יש ילדים. זו הבקורת שלי על אתמול.
שגיב יחזקאל חתם רשמית ל3.5 שנים
Re: שגיב יחזקאל חתם רשמית ל3.5 שנים
עוד לא הבנתם שהוא בלת"ם שהצליח ?
אמנם הצליח אבל עדיין בלת"ם . חייב להביא עליו מגן שיתחרה איתו על העמדה .
קנדיל יעשה לו רק טוב .
אמנם הצליח אבל עדיין בלת"ם . חייב להביא עליו מגן שיתחרה איתו על העמדה .
קנדיל יעשה לו רק טוב .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
יש לפחות 2 לפניו, איפה הלכת?Sir Alex Ferguson כתב: ↑16 מאי 2023, 12:24שחקן העונה שלנו לטעמי ביחד עם חטואל.
ברגע שחטואל נפצע/המומנטום נעצר הוא הפך לכלי ההתקפי הכי חשוב שלנו.
האופי שלו לא ישתנה ונצטרך ללמוד לחיות עם זה שלפעמים הוא יגרום לנו להגיד WOW ולפעמים יגרום לנו לרצות לדפוק את הראש בקיר.
מסכים איתך בקשר ליחזקאל.Sir Alex Ferguson כתב: ↑16 מאי 2023, 12:24שחקן העונה שלנו לטעמי ביחד עם חטואל.
ברגע שחטואל נפצע/המומנטום נעצר הוא הפך לכלי ההתקפי הכי חשוב שלנו.
האופי שלו לא ישתנה ונצטרך ללמוד לחיות עם זה שלפעמים הוא יגרום לנו להגיד WOW ולפעמים יגרום לנו לרצות לדפוק את הראש בקיר.
הייתי מוסיף גם את גורדנה. (כמובן שמיגל מעל כולם, פשוט התרגלנו לזה שהוא הכי טוב בפער)
הדבר היחיד שמפחיד שהפכנו להיות מאוד תלותיים בו התקפית כשהוא לא טוב ההתקפה נראית מזעזע
- red and white
- Title: Almog
גלזר שחקן העונה שלי חד משמעית.
אחריו ויטור, עם כל הכבוד ליחזקאל השפת גוף שלו יכולה לחרפן אותי.
אחריו ויטור, עם כל הכבוד ליחזקאל השפת גוף שלו יכולה לחרפן אותי.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מיגל וגלזר הם מנייה בטוחה כבר משנה שעברה, רק בגלל זה הייתי מגוון ובוחר ביחזקאל/חטואל.
ועדין, יחזקאל השנה היה מהבולטים אצלנו, צריך לזכור את זה כשמתייחסים אליו ואל החסרונות שלו...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מיגל וגלזר זה ברור, אין ספק שאחריהם הוא מתחרה ראוי.Sir Alex Ferguson כתב: ↑17 מאי 2023, 09:35מיגל וגלזר הם מנייה בטוחה כבר משנה שעברה, רק בגלל זה הייתי מגוון ובוחר ביחזקאל/חטואל.
ועדין, יחזקאל השנה היה מהבולטים אצלנו, צריך לזכור את זה כשמתייחסים אליו ואל החסרונות שלו...
הסוף עונה שלו קצת אכזב והכניס לפרופורציות כשחזר להיות יחזקאל הישן.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
היה טוב מאוד ופעיל מרגע שנכנס כמחליף.
לאור הכושר הרע של דסה הוא צריך להיות המגן הפותח של הנבחרת, בטח מול נבחרות הגנתיות.
לאור הכושר הרע של דסה הוא צריך להיות המגן הפותח של הנבחרת, בטח מול נבחרות הגנתיות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
מטריד שבינואר הוא יכול לחתום בכל קבוצה שיחפוץ.
להתעורר.
להתעורר.
כבר יושבים איתו על הארכת חוזה
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
שישפכו עליו כסף בהארכת חוזה, בלעדיו אם כמה שזה מצחיק לומר אין לנו מה למכור.
אם הוא לא בהרכב אנחנו אמצע טבלה ההשפעה שלו בעייני היא מטורפת לא רק במספריים אלא גם במה שהוא גורם ליריבה בזה שהוא משתלט מהר וישר עם הפנים לשער לתקוף כשהוא סילון אוטומטית היריבות הולכות אחורה.
ראו את זה גם במשחק של הנבחרת שהחליף את דסה כמה זה העיר את האגף הימני יחד עם חזיזה.
אם הוא לא בהרכב אנחנו אמצע טבלה ההשפעה שלו בעייני היא מטורפת לא רק במספריים אלא גם במה שהוא גורם ליריבה בזה שהוא משתלט מהר וישר עם הפנים לשער לתקוף כשהוא סילון אוטומטית היריבות הולכות אחורה.
ראו את זה גם במשחק של הנבחרת שהחליף את דסה כמה זה העיר את האגף הימני יחד עם חזיזה.

חייב להאריך ומגיע לו לקבל שדרוג הוגן