איזה שוערים בכירים יש?ForeverRed כתב: ↑01 יוני 2023, 08:46צריך להחתים שוער ישראלי בכיר. לא לחכות.
גלזר זה סימן שאלה, עניין של זמן עד שהוא יוצא החוצה.
על הרוש אני לא סומך בשיט.
עומרי גלזר
Re: עומרי גלזר
כל שוער אחר בליגה שלא אצל חיפה ומכבי הוא ברמת השוער שני עם חורים בידיים, איתם אנחנו נאבקים עם נתניה וביתר על אירופה במקרה הטוב
אני בדעה שחייב להשאיר אם רוצים להביא פה אליפות, יש פה הזדמנות שאולי לא תחזור! וצריך לשמור על השלד והעוגנים, זה המבחן. חיפה ומכבי בדרך לסחרחורת, צריך להיות חדים בחלון הזה ויש פה צ'אנסה
כן, תלוי גם בהצעה למרות ששום סכום לא יוכל להביא לו תחליף.
אם קארצבים וכל מיני אינברומים עפו מפה ב2 מליון יורו אז שוער העונה שנתיים ברציפות ומאסטר פנדלים זה 3 לפחות.
הייתי מעדיף את האופציה הראשונה.
לגבי בכר, הוא שרוף אצלי, אם זה נכון מאחל לו להיכשל, אבד הסנטימנט שהיה לי אליו(ואני מאוד כיבדתי אותו גם כשהיה בחיפה)
אני בדעה שחייב להשאיר אם רוצים להביא פה אליפות, יש פה הזדמנות שאולי לא תחזור! וצריך לשמור על השלד והעוגנים, זה המבחן. חיפה ומכבי בדרך לסחרחורת, צריך להיות חדים בחלון הזה ויש פה צ'אנסה
כן, תלוי גם בהצעה למרות ששום סכום לא יוכל להביא לו תחליף.
אם קארצבים וכל מיני אינברומים עפו מפה ב2 מליון יורו אז שוער העונה שנתיים ברציפות ומאסטר פנדלים זה 3 לפחות.
הייתי מעדיף את האופציה הראשונה.
לגבי בכר, הוא שרוף אצלי, אם זה נכון מאחל לו להיכשל, אבד הסנטימנט שהיה לי אליו(ואני מאוד כיבדתי אותו גם כשהיה בחיפה)
אם גלזר עוזב...
הייתם נותנים להרוש להיות שוער ראשון?
הייתם נותנים להרוש להיות שוער ראשון?
לא הבנתי את הויתור שלכם.
מה נסגר?אנחנו מס אשדוד?
לא משחרר אותו אלא אם מגיעה הצעה שלא ניתן לסרב לה. 3 ומעלה.
במיליון-מיליון וחצי אין סיבה לשחרר אותו. זה גרושים וכמעט רוב הכסף הזה יתבזבז על מחליף פחות טוב.
מה נסגר?אנחנו מס אשדוד?
לא משחרר אותו אלא אם מגיעה הצעה שלא ניתן לסרב לה. 3 ומעלה.
במיליון-מיליון וחצי אין סיבה לשחרר אותו. זה גרושים וכמעט רוב הכסף הזה יתבזבז על מחליף פחות טוב.
זה הברור מאליו מבחינתי, אידיוט מי שייתן לו ללכת בשביל פחות מ3 מיליון יורו
- ForeverRed
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הם מציעים מיליון, אם יעלו ל - 2 מיליון גלזר כניראה יימכר...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
לדעתי הם כולם פחות או יותר באותה רמה . לכל אחד יש את ההיתרונות והחסרונות שלו. במידה וגלזר יימכר הייתי הולך על גראפי בגלל המשחק רגל שלו, משמעותי מאוד בשבילנו במיוחד שברדה לא דוגל ולהעיף כדורים למעלה.
עד עכשיו אני לא מבין מה ההייפ המוגזם על הגראפי הזה
זוכר שמכבי התעניינה בו לפני איזה 3 שנים ומאז כולם חרמנים עליו על כלום בעיני.
זוכר שמכבי התעניינה בו לפני איזה 3 שנים ומאז כולם חרמנים עליו על כלום בעיני.