איליי מדמון
- ForeverRed
Re: איליי מדמון
המציאות אומרת שמי שטוב ובשל ימצא את מקומו, ומי שלא, יכול להתקדם בהשאלה ולחזור. סטויאנוב עשה את זה מצוין.
הבעיה שמדמון וסביבתו בטוחים שהוא צ'אבי הבא. לא בכבוד שלהם לקחת חצי צעד אחורה שיקפיץ אותם שניים קדימה. לא בהשאלה לקבוצת ביניים, ולא ברוטציה של הפועל באר שבע. הם כבר בפנטזיות על חוזה באירופה.
הדבר הכי מסוכן לכדורגלן זה חוסר מודעות וכפי שאמרתי, הקהל לא מטומטם. הוא לא יתן גב לשחקן שמריחים מקילומטרים שלא נמצא ברמה הנדרשת. ומצטער, טורניר נוער לא ישנה את העובדה הזאת. בכדורגל אין "מגיע". זה לא חוג.
הבעיה שמדמון וסביבתו בטוחים שהוא צ'אבי הבא. לא בכבוד שלהם לקחת חצי צעד אחורה שיקפיץ אותם שניים קדימה. לא בהשאלה לקבוצת ביניים, ולא ברוטציה של הפועל באר שבע. הם כבר בפנטזיות על חוזה באירופה.
הדבר הכי מסוכן לכדורגלן זה חוסר מודעות וכפי שאמרתי, הקהל לא מטומטם. הוא לא יתן גב לשחקן שמריחים מקילומטרים שלא נמצא ברמה הנדרשת. ומצטער, טורניר נוער לא ישנה את העובדה הזאת. בכדורגל אין "מגיע". זה לא חוג.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
שוב, השאלה איזה הצעות יש לו.ForeverRed כתב: ↑31 מאי 2023, 22:11המציאות אומרת שמי שטוב ובשל ימצא את מקומו, ומי שלא, יכול להתקדם בהשאלה ולחזור. סטויאנוב עשה את זה מצוין.
אם מדובר בהצעות אטרקטיביות, בכסף טוב וגם מקצועית בונים עליו ואולי מליגות שיכולות להיות קפיצת מדרגה לליגה גדולה יותר או שיוכלו לעזור לו להתפתח, אז אפשר להבין אותם.
בליגה שלנו אחרי שאתה פורץ, בטח בקבוצה גדולה, קשה מאוד לצאת כי דורשים עליך סכומים לא הגיונים (תזכרו ביונתן כהן, דור פרץ ונטע לביא איך הם נתקעו כאן ובגלוך למשל שעזב רק כי התעקש על סעיף שחרור וגם הוא היה סעיף מאוד גבוה).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אני חושב שהפועל באר שבע וכנ"ל מכבי וחיפה לא "משקיעות" בעצמן בטיפוח שחקן צעיר על חשבונם כי בסוף או שיצטרכו בשיניים כמו עם דור פרץ ונטע לביא להחזיק אצלם או שהשחקן יתגלח על חשבונם ולא יהנו ממנו כמו עם גלוך. השחקן הישראלי ובצדק תמיד יחשוב מעבר לליגה הזו.
כל קבוצה אירופית שתרצה את מדמון גם תרוויח ממנו ותצליח לפתח אותו יותר ממה שנתן לו כי יתנו לו מסגרת רחבה יותר והכוונה צמודה יותר.
אני לגמרי חושב שיש לו מקום בסגל, ויהיה לו ביקוש להשאלות.
כל קבוצה אירופית שתרצה את מדמון גם תרוויח ממנו ותצליח לפתח אותו יותר ממה שנתן לו כי יתנו לו מסגרת רחבה יותר והכוונה צמודה יותר.
אני לגמרי חושב שיש לו מקום בסגל, ויהיה לו ביקוש להשאלות.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
הוא קיבל מספר הזדמנויות אצלנו, מעבר למסירות לרוחב המגרש הוא עשה משהו? אשמח לרענן את הזכרון. נזכיר את ההופעה שהייתה לו מול מינסק אאל״ט בה הוא היה אחראי על השער שספגנו והיה במשחק כה רעוע שברדה הוציא אותו עוד במחצית ראשונה כדי להציל את הביטחון שלו אחרי שהקהל כבר איבד סבלנות ובצדק, חוסר בשלות זה לא משהו שאפשר להכיל ברמה הזאת.red and white כתב: ↑31 מאי 2023, 21:58לא זוכר שחקן צעיר ב10 שנים האחרונות שיותר ״הגיע לו״ ממדמון.
ועדיין הקהל לא נותן לו גב ולא מראה לו תמיכה אמיתית.
מספיק לראות את כל התגובות המגחיכות בטופיק הזה כדי להבין למה שחקנים צעירים לא מצליחים ולא יצליחו פה.
כמובן שיש רצון לראות שחקני בית (מי לא היה רוצה שהמועדון שלו יפתח שחקנים,יהנה מהם ואפילו ירוויח איזה שקל או שניים, לשלם על הסחורה האשדודית זה בטח לא עדיף.) אבל זה לא יכול לבוא על חשבון איכות מקצועית, בהפועל ב״ש אין קיצורי דרך ומי שחושב אחרת אולי מקומו לא פה.
קח את כל הקשרים הישראליים הבכירים בליגה- אבו פאני,פרץ,גלזר,אליאס, גורדנה,מוחמד... כל אלו התחשלו ועברו השאלות בקבוצות קטנות בכדי להגיע לצמרת, מדמון עם כל הכבוד עבר השאלות מאוד לא מוצלחות, אם הוא חושב שטורניר טוב בנבחרת צריך לקנות לו מקום בהפועל ב״ש ועוד לקנות את המקום הזה דרך התקשורת אז זה מלמד הרבה על החומר האנושי, קצת צניעות ופרופורציות לא יזיקו, הדוגמא הקלאסית לכדורגלן הישראלי עם ההרס עצמי הכי גדול שיש, הופעה וחצי טובות ומאבדים את הצפון.
לא מבין את כל הדיון הזה.
שחקנים צריכים לשחק לפי היכולת שלהם, לא לפי הגיל., מקום הלידה או השם.
מדמון היה ביכולת לא טובה נקודה סימן קריאה. זו עובדה שאני מאמין שכולם יסכימו איתה.
אם היה מראה יכולת אחרת הוא גם היה נשאר חלק מהסגל. הוא קיבל לא מעט הופעות בפתיחת העונה ובאף הופעה לא הראה שהוא יכול להוות חלק מהרוטציה, שהשיא היה המשחק נגד אשדוד שהיה חייב להוציא אותו כבר בפתיחה כי זה פשוט היה לא זה.
סטויאנוב?
לא קיבל שום צ'אנס פה, וגם שקיבל היה בתפקיד לא לו שגם בו ראינו מעט מהיכולת ההתקפית שלו. וגם לגביו היה הסכמה שהשאלה תהיה מועילה, ואני שמח שכך יצא כי ראינו מה הוא שווה שהוא משחק מקדימה ולא בעמדת המגן. היה מאוד בולט שאין לו שום בסיס בעמידה הגנתית, ואם יישאר בתפקיד הזה דקות אצלנו הוא לא יקבל.
השוואה פשוט לא רלוונטית.
אנחנו קבוצה הישגית, לא אשדוד שתסתפק בלהישאר בליגה כדי לקדם 2-3 ח'ברה צעירים בשביל מכירה.
הייתי שמח שיהיו צעירים, אבל בשביל זה הם צריכים להיות מספיק טובים כדי לא להוריד את הרמה.
ביום שיהיה אחד כזה, הוא יקבל דקות וגב מהקהל בלי ספק בכלל.
מדמון היה ביכולת לא טובה נקודה סימן קריאה. זו עובדה שאני מאמין שכולם יסכימו איתה.
אם היה מראה יכולת אחרת הוא גם היה נשאר חלק מהסגל. הוא קיבל לא מעט הופעות בפתיחת העונה ובאף הופעה לא הראה שהוא יכול להוות חלק מהרוטציה, שהשיא היה המשחק נגד אשדוד שהיה חייב להוציא אותו כבר בפתיחה כי זה פשוט היה לא זה.
סטויאנוב?
לא קיבל שום צ'אנס פה, וגם שקיבל היה בתפקיד לא לו שגם בו ראינו מעט מהיכולת ההתקפית שלו. וגם לגביו היה הסכמה שהשאלה תהיה מועילה, ואני שמח שכך יצא כי ראינו מה הוא שווה שהוא משחק מקדימה ולא בעמדת המגן. היה מאוד בולט שאין לו שום בסיס בעמידה הגנתית, ואם יישאר בתפקיד הזה דקות אצלנו הוא לא יקבל.
השוואה פשוט לא רלוונטית.
אנחנו קבוצה הישגית, לא אשדוד שתסתפק בלהישאר בליגה כדי לקדם 2-3 ח'ברה צעירים בשביל מכירה.
הייתי שמח שיהיו צעירים, אבל בשביל זה הם צריכים להיות מספיק טובים כדי לא להוריד את הרמה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
השאלה היא תמיד איך לא פוגעים בעצמך מקצועית אבל מצד שני לא מאבדים שחקן שאולי עוד שנה או שנתיים כן יהיה ברמה, והוא גם צעיר, ושחקן בית, וכרטיס השחקן אצלך וכמובן ישראלי.yossi כתב: ↑01 יוני 2023, 06:26לא מבין את כל הדיון הזה.
סטויאנוב?
השוואה פשוט לא רלוונטית.
בלי שני הקמפיינים בנבחרת היה יותר קל להשאיר את מדמון ולשלוח אותו למסלולים שעשו כל מיני אבו פאני ודור פרץ, אבל אם יש לו הצעות יפות מאירופה זה יותר קשה לשמור עליו כשמה שיש לך להציע זה איזה השאלה בבני ריינה אצל שרון מימר…
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מכירה שלו זה דבר מצוין.Sir Alex Ferguson כתב: ↑01 יוני 2023, 07:54השאלה היא תמיד איך לא פוגעים בעצמך מקצועית אבל מצד שני לא מאבדים שחקן שאולי עוד שנה או שנתיים כן יהיה ברמה, והוא גם צעיר, ושחקן בית, וכרטיס השחקן אצלך וכמובן ישראלי.
בלי שני הקמפיינים בנבחרת היה יותר קל להשאיר את מדמון ולשלוח אותו למסלולים שעשו כל מיני אבו פאני ודור פרץ, אבל אם יש לו הצעות יפות מאירופה זה יותר קשה לשמור עליו כשמה שיש לך להציע זה איזה השאלה בבני ריינה אצל שרון מימר…
אני לא מבין למה אתה מציין את זה כמשהו שלילי.
אנחנו מועדון שנמצא בליגה הישראלית, למכור שחקנים זה דבר טוב ומבורך עבור הסכום הנכון.
- ForeverRed
מי ישמע איזה הצעות היו לו בקיץ שעבר.Sir Alex Ferguson כתב: ↑31 מאי 2023, 22:24שוב, השאלה איזה הצעות יש לו.
אם מדובר בהצעות אטרקטיביות, בכסף טוב וגם מקצועית בונים עליו ואולי מליגות שיכולות להיות קפיצת מדרגה לליגה גדולה יותר או שיוכלו לעזור לו להתפתח, אז אפשר להבין אותם.
בליגה שלנו אחרי שאתה פורץ, בטח בקבוצה גדולה, קשה מאוד לצאת כי דורשים עליך סכומים לא הגיונים (תזכרו ביונתן כהן, דור פרץ ונטע לביא איך הם נתקעו כאן ובגלוך למשל שעזב רק כי התעקש על סעיף שחרור וגם הוא היה סעיף מאוד גבוה).
מי שמאמין בעצמו לא מחפש קיצורי דרך.
לא הייתי נעול עליו...
אם הוא שחקן מכבי פתח תקווה, שנה הבאה הוא באירופה.
אם הוא שחקן מכבי פתח תקווה, שנה הבאה הוא באירופה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אני כותב לפני ההארכה.
מדמון שחקן!!!
מי שלא רואה את זה, לא מבין כדורגל.
ממש מקווה שנדע לטפח אותו כמו שצריך.
מדמון שחקן!!!
מי שלא רואה את זה, לא מבין כדורגל.
ממש מקווה שנדע לטפח אותו כמו שצריך.
- red and white
- Title: Almog
המנוע של הנבחרת!
משחק טוב מאוד שלו.
האופי של הנבחרת הזו יש לו הרבה ממנו, הלוואי שישתפר ויהפוך לשחקן משמעותי.
האופי של הנבחרת הזו יש לו הרבה ממנו, הלוואי שישתפר ויהפוך לשחקן משמעותי.
הרבה חשיבה לגביו...
משחק מדהים ובטוח שלו. המאמן במגרש, המנוע מאחורה.
אולי הוא 6 במתכונת גורדנה? הראה היום גם קשיחות שלא ראיתי ממנו בעבר.
החלטה מאד קשה לגבי הקריירה שלו, להשאיר ולתת לו דקות איכותיות הוא השאלה עם שכל.
משחק מדהים ובטוח שלו. המאמן במגרש, המנוע מאחורה.
אולי הוא 6 במתכונת גורדנה? הראה היום גם קשיחות שלא ראיתי ממנו בעבר.
החלטה מאד קשה לגבי הקריירה שלו, להשאיר ולתת לו דקות איכותיות הוא השאלה עם שכל.