נו, מאחל לעוד כמה מועדונים לנצח אותי בקרב על הבינוניאדה הזו. אם זה מה שימנע מהמועדון שלי להחתים שחקנים שלא ישדרגו את הקבוצה שלי - אני סבבה עם זה.
בכל אופן אתה רק מראה את פרצופך האמיתי.
מחר יחתום כאן מסי אתה תגיד ״זה מה שמביאים?שחקן שהסתכסך עם המועדון הקודם שלו, רודן בחדר ההלבשה ורגל וחצי בפרישה?בושה, לאן התדרדרנו, תמשיכו לעצום עיניים״.
ליצני
נו, מאחל לעוד כמה מועדונים לנצח אותי בקרב על הבינוניאדה הזו. אם זה מה שימנע מהמועדון שלי להחתים שחקנים שלא ישדרגו את הקבוצה שלי - אני סבבה עם זה.
בכל אופן אתה רק מראה את פרצופך האמיתי.
מחר יחתום כאן מסי אתה תגיד ״זה מה שמביאים?שחקן שהסתכסך עם המועדון הקודם שלו, רודן בחדר ההלבשה ורגל וחצי בפרישה?בושה, לאן התדרדרנו, תמשיכו לעצום עיניים״.
ליצני
כבר אמרתי שאתה הכי סתום פה, בפער. שיהיה.
בסך הכל עוד מקרה שבו לא הצלחת לראות את התמונה הגדולה. כבר התרגלנו.
לדעתי העסקה קמה ונפלה על אורך החוזה שתורג'מן התעקש עליו, העדיף חוזה בפחות שכר אך יותר ארוך. בינתיים בחיפה יש את אגאדה,גאנם,תורג'מן,שטיין ובן בסט, שיהיה להם בהצלחה.
הניסיונות התמידיים שלך לנסות להוציא את המועדון כקמצן שלא מוציא מספיק כסף כבר פאתטי בצורה בלתי רגילה.
סבבה, יואב כץ הציע תנאים יותר טובים(חוזה לעונה וחצי ובטח בונוסים מטורפים כגון מענק פלייאוף עליון ואירופה שבטוח יקבל) ושכר גבוה יותר בגלל זה תורג’מן חתם שם.
למה להכחיש? המועדון גם הודה שהוא מצמצם דרסטית את ההוצאות, לטעמי זו טעות. כי אחרי זה הם יראו את זה במספר המנויים.
הוא שחקן חופשי וכרגע במו"מ מול הפועל חיפה על חידוש חוזה. אפשר לנחש בביטחון ששוב משתמשים בשם שלנו.
בכל מקרה תורג'מן פנסיונר אחרי עונה מביכה וסירב למועדון כבר 2-3 פעמים בעבר, כמובן שלא צריך לגעת.