איזו חוויה זאת לצפות במשחק שיהונתן כהן משדר.
האיש חי את המשחק,תענוג.
ובערוץ המפגר שלו נותנים זמן מסך לאהבל המשקפופר מנתניה והכסיל החדרתי,הזוי.
מקצוען על, מספיק היה לשמוע אותו משדר בהתלהבות ובמקצועיות שער של היריבה המרה של הקבוצה שלו בדקה 90 של חצי גמר גביע כשזה פוגע ישירות בקבוצה שלו (מחסל את הסיכוי לאירופה).
עמיחי לעומתו מחרב תקצירים מקצועי, השידור של השישייה מול הפועל זה פשע לתוצאה היסטורית… בארגנטינה יושבים על דברים כאלה בכלא
מקצוען על, מספיק היה לשמוע אותו משדר בהתלהבות ובמקצועיות שער של היריבה המרה של הקבוצה שלו בדקה 90 של חצי גמר גביע כשזה פוגע ישירות בקבוצה שלו (מחסל את הסיכוי לאירופה).
עמיחי לעומתו מחרב תקצירים מקצועי, השידור של השישייה מול הפועל זה פשע לתוצאה היסטורית… בארגנטינה יושבים על דברים כאלה בכלא
דקות רציניות ראשונות שאני רואה בטורניר הזה בגלל שעות המשחקים, עבד ובעיקר בעיקר לוגסי הם באמת החוליה החלשה.
וזה קצת מפליא לראות כי ביורו הם נורא הרשימו אותי. להוציא גלוך היו השחקנים הכי מרשימים לדעתי.
קבוצתית הנבחרת עומדת טוב. לוחצת שצריך, הולכת אחורה שצריך.
אין איכות למעלה, קשה ככה. לא עבד ולא לוגסי מייצרים משהו חיובי, לוגסי לרוב מחרב. עדיף להכניס את סניור.
אל ים במחצית טובה. תורג'מן לא חד אבל מהבודדים שיודעים לשמור על הכדור ברגליים.
משחקים מצוין. האמת שאופיר חיים מזכיר לי את בני לם בלא מעט דברים וגם בסגנון המשחק.
יש כמה שחקני על בנבחרת ברזיל שעד עכשיו לא שמתי לב לקיומם וזה רק לזכות אופיר חיים.
קבלת ההחלטות בהתקפה לא טובה. שחקני הקו חלשים, עבד כמעט תמיד טועה ותורג'מן חתיכת אגואיסט. בחיי שאם יש לנו את גלוך אנחנו הולכים עד הסוף בטורניר הזה.