חאתם עבד אלחמיד
Re: חאתם עבד אלחמיד
אני לא אוהב את זה אבל אם הוא נשאר לפחות שיבהירו לו שמתי שצריך הוא משחק כמגן ימני וסותם. ככה הוא יהיה המחליף של יחזקאל וזה יחסוך לנו להביא עוד שחקן רכש מיותר
זה בדיוק מה שכתבתי, הוא וסטויאנוב כגיבויים זה מעל ומעבר.
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
אני אמרתי ואני אחדד,
מבחינה מקצועית זה האופציה הכי טובה לנו.
בלי חשק הוא עדיין בלם שני-שלישי אצלנו וחוסך לנו הרבה כספים שבמקום ללכת על רוחב ילכו על זר.
כן, תשנו את הדיסק בראש זה הכי טוב לנו צריך לחבק ולקבל אותו.
מבחינה מקצועית זה האופציה הכי טובה לנו.
בלי חשק הוא עדיין בלם שני-שלישי אצלנו וחוסך לנו הרבה כספים שבמקום ללכת על רוחב ילכו על זר.
כן, תשנו את הדיסק בראש זה הכי טוב לנו צריך לחבק ולקבל אותו.

דווקא לא יגורו בצפון .Itay כתב: ↑30 מאי 2023, 11:05עדיין המשפחה תגור בצפון והוא ייאלץ לעשות את הנסיעות כל יום, זה אחד הדברים המרכזיים שהפריעו לו. מקצועית הוא יכול לסגור פינה בצורה טובה אם כי עדיין הייתי רוצה לראות בלם זר, ויטור לצערנו לא הופך לצעיר,טיבי כבר רגל בפנסיה ואלחמיד גם אם יישאר באיזשהו שלב ייאבד מהפיזיות והאתלטיות שלו ובכך יהפוך לעוד בלם גנרי...
העמדה הזו חייבת דם חדש, בתסריט המועדף עבורי החולייה צריכה להיות: ויטור,זר (סבטקוביץ),אבו,אלחמיד (רק אם ״נחוש לחזור לב״ש)
ובאריירו גיבוי.
מי שצפוי לחזור בקיץ הוא חאתם עבד אלחמיד. הבלם, שהושאל להפועל חיפה בעונה החולפת, מעוניין לחזור לבאר שבע לפי החוזה שלו והוא רעב להצליח. במידה והעניינים המשפחתיים שלו יסתדרו מבחינה בריאותית, אלחמיד עשוי לעבור לבאר שבע עם בני משפחתו. אם וכאשר זה יקרה, מדובר בהצהרה משמעותית של אלחמיד, מאחר והוא יוכל להתרכז כל כולו בבאר שבע.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
בתקופה הכי ורודה הם לא עברו לפה בגלל העסק של אשתו...4 לב אדום כתב: ↑30 מאי 2023, 14:10דווקא לא יגורו בצפון .
מי שצפוי לחזור בקיץ הוא חאתם עבד אלחמיד. הבלם, שהושאל להפועל חיפה בעונה החולפת, מעוניין לחזור לבאר שבע לפי החוזה שלו והוא רעב להצליח. במידה והעניינים המשפחתיים שלו יסתדרו מבחינה בריאותית, אלחמיד עשוי לעבור לבאר שבע עם בני משפחתו. אם וכאשר זה יקרה, מדובר בהצהרה משמעותית של אלחמיד, מאחר והוא יוכל להתרכז כל כולו בבאר שבע.
לא רואה סיבה שעכשיו זה יקרה.
אם הסיבוב הזה הפועל חיפה הוריד אותו קצת מהאולימפוס אין לי בעיה שיחזור. בדגש על אם.
מקצועית הוא מהטובים שיש בעמדה.
מקצועית הוא מהטובים שיש בעמדה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ForeverRed כתב: ↑26 מאי 2023, 15:24זה תלוי בגישה שאיתה הוא מגיע.
לא חושב שהוא שם. הסיפור איתו מרגיש גמור.
לא יודע אם אתה צודק, אבל אחרי שהבנאדם שיחק חזק על מצבה הרפואי של אימו כדי לעבור, יש בי משהו דווקאי בלתי נשלט להתנגד לקאמבק שלו, משהו שמעבר לשיקול מקצועי טהור. אנחנו לא יויו של אף אחד!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
הוא לא יגיע.
אוהב אותו מאוד, לא אשכח את הגול מול ביתר שרץ אלינו אחרי שכבש עצמי לפני.
יהיה קלף מיקוח מעולה על טוומאסי או כל גו'קר אחר שיש במכבי או בחיפה.
אוהב אותו מאוד, לא אשכח את הגול מול ביתר שרץ אלינו אחרי שכבש עצמי לפני.
יהיה קלף מיקוח מעולה על טוומאסי או כל גו'קר אחר שיש במכבי או בחיפה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא רואה מצב שאלונה תשחרר אותו למכבי/חיפה.
זה יהיה או אצלנו או בהפועל חיפה/סכנין בצפון...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
שמועות שביקש לעזוב
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
כרגע היחיד שדיווח על זה: תומר לוי ועל הדרך סיפר כמה רוצים אותו בהפועל חיפה.
בוא לא ניקח יותר מידי בחשבון את מה שהכתב החיפאי הזה אומר, עד כה לא נראה שהוא מביא סקופים.
באופן אישי אם אלחמיד נשאר והוא מרוצה הוא אחד הבלמים הטובים בליגה ומהווה שדרוג ממה שהיה לנו בעונה שעברה, בואו לא ניתן לרעל מבחוץ לזהם אותנו ולגרום לנו לסטות מהדרך שלנו לאליפ...(עמה).
בוא לא ניקח יותר מידי בחשבון את מה שהכתב החיפאי הזה אומר, עד כה לא נראה שהוא מביא סקופים.
באופן אישי אם אלחמיד נשאר והוא מרוצה הוא אחד הבלמים הטובים בליגה ומהווה שדרוג ממה שהיה לנו בעונה שעברה, בואו לא ניתן לרעל מבחוץ לזהם אותנו ולגרום לנו לסטות מהדרך שלנו לאליפ...(עמה).

נחכה ונראה. לא אופתע אם המקור זה כץ שלא מפסיק לקשקש בתקשורת.
בכל מקרה מצבנו טוב וגם אם יחליט לעזוב אפשר להיערך בהתאם בניגוד לקיץ שעבר
בכל מקרה מצבנו טוב וגם אם יחליט לעזוב אפשר להיערך בהתאם בניגוד לקיץ שעבר
אולי זה מסביר את ההתלבטות כרגע אם ללכת על בלם או קשר לזר השישי
אין התלבטות
פשוט לך
לא רוצה להיות כאן - לך
פשוט לך
לא רוצה להיות כאן - לך