איתי שכטר
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
Re: איתי שכטר
הצירופים שלו עם מיכה בחצי שעה אחרונה זה כיף.
יצר איזה 3 מצבים לגול היום בחצי שעה חבל שאף אחד בהתקפה לא השכיל לכבוש, יש לו מה למכור בליגה .
יצר איזה 3 מצבים לגול היום בחצי שעה חבל שאף אחד בהתקפה לא השכיל לכבוש, יש לו מה למכור בליגה .

ברור , אבל שימשיכו לתת לו דקותyarinbenizri94 כתב: ↑27 פברואר 2023, 22:11הצירופים שלו עם מיכה בחצי שעה אחרונה זה כיף.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
ונתן כדור גדול לשמיר
נתן דקות מעודדות ויש לו מה לתרום
נתן דקות מעודדות ויש לו מה לתרום
מלך. גם במשחק וגם במסיבת העיתונאים.
בכוונה או לא, it had to be him. נקווה שנשאר לו עוד טריק אחד בשרוול למשחקים האחרונים של העונה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
זה לא טריק, פשוט זה מה שיש לשכטר להציע בגילו, בלאגן.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
להגיד שזה מכוון זה ליפול לפח של התקשורת בלהציג את זה כסוג של משהו מלוכלך, הם מנסים בדרך לא דרך לקעקע את הלגיטימיות של הפנדלים (3000% כל אחד אגב) שקיבלנו אתמול והקהל הטיפש שלנו זורם
קודם כל אגיד שאני שמח שהוא הגיע אלינו בסופו של דבר. גם אם הרבה אחרי השיא.
רק לחשוב אם היה מגיע אלינו בשלב מוקדם יותר בקריירה. פספוס גדול.
ולחדשות בעניינו - אם לא ימצא קבוצה ויפרוש - עשוי להישאר במועדון בתפקיד מקצועי כלשהו.
רק לחשוב אם היה מגיע אלינו בשלב מוקדם יותר בקריירה. פספוס גדול.
ולחדשות בעניינו - אם לא ימצא קבוצה ויפרוש - עשוי להישאר במועדון בתפקיד מקצועי כלשהו.
לבינתיים פורסם שגם אנחנו, גם מכבי וגם חיפה רוצים אותו בצוות מקצועי.
רמז יותר גדול מזה?
חבל שבחר לסיים בצורה יחסית חמוצה, לא הכי מקצועי דקה אחרי שאתה עוזב מקום שפרנס אותך בכבוד לספר בכל חור כמה לא נתנו לך לשחק וכמה היית יכול לתרום יותר מהחלוצים האחרים. גם סולומון עם התבטאות דומה ״לא קיבלתי מספיק הזדמנויות בלשון המעטה ולא הצגתי עשירית מהיכולת שלי״
יש כנראה איזושהי מחשבה לשחקנים שמגיעים לפה שאנחנו איזה חדרה או ה.חיפה שבינוניות מתקבלת.
יש כנראה איזושהי מחשבה לשחקנים שמגיעים לפה שאנחנו איזה חדרה או ה.חיפה שבינוניות מתקבלת.
מכיר שחקן שיגיד וואלה נכשלתי אבל בקבוצה הבאה אני בטוח יראה טוב יותר?Itay כתב: ↑23 מאי 2023, 15:04חבל שבחר לסיים בצורה יחסית חמוצה, לא הכי מקצועי דקה אחרי שאתה עוזב מקום שפרנס אותך בכבוד לספר בכל חור כמה לא נתנו לך לשחק וכמה היית יכול לתרום יותר מהחלוצים האחרים. גם סולומון עם התבטאות דומה ״לא קיבלתי מספיק הזדמנויות בלשון המעטה ולא הצגתי עשירית מהיכולת שלי״
בתכלס הם צודקים שהם לא קיבלו דקות.
אבל מצד שני בדקות שהם קיבלו הם הראו למה הם לא קיבלו דקות.
אבל מצד שני בדקות שהם קיבלו הם הראו למה הם לא קיבלו דקות.