עד הסוף מאחוריך אליה
אם בעונה כזו לא היית רחוק, קצת חיזוק וזה שם.
אני מעדיף לדבר עובדות:
עונת כדורגל מורכבת מכל כך הרבה גורמים.Red Tiger כתב: ↑15 מאי 2023, 22:15אני מעדיף לדבר עובדות:
והעובדות הם שגם שהפועל בש לקחה 3 אליפויות רצופות התקציב שלה היה השלישי בגודלו ובעונה הרביעית שהוא היה השני התרסקנו.
כנראה שהנתון הזה לא ישתנה וכנראה שזה אומר שהרבה תלוי בצוות המקצועי.
אליניב ברדה הוציא מהסגל הזה 150%,מספיק שיפגע בשניים שלושה שחקנים ואז קפיצת המדרגה תקרה.
כל עוד קיימת מגבלת זרים האליפות תמיד תהיה באיזור.
בחירת השחקנים בקיץ תהיה קריטית ומה שיהיה הכי קריטי זה להביא שחקנים עם אופי,כאלה שבמאני טיים לא מאבדים עשתונות,סוחבים על גבם את הקבוצה לתואר הנכסף.
להפועל בש יש תשתית טובה,תוסיף לזה חיזוקים נכונים,שובע מובן של חיפה וקראנקה אחד וזה אפשרי בהחלט.
אי אפשר להשוות את הפער בתקציב שהיה בין ב"ש לחיפה ומכבי אז, לפער שיש היום.Red Tiger כתב: ↑15 מאי 2023, 22:15אני מעדיף לדבר עובדות:
והעובדות הם שגם שהפועל בש לקחה 3 אליפויות רצופות התקציב שלה היה השלישי בגודלו ובעונה הרביעית שהוא היה השני התרסקנו.
כנראה שהנתון הזה לא ישתנה וכנראה שזה אומר שהרבה תלוי בצוות המקצועי.
אליניב ברדה הוציא מהסגל הזה 150%,מספיק שיפגע בשניים שלושה שחקנים ואז קפיצת המדרגה תקרה.
כל עוד קיימת מגבלת זרים האליפות תמיד תהיה באיזור.
בחירת השחקנים בקיץ תהיה קריטית ומה שיהיה הכי קריטי זה להביא שחקנים עם אופי,כאלה שבמאני טיים לא מאבדים עשתונות,סוחבים על גבם את הקבוצה לתואר הנכסף.
להפועל בש יש תשתית טובה,תוסיף לזה חיזוקים נכונים,שובע מובן של חיפה וקראנקה אחד וזה אפשרי בהחלט.
אתה צודק ולכן הדגשתי את עניין הבחירה בשחקנים.ForeverRed כתב: ↑15 מאי 2023, 22:31עונת כדורגל מורכבת מכל כך הרבה גורמים.
לא בכל פעם המאמן יוציא 150 אחוז. גם אם יהיו לו קבוצות מוכשרות יותר.
ואם כבר עובדות, אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה פגענו בשחקן הכרעה מהסוג המדובר, ישראלי או זר. ועברו פה עשרות. כך שלצפות שיהיה קל להתלבש על כמה כאלה בקיץ אחד, לא יודע אם ריאלי.
תראה, תמיד שמדברים על ברדה עולה לי התמונה של סימאונה.