דנילו אספרייה
Re: דנילו אספרייה
חוזר על מה שאמרתי כשרק התחילה העונה - שייתן שם גם 30 גולים, לנו הוא לא מתאים
לא חשבתי שהןא מסוגל להבקיע ככה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אתה אומר הנושא הזה של לשים את הכדור ברשת הוא פרט שולי, מה שמעניין זאת הדעה שהגעת איתה מהבית (ועוד לזר בעונה הראשונה בישראל).
נו טוב.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אני אומר שמעבר לנתון היבש כדאי שתסתכל גם על המשחק שלו ממש ותנתח לעומק. ראיתי המון משחקים שלהם השנה… הים אותו ים והתנין אותו תנין, מה שהשתנה לו זה הסגנון של ביתר שמתלבש לו כמו כפפה ליד והשטחים שיש לו פתאוםSir Alex Ferguson כתב: ↑15 מאי 2023, 14:16אתה אומר הנושא הזה של לשים את הכדור ברשת הוא פרט שולי, מה שמעניין זאת הדעה שהגעת איתה מהבית (ועוד לזר בעונה הראשונה בישראל).
נו טוב.
בהרכב העונה בליגה. עונה אדירה.
אם הייתי צריך לבחור הרכב
גלזר
לא יודע, ויטור, סק, יחזקאל
גורדנה, אבופאני
אספרייה, שרי, אצילי
זהבי
אם הייתי צריך לבחור הרכב
גלזר
לא יודע, ויטור, סק, יחזקאל
גורדנה, אבופאני
אספרייה, שרי, אצילי
זהבי
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
- ForeverRed
אבל אמרתם שהוא חסר מושג מול השער ובפעולה האחרונה.
מסתבר שלא כל כך.
ביתר הפרמטרים הוא הצטיין גם כאן.
לא בושה להגיד שטעינו איתו, במיוחד אחרי שראינו איזה שחקנים שיחקו בעמדה שלו העונה. עשה עונה אדירה ולדעתי אם היה נשאר גם פה היה עושה עונה טובה.
היום, עכשיו,ForeverRed כתב: ↑15 מאי 2023, 14:34אבל אמרתם שהוא חסר מושג מול השער ובפעולה האחרונה.
מסתבר שלא כל כך.
נותנים לך את זכות הבחירה. אתה מחזיר אותו במקום לנסות להביא זר שלם וטוב ממנו?
הסיבה העיקרית שהוא (ורוקאביצה) לא נשארו זה בגלל הגיל וכי הם שלשלו בחודשיים האחרונים של העונה תחת ברדה דווקא כשכולם השתפרו.
הוא נותן עונה מדהימה בבית"ר ואני מבסוט בשבילו ובשביל הליגה שעוד נשארו קצת שחקנים צבעוניים בקבוצות הבטן.
אין ספק שביכולת הנוכחית הוא היה יכול לעזור לנו כמו לכל קבוצה בליגה אבל עדיין מדובר בשחקן שכמעט ולא עושה הגנה ועדיין לא מוכח בלי שטחים.
מזכיר לכם את העונות הקסומות של בינוניים כמו מוגרבי, ז'אורז'יניו וצ'יבוטה תחת אותו אבוקסיס. הוא יודע להוציא משחקנים כאלו את המקסימום.
הוא נותן עונה מדהימה בבית"ר ואני מבסוט בשבילו ובשביל הליגה שעוד נשארו קצת שחקנים צבעוניים בקבוצות הבטן.
אין ספק שביכולת הנוכחית הוא היה יכול לעזור לנו כמו לכל קבוצה בליגה אבל עדיין מדובר בשחקן שכמעט ולא עושה הגנה ועדיין לא מוכח בלי שטחים.
מזכיר לכם את העונות הקסומות של בינוניים כמו מוגרבי, ז'אורז'יניו וצ'יבוטה תחת אותו אבוקסיס. הוא יודע להוציא משחקנים כאלו את המקסימום.
- ForeverRed
אז הגענו להסכמה. הוא לא מספיק טוב.ForeverRed כתב: ↑15 מאי 2023, 15:18היום כנראה שלא.
בקיץ הקודם? אין שאלה בכלל.
משאיר במקום אנסה. בדיעבד גם על חשבון שאפי.
זה שהמחליפים שלו היו בינוניים במקרה הטוב זה משהו אחר.
כנל לגבי אנסה - משקיען וחיובי אבל זה לא לרמה של קבוצה ששואפת צמרת גבוהה. אפילו לא קרוב.
נמשיך לחפש. לא צריך להתפשר ולהיתקע בעבר.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני הייתי מחכה לקיץ לפני קביעה כזאת.ForeverRed כתב: ↑15 מאי 2023, 15:18היום כנראה שלא.
בקיץ הקודם? אין שאלה בכלל.
משאיר במקום אנסה. בדיעבד גם על חשבון שאפי.
בואו נראה מי המועמדים שיעלו/שיגיעו, לאיזה כיוון הולכים מבחינת השקעה בזרים ופרופיל הזרים שמגיעים, האם אנסה סוף סוף יעזוב וכיוצא בזה.
כמו כשעלתה השאלה של שאפי בזמנו, לפני שהוא היה מעורב בשתי תקריות אלימות שכניראה חרצו את הגורל שלו כאן, אנחנו עם כסף מוגבל וכוח משיכה מוגבל, ולכן קשה לנו מאוד להביא זרים עם הרף של אספרייה - 19 שערי ליגה כקשר! ולכן אסור לנו לזלזל בהם בקלות (בטח כשאחד כמו אנסה נשאר כאן לעוד עונה ואולי יישאר גם בעונה הבאה).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אני רוצה לראות אותו נותן גולים פה כשאין מטר לזוז בין הגנות. הטענות האלה זה בדיוק מה שהביא עלינו אסונות כמו האסלביינקForeverRed כתב: ↑15 מאי 2023, 14:34אבל אמרתם שהוא חסר מושג מול השער ובפעולה האחרונה.
מסתבר שלא כל כך.