יוג'ין אנסה
Re: יוג'ין אנסה חתם ל3 שנים
הכי טוב ומסוכן שלנו כל הפלייאוף, אני מקווה שזה יצית עניין עליו בקבוצות אחרות ככה אולי נביא כמה לירות עליו
תמשיכו ללכלך סתם
על אוטומט
גם היום היה הכי טוב בהתקפה שלנו
הגנה, התקפה, מלחמה. לא חכם, אבל תמיד מנסה לתת את הכל.
אני שמח שברדה רואה את האמת.
על אוטומט
גם היום היה הכי טוב בהתקפה שלנו
הגנה, התקפה, מלחמה. לא חכם, אבל תמיד מנסה לתת את הכל.
אני שמח שברדה רואה את האמת.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
שמעון כל התקפה שלנו הוא חירב לנו היום
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
היום זה לא משחק לשפוט אף אחד כי כולם רק רצו לסיים עם הסיוט הזה. אף אחד לא חשב על כדורגל.
בכל מקרה היו מספיק הזדמנויות כדי להבין שאנסה לא צריך להישאר ואני אופתע מאוד אם ברדה יחליט אחרת.
בכל מקרה היו מספיק הזדמנויות כדי להבין שאנסה לא צריך להישאר ואני אופתע מאוד אם ברדה יחליט אחרת.
כי קלימלה, ספורי וחמד בנו לנו את המשחק... טיקי טאקה
בזמן שהם שפכו לאגר דקה 50, הוא המשיך לרוץ כמו נמר ונלחם כמו 2 שחקנים.
אם היה לו שכל של מליקסוןדר אדום בנשמה כתב: ↑08 מאי 2023, 21:42אם היה לו שכל כמו שיש למליקסון היה פוטנציאל לזר טוב אבל גם זה אין וגם הפיזיות שלו לא באמת עוזרת לו
אתלטיות של אמבפה
טכניקה של מסי
וסיומת של האלנד
היה יכול להיות פוטנציאל לזר טוב אבל אין
זה ששחקנים לא בכושר כי חזרו מפציעות, שחקניפ בעומס כי השמיכה קצרה - לא אומר שצריך להשאיר אותו (כזר) שנה הבאה.
לא מספיק תכלס, לא מספיק פעולות טובות.
לא מספיק תכלס, לא מספיק פעולות טובות.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
יש פה שני צדדים למטבע, אפשר גם להגיד שהוא לא מספיק טוב ולא צריך להישאר וגם להודות שהוא השחקן הכי חד ובכושר שיש לנו מתחילת הפלייאוף.
אין סתירה בין הדברים
אין סתירה בין הדברים
נתונים פיזים פסיכים צעד ראשון מטורף פיזי כוח מתפרץ יש לו את כל הנתונים לפרק פה הגנות הבעיה שהשכל שלו לעולם לא יתפתח ובגלל זה המספרים לא יעלו לעולם
מעריך אותו מאוד אבל אנחנו חייבים שחקן עם יותר מספרים.
יש בו הרבה מאוד דברים טובים והוא כלי טקטי חשוב מאוד אצל ברדה, אבל בסוף שחקן בעמדה שלו נמדד במספרים וההתעוררות המאוחרת שלו לא עושה עליי רושם. הייתי מקבל אותו בתור זר 6 בהבנה יחסית אבל יש לנו יותר מדי בינוניים .
יש בו הרבה מאוד דברים טובים והוא כלי טקטי חשוב מאוד אצל ברדה, אבל בסוף שחקן בעמדה שלו נמדד במספרים וההתעוררות המאוחרת שלו לא עושה עליי רושם. הייתי מקבל אותו בתור זר 6 בהבנה יחסית אבל יש לנו יותר מדי בינוניים .
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
אנסה העלה סרטון עם גולים ובישולים שלו מאז שהצטרף אלינו. מאירופה, מהגביע, מהטוטו ומהליגה.
לפי הסרטון מחר הוא חותם בטוטנהאם.
לפי הסרטון מחר הוא חותם בטוטנהאם.