שאפי סוליימאנוב
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
Re: שאפי סוליימאנוב
משאיר אותו ועוד איך, קשה למצוא כאלה אתם שוכחים שהוא מאוד צעיר הראש עוד יסתדר לו והוא יתבגר כמו עם ספורי.
עוד 2 עונות הוא מסוגל לסחוב אותנו לאליפות
כל שאר היח"צ על האלימות בתקשורת זה כרגע במעמד צד אחד ואנחנו צריכים להפסיק לרקוד לצלילי החליל שלהם!
כל שאר היח"צ על האלימות בתקשורת זה כרגע במעמד צד אחד ואנחנו צריכים להפסיק לרקוד לצלילי החליל שלהם!

עוד שתי עונות זה לא מספיק, אתה לא נתניה. אתה מדמם כסף על זרים שלא מספקים את הסחורהyarinbenizri94 כתב: ↑03 מאי 2023, 08:47משאיר אותו ועוד איך, קשה למצוא כאלה אתם שוכחים שהוא מאוד צעיר הראש עוד יסתדר לו והוא יתבגר כמו עם ספורי.
מה יקרה כשהוא יתבגר?
הוא ילמד טריק נוסף חוץ מלחתוך לאמצע עם הרגל ההפוכה בצורה הכי שקופה בעולם?
הוא ילמד טריק נוסף חוץ מלחתוך לאמצע עם הרגל ההפוכה בצורה הכי שקופה בעולם?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
תמיד השאלה היא מה האלטרנטיבה? עוד זר שנמצא בירידה ויגיע בהשאלה בתקווה שיתפוצץ פה?
לחכות לסוף חלון כדי למצוא משהו שלא מגיע בתחילת חלון?
להוציא הרבה על שחקן מוכח( בגבול התקציב)?
התשובה " אפשר למצוא טוב יותר " שנרשמת בכל טופיק לא נכונה במנג'ר ולא במציאות של הפועל באר שבע
אגב יש גם את העניין שהבחור יודע שהוא על הגריל ולא יודע איפה ישחק עונה הבאה ואם יממשו או לא ועדיין למרות הכל בחור צעיר בארץ זרה שנה ראשונה והביא 5ו 6
יהיה מו"מ להורדת המחיר ואני חושב שצריך להשאיר אותו
התשובה " אפשר למצוא טוב יותר " שנרשמת בכל טופיק לא נכונה במנג'ר ולא במציאות של הפועל באר שבע
אגב יש גם את העניין שהבחור יודע שהוא על הגריל ולא יודע איפה ישחק עונה הבאה ואם יממשו או לא ועדיין למרות הכל בחור צעיר בארץ זרה שנה ראשונה והביא 5ו 6
- ForeverRed
לשאפי אין שכל כדורגל ובמובן הזה הוא לא שונה בהרבה מהאשדודי הממוצע. מכאן שהתקרה שלו כנראה הרבה יותר נמוכה משנהוג לחשוב.
גם בעוד שנתיים, ספק אם יהיה שינוי משמעותי.
זה פשוט לא שווה את ההמתנה וההתעסקות. פה זה לא מכבי נתניה.
אם הוא היה סתם בינוני הייתי מסכים, הוא פשוט חושך. על פני עונה אפילו אנסה שווה הישארות לפניו (ואנסה ממש לא שווה הישארות)שיש כתב: ↑03 מאי 2023, 10:05תמיד השאלה היא מה האלטרנטיבה? עוד זר שנמצא בירידה ויגיע בהשאלה בתקווה שיתפוצץ פה?
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
סבלנות לא קונים בשום חנות!
כמו שאמרו פה הרבה הכל שאלה של רצוי ומצוי.
אם נוואקמה רוצה לחזור בוודאי שאעדיף אותו
אבל אני מניח שלא נמצא משהו שיכול להיות טוב באותה מידה בעוד שנה שנתיים עם פוטנציאל מכירה דומה אז אני מעדיף אותו.
זה לא נכון לכל הזרים שיש לנו, אבל לדעתי התקרה שלו גבוה ואני סומך על הצוות אימון שלנו שהראה שהוא יודע לכוון שחקנים ולשפר אותם.
כמו שאמרו פה הרבה הכל שאלה של רצוי ומצוי.
אם נוואקמה רוצה לחזור בוודאי שאעדיף אותו
אבל אני מניח שלא נמצא משהו שיכול להיות טוב באותה מידה בעוד שנה שנתיים עם פוטנציאל מכירה דומה אז אני מעדיף אותו.
זה לא נכון לכל הזרים שיש לנו, אבל לדעתי התקרה שלו גבוה ואני סומך על הצוות אימון שלנו שהראה שהוא יודע לכוון שחקנים ולשפר אותם.

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ברור שיש לו מוח כדורגל אחרת הוא לא היה משחק במעמדים ששיחק.ForeverRed כתב: ↑03 מאי 2023, 10:15לשאפי אין שכל כדורגל ובמובן הזה הוא לא שונה בהרבה מהאשדודי הממוצע. מכאן שהתקרה שלו כנראה הרבה יותר נמוכה משנהוג לחשוב.
הוא גם מסוכן מאוד בנייחים.
הבעיה שהוא לא מהיר, ויעיל בעיקר באזור מסוים במגרש (קרוב לשער היריב, כל הכדורים האלה שנותנים לו בחצי שלנו הם מיותרים ולא נותנים לנו כלום גם אם הוא יעבור את השחקן הראשון או השני), ועם ארסנל יחסית מוגבל מבחינת הדברים שהוא עושה (לרוב חותך לאמצע לעיתים יותר רחוקות מכדרר על הקו) שאם היה כמובן עושה אותם ברמת ביצוע טובה יותר ועקבית יותר זה אולי פחות היה קריטי אבל כשהרבה פעמים רמת הביצוע לא איכותית ולא עקבית יותר זה בהחלט מעלה סימני שאלה.
אני חושב שבלי ההרחקה הקודמת וכניראה הנוכחית סיכוי גבוה שהינו מנסים להשאיל אותו עונה נוספת, אבל לאור העובדה שהוא כניראה יושעה פעם נוספת קשה לי להאמין שהוא יישאר בשילוב של כל הפרמטרים למרות שאני עדין חושב שהרף שלו מאוד גבוה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- simply-red
לא סותם עליו את הגולל
אני הייתי מבקש להשאיל אותו עוד שנה
אני הייתי מבקש להשאיל אותו עוד שנה
המדד הוא כמה השחקן תורם. שאפי נכשל גם בנקודות וגם במבחן העין, אתה מעדיף אותו על פני שחקן שהצליח באחד מהם הרבה יותר ממנו - זה שום דבר חוץ מהתווית שהוא הגיע איתה, תווית שהוא לא הצדיק בכלום.
לשאלתך השיקול הוא לא מה נביא במקום. השיקול הזה מגיע רק כשאתה רוצה להחליף זר שהוא סך הכל אחלה, זה רחוק מאוד מאוד מלהיות המקרה
גם אני בעד.
לא נתן לנו מספיק סיבות להשקיע בו כל כך הרבה כסף. שווה במשך בדיקה בהשאלה.
- ForeverRed
הגיע הזמן שנפסיק להתלהב מרזומה של כמה שנים אחורה.Sir Alex Ferguson כתב: ↑03 מאי 2023, 12:16ברור שיש לו מוח כדורגל אחרת הוא לא היה משחק במעמדים ששיחק.
הוא גם מסוכן מאוד בנייחים.
הבעיה שהוא לא מהיר, ויעיל בעיקר באזור מסוים במגרש (קרוב לשער היריב, כל הכדורים האלה שנותנים לו בחצי שלנו הם מיותרים ולא נותנים לנו כלום גם אם הוא יעבור את השחקן הראשון או השני), ועם ארסנל יחסית מוגבל מבחינת הדברים שהוא עושה (לרוב חותך לאמצע לעיתים יותר רחוקות מכדרר על הקו) שאם היה כמובן עושה אותם ברמת ביצוע טובה יותר ועקבית יותר זה אולי פחות היה קריטי אבל כשהרבה פעמים רמת הביצוע לא איכותית ולא עקבית יותר זה בהחלט מעלה סימני שאלה.
אני חושב שבלי ההרחקה הקודמת וכניראה הנוכחית סיכוי גבוה שהינו מנסים להשאיל אותו עונה נוספת, אבל לאור העובדה שהוא כניראה יושעה פעם נוספת קשה לי להאמין שהוא יישאר בשילוב של כל הפרמטרים למרות שאני עדין חושב שהרף שלו מאוד גבוה.
מה שהיה היה. אף אחד לא צפה ויודע להגיד אם מדובר היה בהבלחה, מומטום זמני, או יכולת יוצאת דופן.
לי היה ברור מהסרטון הראשון מה נקבל משאפי.
זה בערך מה שנתן.
הוא לא היה פרוספקט גדול כמו ששיערו, והוא כנראה גם לא יהיה.
ועוד הערה לסיום, שכל כדורגל זה לא משהו שמאבדים או מצמיחים יש מאין. או שיש או שאין. לשאפי אין. הוא לא רואה מגרש.