תסלחו לי - אנחנו מועדון קטן שמתייחס לעצמו כמו מועדון קטן .
מגיע לנו .
המהלך שעשינו זה האמא של מועדון גדול, אתם פשוט משחקים אותה מיליטנטיים בלי לחשוב בכלל.
המועדון הלך כאן עם האוהדים מלא מלא על מה אתה מדבר בכלל?
רוצה שאני אתן לך דוגמאות ממועדונים אחרים מה עשו לקהל שלהם?
כאן גם המועדון הגן עלינו, גם הלך איתנו עם הקריאה לא להעביר את המשחק לטדי אז מה לעזאזל אתם רוצים?
המהלך שעשינו זה האמא של מועדון גדול, אתם פשוט משחקים מיליטנטיים בלי לחשוב בכלל.
המועדון הלך כאן עם האוהדים מלא מלא על מה אתה מדבר בכלל?
רוצה שאני אתן לך דוגמאות ממועדונים אחרים מה עשו לקהל שלהם?
כאן גם המועדון הגן עלינו, גם החל איתנו עם הקריאה לא להעביר את המשחק לטדי אז מה לעזאזל אתם רוצים?
מסכים.
הכי קל היה לעשות מעשה הפועל ירושלים ואפילו הפועל תל אביב העונה ולתת לחיפה חצי איצטדיון ולגרוף רווח יפה.
אלונה גם נלחמה נגד העונש וגם הלכה עם הקהל כשהיא מוותר על הכנסה יפה כשהודיעה שאם העונש לא יבוטל נשחק באשדוד.
לא מעט ניצחונות של המועדון במהלך הזה.
-בראש ובראשונה, הפסיקו להתכופף. אם בעבר היינו ילדי הכאפות של הליגה אני מקווה שכאן זאת ההכרזה שדברים הולכים להשתנות
-תמיד יהיו את הז-בלים מהמזרחי ומערבי שימכרו כרטיסים לאוהדי היריבה אבל רוב התופעה הגיעה מהצפוני. עכשיו זה לא יקרה.
-העונש לא ייגרר לעונה הבאה.
ולצד הדברים הטובים כמובן שעדיין לא הכל מושלם.
כמה כרטיסים צריך להביא לאוהדי חיפה, 10% מתכולת האצטדיון או 10% ממה שאפשר להביא בתכל'ס? כך או כך יהיו לכל הפחות 1000-1500 מנויים שלא יוכלו להיכנס למשחק וזה ביזיון גדול בפני עצמו.
הייתי מקווה שבקיץ בעלי הקבוצות ינסו לשנות את התקנון אבל האמת לא נראה שבאמת אכפת להם. אולי תביעה ייצוגית של כלל האוהדים תשנה משהו.
"קבוצה מארחת חייבת להעמיד לרשות הקבוצה האורחת כרטיסי כניסה בכמות שלא תפחת מ-10% מתכולת האצטדיון המאושרת לקהל".
אני לא רואה כאן מקום לפרשנות. אם הדרומי יורד מהספירה אז גם כמות הכרטיסים לאורחת אמור לרדת.
לא מעט ניצחונות של המועדון במהלך הזה.
-בראש ובראשונה, הפסיקו להתכופף. אם בעבר היינו ילדי הכאפות של הליגה אני מקווה שכאן זאת ההכרזה שדברים הולכים להשתנות
-תמיד יהיו את הז-בלים מהמזרחי ומערבי שימכרו כרטיסים לאוהדי היריבה אבל רוב התופעה הגיעה מהצפוני. עכשיו זה לא יקרה.
-העונש לא ייגרר לעונה הבאה.
ולצד הדברים הטובים כמובן שעדיין לא הכל מושלם.
כמה כרטיסים צריך להביא לאוהדי חיפה, 10% מתכולת האצטדיון או 10% ממה שאפשר להביא בתכל'ס? כך או כך יהיו לכל הפחות 1000-1500 מנויים שלא יוכלו להיכנס למשחק וזה ביזיון גדול בפני עצמו.
הייתי מקווה שבקיץ בעלי הקבוצות ינסו לשנות את התקנון אבל האמת לא נראה שבאמת אכפת להם. אולי תביעה ייצוגית של כלל האוהדים תשנה משהו.
עשרה אחוז מהתכולה המאושרת לקהל, ברגע שלא מאשרים את הדרומי התכולה המאושרת יורדת וההקצאה של היריבה בהתאם.
השנה בסיבוב הראשון נגד נתניה בחוץ סגרו להם יציע מערבי (והושיבו את הקהלים אחד ליד השני) וחתכו לנו בהקצאה
עשרה אחוז מהתכולה המאושרת לקהל, ברגע שלא מאשרים את הדרומי התכולה המאושרת יורדת וההקצאה של היריבה בהתאם.
השנה בסיבוב הראשון נגד נתניה בחוץ סגרו להם יציע מערבי (והושיבו את הקהלים אחד ליד השני) וחתכו לנו בהקצאה
16,000 כללי מינוס 3000 דרומי = 13,000 תכולה
10% מ-13,000 זה 1300 אבל ....
המשטרה דרשה חציצה ולכן הכמות ירדה ל-940 .
זה מה שמגיע .
לא רוצים - אל תגיעו !