ז** שלי, למה שנפגע מקצועית מראש בעצמנו בעונה הבאה?
או רדיוס מול חיפה באשדוד או כלום
ממש. כמובן בניסיון לדחוף לנו את הצינור עוד יותר עמוק הם קבעו שהרדיוס לא חל על משחקי גביע הטוטו, כך שדחיית העונש = אין דרומי במשחקים הראשונים בליגה.
ומה אם המחזורים הראשונים בבית יפלו על משחקים נגד חיפה ומ.ת"א כמו שקרה ב15/16? לא מעניין כי אלו לא דאגות של ההווה?
הם מנסים לחזור בהם מהטעות, אין טעם לתת להם פתח יציאה.
או שהערעור מתקבל ויקלו את העונש או שילכו לחפש את הכושלאמא שלהם ויאללה משחק עונה בי"א.
ממש. כמובן בניסיון לדחוף לנו את הצינור עוד יותר עמוק הם קבעו שהרדיוס לא חל על משחקי גביע הטוטו, כך שדחיית העונש = אין דרומי במשחקים הראשונים בליגה.
ומה אם המחזורים הראשונים בבית יפלו על משחקים נגד חיפה ומ.ת"א כמו שקרה ב15/16? לא מעניין כי אלו לא דאגות של ההווה?
הם מנסים לחזור בהם מהטעות, אין טעם לתת להם פתח יציאה.
או שהערעור מתקבל ויקלו את העונש או שילכו לחפש את הכושלאמא שלהם ויאללה משחק עונה בי"א.
אתה שוכח שגם אם הערעור מתקבל הם עדיין צריכים לקבוע עונש אחר . אני לא סומך עליהם כרגע ! לא מאמין להם כרגע ! הם גוף לא רלוונטי כרגע !
למשוך את הערעור כבר !!!
אני קורא שמנסים להגיע "להסדר" שהרדיוס יתקיים שנה הבאה. תודה, אבל לא תודה. לא מוכן שב"ש תתחיל שלושה משחקי בית אחד ברדיוס ושניים בלי הדרומי (בגלל שבית הדין החליט שהעונש לא יחול על גביע הטוטו).
כואב להם, רוצים שנלך לקראתם, אין בעיה. שהרדיוס יחול שנה הבאה על משחק גביע הטוטו. אחרת, אנחנו מקבלים את העונש כהלכתו ופועלים לפי התקנון (מעבירים את המשחק למגרש הכי קרוב לבאר שבע ואשר מאושר למשחקי ליגת העל). זה שכואב לזכיין (ושלא תחשבו אחרת, מי שמפעיל הכי הרבה לחץ זה ערוץ הספורט כי המגרש באשדוד לא מאפשר הבאת הפאנל - שימו לב שתמיד במשחקים של אשדוד הפאנל משדר מהערוצים בהרצליה וזה שהם לא יוכלו לעשות ראיונות אחרי המשחק במקרה של אליפות) - בעיה שלהם.
שיואיל גיא פרימור ביום חמישי ב-8:00 בבוקר למשוך את העירעור שלנו ואז המשחק יתקיים באשדוד בוודאות בלי טובות של אף אחד .
בית הדין של ההתאחדות איבד את הלגיטימציה שלו בספורט הישראלי . הוא מיושן , מנותק ובעצם משמש כגוף גבייה עקיף של ההתאחדות .
חייבת להיות שם רביזיה רצינית מאוד .