היו לו 5 נגיעות בכדור, 6 מהן הלכו לשחקנים של נתניה והוציאו מתפרצת מסוכנת.
תחרות ליחזקאל? שידיח את יחזקאל מההרכב. אנחנו רואים את ספורי אחרי עונת הפריצה שלו, מישהו יופתע אם יקרה אותו דבר ליחזקאל?
תן לו להרגיש באזור הנוחות והוא יחזור להרגלים הישנים שלו. נתן עונה יפה והפתיע את כולם, שבעונה הבאה ירוויח את מקומו בהרכב מחדש.
אני לא מבזבז עמדה של זר על תחרות ליחזקאל כשיש כל כך הרבה עמדות אחרות בלי איכות בכלל.
אם יש מגן ימני ישראלי בשוק שטוב מדדיה אשמח לדעת.
אפשר לחשוב על סטויאנוב במקרים מסוים כמחליף ליחזקאל אבל לאור הגבלת הזרים והסגל שלנו אני חיי בשלום עם יחזקאל ודדיה באגף ימין בעונה הבאה.
היו לו 5 נגיעות בכדור, 6 מהן הלכו לשחקנים של נתניה והוציאו מתפרצת מסוכנת.
תחרות ליחזקאל? שידיח את יחזקאל מההרכב. אנחנו רואים את ספורי אחרי עונת הפריצה שלו, מישהו יופתע אם יקרה אותו דבר ליחזקאל?
תן לו להרגיש באזור הנוחות והוא יחזור להרגלים הישנים שלו. נתן עונה יפה והפתיע את כולם, שבעונה הבאה ירוויח את מקומו בהרכב מחדש.
סטויאנוב חוזר ובמקרים מסוימים מול הקטנות שתצטרך מגן תוקף ולרווח מהאגפים הוא יוכל לתת שם אחלה תחרות ליחזקאל
לא מבין מה רוצים ממנו כששיחק כמגן שמאלי.
כגיבוי ליחזקאל הוא בסדר גמור, ויש עוד הרבה עמדות לחזק לפני שמדברים על מגן ימני שיתן תחרות ליחזקאל שמבחינתי הוא הפתעת העונה.
הלוואי והבעיה הייתה שהוא הוצב בשמאל ולא בימין. הלוואי.
חוץ מלכבוש שער עצמי הוא עשה הכל כדי לעזור לנתניה להשתלט על כדורים
עדין לא מבין מה אתם רוצים.
יש איזה מגן ימני ישראלי שיכול להגיע שיהיה שדרוג על דדיה?
מה אתם מצפים ממגן ישראלי מחליף?
ינון אליהו טוב יותר? רז מאיר טוב יותר?
בגלל החסרונות שלו הוא רק מגן מחליף ולא מגן פותח.
אני אפילו אקח את זה צעד קדימה, הוא טוב יותר מאביב סולמון שהיה המגן השמאלי המחליף שלנו ולימד את כולנו עד כמה המצב של שוק הישראלים בעייתי.
1)יש איזה מגן ימני ישראלי שיכול להגיע שיהיה שדרוג על דדיה?
2)מה אתם מצפים ממגן ישראלי מחליף?
3)ינון אליהו טוב יותר? רז מאיר טוב יותר?
אני אפילו אקח את זה צעד קדימה, הוא טוב יותר מאביב סולמון שהיה המגן השמאלי המחליף שלנו ולימד את כולנו עד כמה המצב של שוק הישראלים בעייתי.
1)כן, סטויאנוב.
2)שיעשה את התפקיד של יחזקאל, ושתהיה לו טכניקה עם הכדור.
3)יכול מאוד להיות, אולי הם באותה רמה
אני אישית לא חושב שדדיה שחקן שלא יכול לשחק בליגת העל פשוט אנחנו צריכים לעמדת המגן הימני שחקן שיעשה את אותו
תפקיד של יחזקאל ואת זה הוא לא מסוגל לעשות. ברגע שהוא עולה הכל נתקע התקפית(לפחות בצד שלו)
סטויאנוב(מעבר לזה שהוא יכול לשחק גם מעולה כ8 באמצע)
יכול בהחלט למלא את התפקיד של יחזקאל בצד ימין.
יש איזה מגן ימני ישראלי שיכול להגיע שיהיה שדרוג על דדיה?
מה אתם מצפים ממגן ישראלי מחליף?
ינון אליהו טוב יותר? רז מאיר טוב יותר?
רז מאיר וינון אליהו כל כך חלשים שבכר העונה העדיף לשחק עם חזיזה מגן ימני ולא איתם (מזכיר את מה שאליניב עשה אצלנו עם מיכה כדי לא לפתוח עם סלומון).
להגיד שהם טובים מאור דדיה זה מצחיק וזה קלאסי לחשוב שהדשא של השכן ירוק יותר...
אור דדיה הוא פחות הבעיה בעיניי, הבעיה היא שאין מגן שמאלי מחליף והמגן הימני הבכיר הוא שגיב יחזקאל.
בתור מחליף עם היררכיה ברורה הוא עוד איכשהו מחליק לי בגרון.
תפסיקו להסתכל על זה בצורה שדדיה הולך להיות מגן מחליף ואתם חיים עם זה בשלום . מה קורה אם חודש אחרי פתיחת העונה יחזקאל נפצע וגומר את העונה ? גם אז תחיו בשלום עם דדיה המחליף שהפך לבכיר וגם אין לו מחליף ?
מי שמסתפק בבינוניות מקבל בסוף מכה שתבוא לו בהפוכה .
או 2 באותה רמה לתחרות או שתשכחו מתארים .