תתפלא, אני די בטוח שהוא באיזור 50-55 אחוז מהמשחקים (בליגה לפחות), אם המספרים ככה והחידוש שלו הוא מ60 אחוז לצורך העניין אתה תעבור את זה בחמישה משחקים שנשארו.
ובלי קשר לחוזה, אני לא רואה שום סיבה לשחק איתו מעכשיו והלאה. שיריצו את מי שנשאר פה בעונה הבאה
מניח שהוא קיבל חוזה דומה לשכטר ורוקאביצה, חוזה לעונה אחת+אופציה במקרה שישחק ב70% מהמשחקים.
בכל מקרה אפשר להשתמש בו עד סוף העונה כדי לראות איך קלימלה מתפקד כחלוץ שני לקראת העונה הבאה. כל סיטואציה אחרת שהוא ישחק על חשבונו תהיה מיותרת.
הסיפור עם חמד מצחיק כי חמד החלוץ הכי פורה שלנו ודווקא שהוא נכנס לכושר טוב ברדה החליט ללכת עם קלימלה.
תומר חמד היה יכול לעשות עבורנו את ההבדל אבל ברדה לא נתן לו הזמניות מספיקות
אין על ברדה,לא היה ולא יהיה.
בניגוד לכל המאמנים בארץ שהוא מדבר במסיבת עיתונאים לפני משחק
אני מאמין לכל מילה שיוצאת לו מהפה ובעולם של היום זה לא מובן מאליו.
הבן אדם הוא 100% הפועל ב״ש ואני מרגיש עליו שהוא יודע שהעונה הזאת זאת פיספוס ושנה הבאה הוא יבוא בפול פוואר.
רק סיבה של חוזה מעלה את שכטר לפני חמד כמחליף , אחרת אין שום הסבר הגיוני לזה ששכטר מועדף על פניו , כי צריך לומר את האמת שכטר כבר גמור ולא מסוגל להועיל אפילו לבאלגן הוא לא יכול לתרום.
אין על ברדה,לא היה ולא יהיה.
בניגוד לכל המאמנים בארץ שהוא מדבר במסיבת עיתונאים לפני משחק
אני מאמין לכל מילה שיוצאת לו מהפה ובעולם של היום זה לא מובן מאליו.
הבן אדם הוא 100% הפועל ב״ש ואני מרגיש עליו שהוא יודע שהעונה הזאת זאת פיספוס ושנה הבאה הוא יבוא בפול פוואר.
בוודאי שפספוס.
לא בכל שנה נרוץ כתף אל כתף מול קבוצות עם תקציבים ואיכויות גדולים יותר. ברדה מבין את זה טוב מכולם.
בוודאי שפספוס.
לא בכל שנה נרוץ כתף אל כתף מול קבוצות עם תקציבים ואיכויות גדולים יותר. ברדה מבין את זה טוב מכולם.
בליגה עם הגבלת זרים וכמות קטנה של ישראלים איכותיים כבר הוכח שעבודה נכונה תסגור את הפער באחוז נכבד של העונות. לפני שמדברים על פערי תקציבים בואו ננצל בצורה מיטבית את התקציב שלנו
בליגה עם הגבלת זרים וכמות קטנה של ישראלים איכותיים כבר הוכח שעבודה נכונה תסגור את הפער באחוז נכבד של העונות. לפני שמדברים על פערי תקציבים בואו ננצל בצורה מיטבית את התקציב שלנו
לגמרי איתך אבל כנראה שזה לא פשוט להשגה במציאות של הכדורגל הישראלי.