שאפי סוליימאנוב
Re: שאפי סוליימאנוב
טוב לראות שהוא ממשחק למשחק יותר ויותר מגיע לאיזורים המסוכנים ומייצר משם איומים, עדיין לא הייתי מקבל לגביו החלטה.
6 המשחקים הקרובים הם מבחן עבור כולם אבל בעיקר עבורו.
6 המשחקים הקרובים הם מבחן עבור כולם אבל בעיקר עבורו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אם הוא אצילי הוא עושה שני שערים וגומר את המשחק, זה אני מוכן להסכים. אבל הזדמנות הבאה הוא כבש, ככה ששוב קשה להגיד על החמצה בדקות הראשונות שהם גמרו את המשחק.ForeverRed כתב: ↑11 אפריל 2023, 00:25אם זה גול מכבי לא עולה ליתרון דקה אחרי.
היא גם לא הייתה חוזרת מזה, בדיוק כפי שלא חזרה כמעט משום פיגור העונה.
זאת הייתה הכוונה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
במשחקים מהסוג הזה יש חשיבות למי שעולה ליתרון.Sir Alex Ferguson כתב: ↑11 אפריל 2023, 00:31אם הוא אצילי הוא עושה שני שערים וגומר את המשחק, זה אני מוכן להסכים. אבל הזדמנות הבאה הוא כבש, ככה ששוב קשה להגיד על החמצה בדקות הראשונות שהם גמרו את המשחק.
קורה שמחמיצים. רצה והגורל ובהתקפה העוקבת מכבי עשתה גול. יצא שההחמצה הייתה גורלית.
אם יש שחקן ביכולות שלו שאתה בטוח שיביא כאן ועכשיו אז אפשר לשקול לא לממש , במציאות זה לא ככה ( בהנחה שמיליון זה מה שתשקיע עליו או על המחליף שלו)
- red ultras
צריך לזכור ששאפי רק בן 22. אין לי ספק שבעונה הבאה הוא יהיה הרבה יותר טוב. הוא חייב ביטחון, הדרכה ולהיות ממוסמר להרכב.
לא הייתי מחפש להחליף את שאפי, הייתי ממקד את החיפושים שלי בלהביא לידו עוד לידר או שניים
לא הייתי מחפש להחליף את שאפי, הייתי ממקד את החיפושים שלי בלהביא לידו עוד לידר או שניים
היה סבבה אתמול
מקווה שימשיך לקבל דקות ביחד עם קלימלה עד סוף העונה, כדי שנוכל לקבל את ההחלטה הטובה לגביהם
מקווה שימשיך לקבל דקות ביחד עם קלימלה עד סוף העונה, כדי שנוכל לקבל את ההחלטה הטובה לגביהם
קבוצה שצריכה גול לא מוציאה את שחקן ההתקפה הכי טוב שלה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
קלמילה ממה שהבנתי חתם עד לקיץ הבא עם אופציה שלנו להאריך את החוזה בעונה נוספת.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לא יודע. קשה לי עם שחקנים שלא מוסרים.
הגול שלו, שהוא לא כדורגל גדול,
בפיגור, ואחרי איבוד כדור וקבלה משום מקום של מצב קורץ ברחבה, כל שחקן אחר משלשל במכנס. הוא נעץ אותה בכזה רוע.(כמעט עשה את זה קודם עם הבעיטה למשקוף. חבל.)
זה משהו שיש רק לו בסגל שלנו כרגע. מעין קילריות כזאת שכל כך חסרה לנו.
נקודה למחשבה לעונה הבאה.
בפיגור, ואחרי איבוד כדור וקבלה משום מקום של מצב קורץ ברחבה, כל שחקן אחר משלשל במכנס. הוא נעץ אותה בכזה רוע.(כמעט עשה את זה קודם עם הבעיטה למשקוף. חבל.)
נקודה למחשבה לעונה הבאה.
כפרה עליך אלו גולים חובה לשחקנים שרוצים לפתוח פה בהתקפה, לא משהו להחמיא עליוgalaaa כתב: ↑11 אפריל 2023, 15:11הגול שלו, שהוא לא כדורגל גדול,
נקודה למחשבה לעונה הבאה.
לא מסכים. בסופו של דבר זה גול מקרי מטעות ישירה של ביטון והוא היה חופשי לגמרי לבעיטה, זה לא מדד לכלום. אנחנו צריכים הרבה מעבר
זכותך (:
זה לא סותר.
כל שחקן אחר בסגל היה בועט את זה על פרץ או מתמהמה עם הכדור ומאבד את זה.
זה לא מדד אני מסכים איתך, ואני גם לא מסתכל על זה ככה.
אנחנו בהחלט צריכים לראות יותר מזה ונקווה שעד לסוף העונה הוא יוכיח תמקום שלו בהרכב ויראה דברים טובים, רק אומר שזה הדליק לי איזה ניצוץ של תקווה לגביו, יש שם פוטנציאל.
בכל זאת, צריך להיאחז במשהו אחרי הכאפה של אתמול.