שישאיר שחקנים עם שכל בהתקפה ולא רק טיפשים
הפועל באר שבע- מכבי תל אביב, שני, 20:30, טרנר
Re: הפועל באר שבע- מכבי תל אביב, שני, 20:30, טרנר
- ForeverRed
מכבי קבוצה עם עוצמה.
ברדה ויתר על האמצע מוקדם מדי וגמר את המשחק.
אפשר לנתח משחק ספציפי אבל בסוף העונה הזאת נפלה על חוסר ריכוז בהגנה וקבלת החלטות שערורייתית בחלק הקדמי.
יחזקאל, חטואל, ספורי, אנסה.
תחבר את כל אלה ולא תקבל מוח של בנאדם בוגר אחד.
אי אפשר להצליח ככה.
ברדה ויתר על האמצע מוקדם מדי וגמר את המשחק.
אפשר לנתח משחק ספציפי אבל בסוף העונה הזאת נפלה על חוסר ריכוז בהגנה וקבלת החלטות שערורייתית בחלק הקדמי.
יחזקאל, חטואל, ספורי, אנסה.
תחבר את כל אלה ולא תקבל מוח של בנאדם בוגר אחד.
אי אפשר להצליח ככה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני רק לא מבין משהו, בבלומפילד הסבירו לי שלא היה פנדל על שכטר כי היה מגע רך, למה היום על מגע רך אחר כן שרקו?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
האמת? כבר אין יותר אנרגיות להתעסק בזה. ממילא אף אחד לא יעשה רעש והדבר הזה ימשיך וימשיך.Sir Alex Ferguson כתב: ↑10 אפריל 2023, 21:57אני רק לא מבין משהו, בבלומפילד הסבירו לי שלא היה פנדל על שכטר כי היה מגע רך, למה היום על מגע רך אחר כן שרקו?
עם כל הכאב טוב שנגמר ככה. צריכה לחלחל ההבנה שפשוט אין לנו התקפה
אם כבר להפסיד את העונה אז ככה כשרדפנו אחרי השער עד הרגע האחרון.
היה ברור שזה גיים אובר ברגע הפציעה של ויטור. בלי ויטור, עביד, אליאס וגורדנה שבדקה 60 כבר גמור... יש גבול.
כנראה שזאת לא העונה שלנו. ועדיין עצם המאבק הוא הישג גדול של ברדה. מכאן ועד סוף העונה צריך לשמור על הפאסון ולהמשיך לשחק כדורגל התקפי.
היה ברור שזה גיים אובר ברגע הפציעה של ויטור. בלי ויטור, עביד, אליאס וגורדנה שבדקה 60 כבר גמור... יש גבול.
כנראה שזאת לא העונה שלנו. ועדיין עצם המאבק הוא הישג גדול של ברדה. מכאן ועד סוף העונה צריך לשמור על הפאסון ולהמשיך לשחק כדורגל התקפי.
צריך לשאול את עצמנו איך אנחנו לא מצליחים להגיע למשחקי עונה, אי אפשר לטעון לאליפות ולהיות עם אחוזי הצלחה כל כך נמוכים מול היריבות לתואר. עוד שאלה זה איך ככה איבדנו את טרנר העונה (היום ספציפית מאשים אותנו, לא זוכר כזו תצוגת עידוד עלובה).
חילופים לא טובים היום לצד הפציעות של ויטור,אבו ואליאס הכריעו את הכף, מבאס שככה נגמר אבל אולי הגיע הזמן שהמרדף הבלתי אפשרי הזה כבר יגיע לקיצו, עדיף לנו להמשיך לשחק בלי משקולות על הרגליים, 6 משחקים שהם מבחן עבור כל שחקן שרוצה להיות פה.
שחקן אחד שאציין את שמו- ספורי, רק אלוהים יודע כמה אני שונא אותך.
חילופים לא טובים היום לצד הפציעות של ויטור,אבו ואליאס הכריעו את הכף, מבאס שככה נגמר אבל אולי הגיע הזמן שהמרדף הבלתי אפשרי הזה כבר יגיע לקיצו, עדיף לנו להמשיך לשחק בלי משקולות על הרגליים, 6 משחקים שהם מבחן עבור כל שחקן שרוצה להיות פה.
מתוך 6 משחקים, ב5 ספגת שער טפשי או נייח לפני דקה 30.Itay כתב: ↑10 אפריל 2023, 22:27צריך לשאול את עצמנו איך אנחנו לא מצליחים להגיע למשחקי עונה, אי אפשר לטעון לאליפות ולהיות עם אחוזי הצלחה כל כך נמוכים מול היריבות לתואר. עוד שאלה זה איך ככה איבדנו את טרנר העונה (היום ספציפית מאשים אותנו, לא זוכר כזו תצוגת עידוד עלובה).
וזה שההגנה זה הצד החזק שלך העונה.
נטו אופי
גם אם ספגת שער מוקדם טיפשי כקבוצה גדולה שטוענת לכתר אתה צריך לדעת להרים את עצמך, להראות אנרגיות ולהיות במוד של לטרוף את הדשא, כמעט בכל המשחקים הגדולים לא עשינו את זה, ליפול בגישה זה הרבה יותר מאכזב מכל טעות מקצועית כזו או אחרת.
מאמן מעולה יש לנו, בטוח במיליון אחוז שכשיהיה לו חומר שחקנים יותר איכותי אנחנו גם נגיע יותר רחוק, אם בקיץ חיפשנו זרים בפינצטה ובסוף זה מה שיצא אז הקיץ הנוכחי שיחפשו עם מיקרוסקופ.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מפגשים ישירים העונה בין הגדולות:
חיפה 13
תא 10
בש 3
חיפה 13
תא 10
בש 3
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
תגידו, הלדר לופס הרים פעם קרוס טוב? אפרורי כל כך
- red ultras
החילוף הכפול הזה של ספורי וחטואל גמר אותנו. להכניס חסר מח אחד עוד איכשהו... אבל 2 במכה זה משנה את כל הדינמיקה של המשחק. באופן כללי שילמנו על ההרכב הפחדני הזה. עבד לנו טוב מול אשדוד שניצלנו את הפציעה של אליאס כדי לשחק עם עוד שחקן התקפה, אז למה לא להמשיך עם זה? חבל.
הויתור על שלישיית הקישור החזקה, שנכפה עקב ההוצאה של מיגל, גמר לנו את המשחק. לא הרכב פחדני ולא נעליים.red ultras כתב: ↑10 אפריל 2023, 22:45החילוף הכפול הזה של ספורי וחטואל גמר אותנו. להכניס חסר מח אחד עוד איכשהו... אבל 2 במכה זה משנה את כל הדינמיקה של המשחק. באופן כללי שילמנו על ההרכב הפחדני הזה. עבד לנו טוב מול אשדוד שניצלנו את הפציעה של אליאס כדי לשחק עם עוד שחקן התקפה, אז למה לא להמשיך עם זה? חבל.