רמזי ספורי
Re: רמזי ספורי
מה יש לכם? לא ראיתם את החרדה כשסובב את הברך?
הבן אדם לא שיחק חודשיים, עשה ניתוח וחשב שנפצע שוב, מה נפלתם עליו?
הבן אדם לא שיחק חודשיים, עשה ניתוח וחשב שנפצע שוב, מה נפלתם עליו?
מהרגע שנכנס הלך על המגרש, מה עם קצת הגנה?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
השחקן רק חזר מפציעה ואתם מתנהגים כאילו הוא הבעיה, בישול נהדר שלו בגול של יחזקאל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
היה חלש מאוד. המשחק עבר לידו. לא פשוט לחזור מעוד פציעה ועדין הבישול היה נפלא, חסר לנו כמו אוויר שחקן של כדורגל ישיר ומספרים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
היה חלש אתמול מהרגע שנכנס
הבישול יצא מדהים
אבל אני חושב שהקרדיט לבישול מגיע דווקא ליחזקאל. הוא דפק שם ספרינט של יוסיין בולט
הבישול יצא מדהים
אבל אני חושב שהקרדיט לבישול מגיע דווקא ליחזקאל. הוא דפק שם ספרינט של יוסיין בולט
- ForeverRed
שחקן הורס משחק.
חבל שלא נשאר פצוע.
חבל שלא נשאר פצוע.
ממש עצבן אותי
ההופעה הכי גרועה שאני זוכר משחקן שלנו בעשור האחרון. חושך זאת לא מילה
עונה מקולקלת שלו. קארמה רעה של פציעות ושפת גוף שמזכירה את ספורי של 2020 ולא 2022.
חייב לשנות גישה ומהר אחרת כי הוא בלתי נסבל כשהוא ככה.
חייב לשנות גישה ומהר אחרת כי הוא בלתי נסבל כשהוא ככה.
לא זו ממש לא קארמה, זו הופעה אגואיסטית ומסריחה של שחקן שחושב שהוא משחק סטנגה מול ילדים בני 5 ועל הדרך מזלזל ב14 אלף אוהדים שלו.
לא הולך לך? אין בעיה קורה אבל לפחות תן את התחת. אם אני ברדה אני מוציא אותו אחרי שלוש דקול על המגרש רק על הקטע הזה שהוא יכל להריץ את אנסה ל1 על 1 וניסה במקום לבעוט מחצי מגרש כמו איזה חמור.
- ForeverRed
אדם שפוי ונורמלי מבין שהוא ביום פחות טוב, מתחיל לשחק פשוט ומגלה קצת לחימה. חמור כמו ספורי ממשיך לנסות בכל נגיעה לעשות מהלכים מסובכים כאילו הקבוצה שייכת לאבא שלו ועל הזין האוהדים.
אם תהיה אפשרות למכור ולהחליף בשחקן טוב ממנו אני יותר מאשמח. לא כוס התה שלי. לא היה ולא יהיה.
אם תהיה אפשרות למכור ולהחליף בשחקן טוב ממנו אני יותר מאשמח. לא כוס התה שלי. לא היה ולא יהיה.
עלה היום במוד מחבל, גם אם חוזר לספורי שאנחנו מכירים ויש עליו הצעה הייתי מוכר, הוא פשוט לא שחקן שמתאים לסגנון שלנו, לוקח את כנעאן 10 פעמים לפניו.
הבעיה עם ספורי זה לא ספורי עצמו, אלא הקבוצה עם ספורי.
התקפית הוא הקבוצה מחפשת לתת לן את הכדור כאילו הוא מושיע את עמו , הגנתית הוא חתיכת עצלן ובור.
התקפית הוא הקבוצה מחפשת לתת לן את הכדור כאילו הוא מושיע את עמו , הגנתית הוא חתיכת עצלן ובור.
הסריח את הדשא היום בקטע פסיכי