אליניב ברדה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: אליניב ברדה

שליחה על ידי CrazyRed7 »

Red Tiger כתב:
02 אפריל 2023, 19:13
״יצא לו כל הברדה״, ״זה הברדה האמיתי״
״יש משהו שם בדרום שגורם להם כנראה.. אני לא יודע״
זה תמצית הזחלה של רדיו 102 בראשות הטאלנט אייל ברקוביץ.
שיספרו לי עוד שהמדינה כאן לא מחולקת למרכז ופריפריה.
חלאות,שהחבר שלהם קלינגר מתנהג כמו ערס זה נובע ״מאמוציות״.
שיקפצו לנו.

הם כנראה כועסים שיש פה מאמן אחושרמוטה איכותי שלא סופר אף אחד ולא מוריד את הראש לקבל את הכאפות שלהם.
והכי חשוב יש מאחוריו עיר שלמה. שיגידו מה שהם רוצים.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

אני רוצה לראות יותר מהקרנות שלנו. גם הנייחים נחלשו לאחרונה.
לא מיצינו עם התרגיל לקרוב שלא עובר את השחקן הראשון?
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ForeverRed כתב:
02 אפריל 2023, 20:11
היה הבדל באיכות המצבים.
עם טיילת כמו אתמול אני מניח שהיה יותר סיכוי גם לנצל.
אז יש לך יותר אמונה בחלק ההתקפי ממני.
אני חושב שגם הרוטציה אצלנו בחלק ההתקפי, שלא מעט משבחים את ברדה עליה ועל היכולת לייצר כמות כיבושים יפה למרות שאין לנו סקורר אחד או שניים בולטים, היא יותר מאילוץ מאשר בחירה.
אם היו לנו שחקני הכרעה הם היו ממוסמרים להרכב בדיוק כמו שחקני ההגנה שבולטים אצלנו. אין לנו כאלה אז אליה בונה תבניות התקפה שמחמיאות יותר למשחק קבוצתי.
בגלל זה לא משמעותי בעיני מי פותח בהרכב ומי עולה מהספסל (רק חטואל משמעותי כשהוא כשיר או שכטר כשיש משחק מבולגן).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

shovalb9 כתב:
02 אפריל 2023, 20:30
אני רוצה לראות יותר מהקרנות שלנו. גם הנייחים נחלשו לאחרונה.
לא מיצינו עם התרגיל לקרוב שלא עובר את השחקן הראשון?
מסכים מאוד. ממילא בליגה הזאת כל כדור חד וחזק שיגיע למרכז הדבוקה מלמעלה זה פוטנציאל רציני לשער, למה לא לעשות ככה תמיד?

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

עוד לא נסכם את העונה אבל כבר אפשר לחתום על כך שהיה שווה לעבור מורים לספורט כמו לוי ואבוקסיס בשביל להגיע לברדה, הוא הכי קרוב שיש לבכר, דוגל בסגנון התקפי,יודע לעשות התאמות טקטיות,מנהל את הסגל ביד רמה,יודע להגיב למשחקים והמון קלאס באפס מאמץ (ברקוביץ׳ לא שווה את הסולייה שבנעל של אליה, יצא לו הברדה עאלק, אמר זה שצווח מדי שישי עם הברברית הראשית אופירה אסייג מעל לכל במה).

שני דברים עיקריים שכן הייתי רוצה לראות שברדה ינסה לקחת צעד קדימה זה איך להפוך את הקבוצה הזאת ליותר ״רעה״, יותר מדי פעמים אנחנו עולים ל-1-0 ובמקום לעשות בליץ של רבע שעה עשרים דקות ולהרוג את המשחק אנחנו שומרים על ה-1 הזה ומאבדים שנים רבות מהחיים.
והדבר השני- נייחים, אחוז הניצול מצבים נייחים שלנו מאוד מאוד נמוך, לא הגיוני שעשרות קרנות לא עוברות את השחקן הראשון, יתרה מכך אין שום תחכום בנייחים,לא תרגילים ואפילו לא איזושהי עמידה מעניינת וחבל כי יש לנו שחקנים עם משחק ראש לא רע.

אחרי הכל מה שלא יהיה אליה מקבל ציון טוב מאוד על העונה הזו, להגיע עם הסגל הזה לשלב בתים אירופי ומקום שני/שלישי זה מכובד.

סמל אישי של משתמש
yarinbenizri94
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yarinbenizri94 »

עכשו כשספורי יחזור אני מניח שנראה שיפור טבעי במצבים הנייחים שלנו.

קצת עובר מתחת לרדאר אבל לפני לא הרבה זמן זה היה הנשק היחידי שלנו מדהים לראות כמה השתפרנו מאז וכמה המשחק שלנו התפתח.
:צעיף:

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

מתפתח למאמן על לליגה שלנו
הוא עוד צריך ללמוד איך להביא את השחקנים הנכונים למאמי טיים, בכר דחף בכוח את אצילי וקיבל נדמה לי 6 שערים במשחקים האחרונים
ברדה צריך לדחוף את שאפי ועכשיו ספורי ולא אנסה

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

האמת לאור הסגנון שלנו והתוצאות בחודשיים האחרונים, אני הייתי בטוח שהוא התעצבן על התוצאה במפגש הקודם בסמי, והחליט להפוך את הקבוצה לכזאת שקודם כל משיגה את הנקודות ויהי מה כדי להגיע מוכנים עם זה לפעם הבאה.

אני יודי שהרבה חולקים עלי וחושבים שזה מה יש בהתקפה, אבל תוציאו רגע את אנסה מהסיפור. אני עדיין מרגיש שיש יותר מדי הסתמכות אצלנו על יכולת אישית בהתקפה מאשר על תיאום.

ברדה בחר עם מי הוא מגיע למלחמה בפלייאוף, בסוף במבחן התוצאה זה לא עבד. השאלה באמת אם היה אפשר אחרת. האם יותר קרדיט לחמד עם הניסיון שלו היה שווה יותר משחקן יותר צעיר ומהיר? לא נדע.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Red Tiger כתב:
02 אפריל 2023, 19:13
״יצא לו כל הברדה״, ״זה הברדה האמיתי״
״יש משהו שם בדרום שגורם להם כנראה.. אני לא יודע״
זה תמצית הזחלה של רדיו 102 בראשות הטאלנט אייל ברקוביץ.
שיספרו לי עוד שהמדינה כאן לא מחולקת למרכז ופריפריה.
חלאות,שהחבר שלהם קלינגר מתנהג כמו ערס זה נובע ״מאמוציות״.
תמונה

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

yedidel כתב:
03 אפריל 2023, 11:02
האמת לאור הסגנון שלנו והתוצאות בחודשיים האחרונים, אני הייתי בטוח שהוא התעצבן על התוצאה במפגש הקודם בסמי, והחליט להפוך את הקבוצה לכזאת שקודם כל משיגה את הנקודות ויהי מה כדי להגיע מוכנים עם זה לפעם הבאה.

אני יודי שהרבה חולקים עלי וחושבים שזה מה יש בהתקפה, אבל תוציאו רגע את אנסה מהסיפור. אני עדיין מרגיש שיש יותר מדי הסתמכות אצלנו על יכולת אישית בהתקפה מאשר על תיאום.

ברדה בחר עם מי הוא מגיע למלחמה בפלייאוף, בסוף במבחן התוצאה זה לא עבד. השאלה באמת אם היה אפשר אחרת. האם יותר קרדיט לחמד עם הניסיון שלו היה שווה יותר משחקן יותר צעיר ומהיר? לא נדע.
היה אפשר ללכת על שחקנים עם תקרה גבוה יותר נניח לדחוף בכוח את שאפי ולתת לו את המפתחות במקום אנסה שאתה יודע בדיוק מה תקבל
כמו שניסו עם קלימלה

אולי בדיעבד לתת לחטואל מנוחה יותר ארוכה כדי לקבל אותו רענן בפלייאוף

אלה דברים שלומדים , בכר עושה את זה מצויין אחרי 5 אליפויות ברקורד ככה שבטוח שברדה עוד ילמד מזה

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

Sir Alex Ferguson כתב:
03 אפריל 2023, 11:10
תמונה
לא יקרה עם זה כלום.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ברור שלא יעשו כלום. אתה גם לא תשמע על זה בשום ערוץ.
הקוסם שלנו כבר חלק מהצד הנכון. מותר לו להגיד הכל.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

CrazyRed7 כתב:
03 אפריל 2023, 15:09
ברור שלא יעשו כלום. אתה גם לא תשמע על זה בשום ערוץ.
הקוסם שלנו כבר חלק מהצד הנכון. מותר לו להגיד הכל.
תאכלס
ברוח התקופה.

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

כאחד שמכיר מקרוב את אליניב ואף יצא לו לדבר איתו על ההתלבטויות, מדהים לשמוע את הפרספקטיבה והאידיאולוגיה של אליה להכל.
כבר שבוע שעבר הוא ידע על היתרונות שלנו לעומת חיפה, על החוזקות וגם החולשות שלנו ושל השחקנים, ואיך לנסות להתגבר על זה. שרק ימשיך ככה.
אני אישית מעריץ את אליניב והאידיאולוגיה המבנית שלו, החל מבילד אפ מעניין, יצירתיות, שליטה בכדור ולחץ גבוה. חסרה איכות התקפית ומשיכת אש שלדעתי עם ספורי מצטמצמת, אך כמובן שזה על חשבון מישהו במרכז.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

ספורי הוא שחקן בעייתי, אני לא הייתי בונה עליו בטח לא במשחקים מול חיפה\מכבי שם אני באמת מנסה ולא מצליח לזכור משחק טוב שלו.
אין מה לעשות, הוא שחקן שצריך לגעת המון בכדור ובעל מהירות מחשבה איטית. שחקנים באמת טובים הם שחקנים שצריכים מעט זמן, מרחב או מקום כדי לעשות פעולה איכותית.

אני שוב אגיד שברדה מראה סימנים טובים מאוד של מאמן, ואין ספק שהוא צריך להישאר פה כמה וכמה שנים בלי קשר לתוצאות.
זה עדיין לא סותר את זה שבסמי שיחקנו פשוט רע. חיפה עלתה בהרכב שערורייה, ולא הצלחנו לעשות מצב אחד באמת מסוכן. הכל ליד, הכל כמעט.
סופגים ממצב מטומטם ורך בנוהל, שלא מגיע משום איכות של חיפה. נטו עלינו.
כשהם עברו להרכב יותר נורמלי אז הסיפור שלנו בכלל נגמר ולא הצלחנו להביא את הכדור לאזור.
זה חיפה ובכר אז היכולת העלובה שלהם מתקבלת אחרת, אם היו קוראים למאמן שלהם קלינגר כולם היו יוצאים עליו ובצדק על היכולת הגרועה של חיפה ועל ההרכב שלה שהוא הזוי לחלוטין.

מקווה שבכר ימשיך עם זה גם בבלומפילד היום. מכבי היא שונה מאיתנו בקטע הזה והיא תדע לנצל את זה.

שלח תגובה