מחזור 29 אשתקד
תיקו 2 מול ה.תא, מ. חיפה עשתה תיקו 1 עם מכבי (הפעם אנחנו מול אשדוד, חיפה ללש)
מחזור 30 אשתקד
1-0 מול מכבי תא, חיפה מנצחת את סכנין(לנו אותו משחק, חיפה מול נתניה בבית)
מחזור 31
תיקו 1 מול סכנין, חיפה הפסידה מול בחוץ נתניה 3-0 (אנחנו מול נתניה בחוץ, חיפה נגד ה.ירושלים בחוץ)
מחזור 32
3-0 למ.נתניה, מכבי חיפה 0-2 מול הפועל תא (הפעם מול ה.ירושלים, חיפה נגד אשדוד בבית)
אנחנו עשינו 5/12 ב4 משחקים אחרי ההפסד עד מכבי חיפה בבית אשתקד.
חיפה עשתה 7/12.
מחזור 33 מכבי חיפה בבית (ניצחנו 1-0) הפער יורד ל6 2 מחזורים לסוף.
זה יישמע חולמני אבל להוציא 12/12 זה משהו שהקבוצה הזו מסוגלת, כשיש 2 משחקים בבית, נקמה שתוגש לנתנייתים, והקבוצה הכי חלשה בפלייאוף בחוץ במשחק גארברג מבחינתה.
אני השלמתי עם ההפסד, אבל אני לא מוכן לקבל שנגיש לחיפה את הצלחת. אנחנו עדיין מקום 2, ועדיין יש סיכוי, ואני בטוח שחיפה יאבדו נקודות כי הם נראים רע, השחקנים כבר חושבים על לעזוב וחופשות, בכר לא שם, אז אסור לנו להוריד את הרגל ועכשיו צריך להגביר את הקצב, וספורי,שאפי,מיכה, ובאריירו שלא היו משמעותיים בקנה מידה שלהם בחודשיים האחרונים - זה הזמן שלהם.
מבחינה מקצועית,
המעבר ל3 בלמים וההוצאה של שגיב (ופאון מגן, ואז באריירו מגן) הוציאה מאיתנו את העוקץ. אנחנו בלי אליאס עכשיו, אין סיבה שנשחק 3 אגרסיבים יותר עד סוף העונה, למשחק הקרוב דווקא הייתי מספסל את גורדנה, שינוח.
שימשיך עם הביטחון לקלימלה, זה יחזיר את עצמו.
להחזיר את ספורי ומיכה - הם מביאים כדורגל נפלא כששניהם ביחד על המגרש. לפאון יש תקופה פחות טובה מאז שחזר מהפציעה, ובכלל גם התפקוד שלו ככנף הוא לא אידיאלי לדעתי וצריך לשחק כ10/8.
גלזר
לופז ויטור טיבי יחזקאל
שמיר באריירו
מיכה ספורי שאפי
קלימלה
אריאלי (כמגן ימני), פאון, אנסה, חמד וגנאח/רועי ממן חילופים.
אם חסר גול להכניס את רותם.
איזה כיף שיש רק יומיים מהמשחק הגועל הזה.