אליניב ברדה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

Re: אליניב ברדה

שליחה על ידי Red Tiger »

ברמת הסגל אין כאן שחקנים רעים ורק איתם אתה לוקח אליפות.
ברמת המאמן וזה משהו שברדה יצטרך לשפר הוא העובדה שהרוטציה הייתה גדולה ורחבה מדי.
עזבו פציעות שהם חלק מהמשחק אבל חלק קדמי שמשתנה כל שבוע זה בעיה.
אין הירככיה מקדימה, עכשיו אני מבין שאליניב מתאים עצמו ליריבה בכל פעם אבל החיסרון הוא ששחקן בכושר יכול לשבת בחוץ בגלל הסיבות הללו.
מיכה,חטואל וחמד הם דוגמא מצויינת.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

לא יכול להיות שחמד שוב נמחק.
זו טעות קשה.
לא היה מקום להכניס את מיכה וספורי יחד אתמול. חמד היה צריך להיכנס על חשבון אחד מהם.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הרבה אנשים אמרו עליו שהוא פחדן אתמול בגלל ההרכב השמרני לכאורה + החילוף הראשון של טיבי במקום להכניס שחקן התקפה.
לדעתי המשחק הלך לפח באמת דווקא כשהוא פירק (בלית ברירה יש לומר) את האמצע

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

לא היה שום דבר שמרני אתמול, שיטת המשחק הייתה מצויינת.
מכבי חיפה לא הגיעו בכלל להזדמנויות וזה לא בגלל ששיחקנו בונקר אלה בגלל סגנון שהוציא את העוקץ מהשחקנים המובילים שלה.
עם איכות נורמלית בחלק הקדמי התוצאה הייתה אתמול חד משמעית.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Red Tiger כתב:
02 אפריל 2023, 10:13
לא היה שום דבר שמרני אתמול, שיטת המשחק הייתה מצויינת.
מכבי חיפה לא הגיעו בכלל להזדמנויות וזה לא בגלל ששיחקנו בונקר אלה בגלל סגנון שהוציא את העוקץ מהשחקנים המובילים שלה.
עם איכות נורמלית בחלק הקדמי התוצאה הייתה אתמול חד משמעית.
מי שרוצה איכות בחלק הקדמי לא עולה עם שלישייה של אנסה, קלימלה, פאון. זה ציוות נגרי מדי, ללא מוסר ששובר קווים ומכניס תחכום, ללא דריבליסט יוצא דופן. היה צפוי מראש שכך זה יראה.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

ForeverRed כתב:
02 אפריל 2023, 10:23
מי שרוצה איכות בחלק הקדמי לא עולה עם שלישייה של אנסה, קלימלה, פאון. זה ציוות נגרי מדי, ללא מוסר ששובר קווים ומכניס תחכום, ללא דריבליסט יוצא דופן. היה צפוי מראש שכך זה יראה.
גם במחצית השניה החליפו את כל החלק הקדמי וזה נראה אותו דבר. אף אחד מהחלק הההתקפי שלנו לא נכנס בהרכב של העונות הגדולות שלנו, וגם לא נכנס בהרכב של חיפה הנוכחית.
לא היינו שמים אתמול גול לא משנה איזה קומבינציה הייתה שם שם.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ForeverRed כתב:
01 אפריל 2023, 21:13
היום הוא עשה כל טעות אפשרית.
ההצבה של אנסה. הציוות עם פאון.
ההחלפה של גורדנה ויחזקאל.
ההכנסה של מיכה יחד עם ספורי על חשבון חמד.

הוא ילמד מזה.
עשה כל טעות אפשרית? פעם שנייה שהוא עושה לברק בית ספר בסמי.
קשה לי לשמוע את כל מילה שאומר שלא שיחקנו טוב.
מה זה "לא באמת משחקת טוב"? יחסית לארסנל? סיטי? ברצלונה? ריאל? באיירן?
אנחנו מתחרים במכבי חיפה, קבוצה שלא הפסידה העונה בליגה בבית, והצלחנו בשני המשחקים לעשות משהו שלא עשו אצלם שנים, במשחק הראשון סיימנו עם 24 איומים על השער (הפעם הקודמת שקבוצה רשמה מספר גדול יותר מולם הייתה לפני יותר מ-8 שנים), ואתמול החזקנו אותם עם 4 איומים על השער (הפעם הקודמת שרשמו מספר קטן יותר של איומים הייתה לפני יותר מ-6 שנים).
למשחק חוץ בסמי עופר, מול מכבי חיפה הנוכחית שעשתה שלב בתים בליגת האלופות, שלקחה שתי אליפויות רצוף, שלא הפסידה העונה בבית, ועוד במשחק עונה כלומר לא מדובר באיזה בני ריינה שמכבי חיפה באה מולה רדומה ועשתה בונקר כל המשחק או יריבה שחיפה לא סופרת אלא משחק עונה עם מוכנות שיא, זה סופר מחמיא להפועל באר שבע.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

ForeverRed כתב:
02 אפריל 2023, 10:23
מסכים שהיה אפשר לעלות שחקן יצירתי במקום אחד משלישיה ועדיין לא היה כאן משהו שמרני מדי.
שמרני זה לשחק עם 3 בלמים,3 קשרים אחוריים ולבעוט כדורים למעלה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Sir Alex Ferguson כתב:
02 אפריל 2023, 10:57
עשה כל טעות אפשרית? פעם שנייה שהוא עושה לברק בית ספר בסמי.
קשה לי לשמוע את כל מילה שאומר שלא שיחקנו טוב.
מה זה "לא באמת משחקת טוב"? יחסית לארסנל? סיטי? ברצלונה? ריאל? באיירן?
אנחנו מתחרים במכבי חיפה, קבוצה שלא הפסידה העונה בליגה בבית, והצלחנו בשני המשחקים לעשות משהו שלא עשו אצלם שנים, במשחק הראשון סיימנו עם 24 איומים על השער (הפעם הקודמת שקבוצה רשמה מספר גדול יותר מולם הייתה לפני יותר מ-8 שנים), ואתמול החזקנו אותם עם 4 איומים על השער (הפעם הקודמת שרשמו מספר קטן יותר של איומים הייתה לפני יותר מ-6 שנים).
למשחק חוץ בסמי עופר, מול מכבי חיפה הנוכחית שעשתה שלב בתים בליגת האלופות, שלקחה שתי אליפויות רצוף, שלא הפסידה העונה בבית, ועוד במשחק עונה כלומר לא מדובר באיזה בני ריינה שמכבי חיפה באה מולה רדומה ועשתה בונקר כל המשחק או יריבה שחיפה לא סופרת אלא משחק עונה עם מוכנות שיא, זה סופר מחמיא להפועל באר שבע.
ההכנה הייתה טובה.
אין לי טענות לעבודת האימון של ברדה.
ההצבות אתמול בהרכב ואחר כך בחילופים - טעות על טעות על טעות.

חוץ מזה, כמו שאמרתי אחרי המשחק הקודם בסמי, זו לא רק היכולת שלנו. זו גם היריבה. חיפה גמורה, נטולת אנרגיות, נטולת קישור, נטולת הגנה. עם פסטיבל כל השבוע סביב המאמן שלה. היא בכלל לא ניסתה לשחק כדורגל. היו לנו את כל התנאים לפרק אותם ולא היינו קרובים בכלל.
מתערב איתך שכל משחק אחר בפלייאוף יהיה קשה יותר משני המשחקים האחרונים בסמי עופר.
הפסדנו לעצמנו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Red Tiger כתב:
02 אפריל 2023, 11:05
מסכים שהיה אפשר לעלות שחקן יצירתי במקום אחד משלישיה ועדיין לא היה כאן משהו שמרני מדי.
שמרני זה לשחק עם 3 בלמים,3 קשרים אחוריים ולבעוט כדורים למעלה.
לאור ההרכב של חיפה היה ניתן לעלות עם שחקן התקפה נוסף אבל לא לכך כיוונתי. הציוות של אנסה יחד עם פאון וקלימלה הוא לא נכון. זה הרכב ללא שחקן יוצר אחד על המגרש. אם אנסה עולה זה צריך להיות לצד מיכה, ספורי או שאפי.

דובר כאן על כך שגם לאחר החילופים זה נראה אותו דבר.
אז זהו, שהחילופים לא היו נכונים, עיקמו את המערך. חיפה כבר עיבתה את הקישור והלכה אחורה והדברים נראו אחרת.
במחצית הראשונה הייתה הזדמנות פז שפוספסה בגלל הצבות לא נכונות.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

לא מסכים לגבי הביקורת.
בשתי המחציות הגענו להמון התקפות עם יתרון מספרי, שהחלטה נכונה ושחקן לבד מול שער ריק או שוער.
גם אחרי החילופים, חטואל נגח לבד מעל השער, הייתה בעיטה של שמיר לשמיים דווקא אחרי שסוף סוף כן הרימו תראש והשאירו לו כדור לבד מה-16, סק הציל מספרת מהקו, שמיר נגח כדור רוחב שאם יש לנו פיירו משלנו ברחבה זה גם מסתיים בשער, שאפי עם מצב שהיה יכול למסור לחטואל לבד או לפחות לייצר בעיטה למסגרת בעט לשמיים, ואלה רק המצבים שאני זוכר.

בשורה התחתונה, שאפי, פאון, קלימלה, חטואל, מיכה, חמד, אנסה, שכטר, לא משנה עם מי אתה פותח ואת מי אתה מכניס, וכולם שיחקו כבר נגד חיפה העונה, אף אחד מהם לא שובר שיווין.
לחיפה יש אצילי, שרי, אפילו סבע וחזיזה, כשחקנים כשצריך שעושים את ההבדל. לנו אין כאלה.
אפילו אתמול, בשער השני של חיפה שנפסל בגלל נבדל של שרי, היה אפשר לראות את הסיומת של שרי כשזה חשוב. שלח כדור שגלזר לא יכול לעשות כלום נגדו, כדי להראות לנו שוב את ההבדל בין שחקן הכרעה לבין שאר השחקנים אצלנו שהם לא שחקני הכרעה. נכון שהשער נפסל, אבל תראה איזה סיומת.

תמיד מי שלא משחק הוא הכי טוב והיה עושה דברים אחרת. גם במשחק הקודם בסמי משחק השמות היה כאן רק אז זה היה מיכה שהחטיא מול שער ריק ושאפי שהחטיא פנדל וגם אז אמרו ששחקנים אחרים היו צריכים לפתוח במקומם.

בשורה התחתונה, כמו שכתבנו בקיץ, זה הכל תלוי באלונה. אי אפשר להכריח אותה/לבוא אליה בטענות שהיא לא מוציאה על שחקן אחד את הסכומים שחיפה/מכבי מוציאים. אבל כשהיא לא עושה את זה הסיכוי שלנו להביא שחקן הכרעה קטן, כי אנחנו צריכים ללכת על שחקנים בירידה או כאלה שלא התפוצצו בקרירה בתקווה שזה יקרה דווקא אצלנו.
אפילו פיירו שנשחט השנה, היה שחקן הכרעה אצל חיפה במוקדמות ליגת האלופות, ובמפגשים מולנו הוא עם שני שערי ניצחון בטרנר ובסמי וגם בישל את השער השני במפגש האחרון בסמי שגמר את הסיפור (כלומר השפיע באופן ישיר ומשמעותי על מאבק האליפות).

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

אין ספק שיש בעיה של איכות ואני חוזר על זה כבר שנים כמו תקליט שבור. כרגע אנחנו מועדון שקפץ קצת מעל הפופיק ורוצה להשיג דברים שהם מעל לאמצעים ולחומר השחקנים.

יחד עם זאת, כשאתה עולה עם שחקן כמו אנסה שמחרב לך 3-4 מצבים קלים לגול, תבוא בטענות לעצמך. כשאתה מצוות אליו שחקנים שלא משלימים אותו ולא מחפים על המגרעות שלו, תבוא בטענות לעצמך. כשאתה עושה חילופים שהורגים לך את המשחק, תבוא בטענות לעצמך.

גם במשחק הקודם בסמי לא הבקענו.
לא יודע אם שחקנים אחרים היו מובילים אותנו לשם.
כן חושב שעם שחקן יצירתי על המגרש היינו רואים יותר איכות בחלק הקדמי, קבלת החלטות יותר נכונה. וזה גם הוכח במפגש הקודם עם החמצות מזעזעות ולא חצאי מצבים כמו אתמול.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

עם כל הכבוד לזה שאפשר לשפר את האיכות, בסוף אתה צריך למקסם את היתרונות שלך.

אופי זה אומר שלמשחק עונה אתה מגיע ועושה את הכל יותר טוב מהרגיל שלך. בפועל, קורה הפוך.
אנחנו קבוצה שמתגאה בהגנה שסופגת 2 ב7 משחקים, עם מאזן חוץ מושלם.
מה זה שווה שבכל משחקי החוץ מול היריבות שלנו ספגנו גול מטופש עוד לפני הדקה ה30?
אפשר לחשוב שחיפה ניצחה אתמול בזכות פצצה של אצילי לחיבורים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ForeverRed כתב:
02 אפריל 2023, 12:05
אין ספק שיש בעיה של איכות ואני חוזר על זה כבר שנים כמו תקליט שבור. כרגע אנחנו מועדון שקפץ קצת מעל הפופיק ורוצה להשיג דברים שהם מעל לאמצעים ולחומר השחקנים.

יחד עם זאת, כשאתה עולה עם שחקן כמו אנסה שמחרב לך 3-4 מצבים קלים לגול, תבוא בטענות לעצמך. כשאתה מצוות אליו שחקנים שלא משלימים אותו ולא מחפים על המגרעות שלו, תבוא בטענות לעצמך. כשאתה עושה חילופים שהורגים לך את המשחק, תבוא בטענות לעצמך.

גם במשחק הקודם בסמי לא הבקענו.
לא יודע אם שחקנים אחרים היו מובילים אותנו לשם.
כן חושב שעם שחקן יצירתי על המגרש היינו רואים יותר איכות בחלק הקדמי, קבלת החלטות יותר נכונה. וזה גם הוכח במפגש הקודם עם החמצות מזעזעות ולא חצאי מצבים כמו אתמול.
אין שחקני הכרעה, נקודה סימן קריאה.
היחיד שהיה קרוב לזה הוא חטואל, שכרגע זה מרגיש יותר כמו מומנטום שהיה בו ולא בטוח שמדובר במישהו אמין ברמת האצילי/שרי/זהבי/יובנוביץ' לאורך עונה שלמה.
תמיד אפשר לדבר על מי שלא פתח (גם אני רציתי את שאפי במשחק כזה) או שלא נכנס (אני חשבתי שהפציעה של אליאס היא הזדמנות טובה להכניס את מיכה כי טיבי שווה גול למשחק מול קבוצות פחות טובות ממכבי חיפה וכי ראיתי הזדמנות להכניס מישהו שיכול לעזור לנו להגיע ליותר מצבים מסוכנים), אבל בשורה התחתונה אם אני עוצם עיניים ואני מנסה לחשוב על שחקן אמין אצלנו שיכריע משחק כמו אתמול, לא עולה לי אף אחד. אצל חיפה עולים לי לפחות שניים שכובשים ועוד שניים שיתנו את הפס.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

Sir Alex Ferguson כתב:
02 אפריל 2023, 13:20
אין שחקני הכרעה, נקודה סימן קריאה.
היחיד שהיה קרוב לזה הוא חטואל, שכרגע זה מרגיש יותר כמו מומנטום שהיה בו ולא בטוח שמדובר במישהו אמין ברמת האצילי/שרי/זהבי/יובנוביץ' לאורך עונה שלמה.
אבל בשורה התחתונה אם אני עוצם עיניים ואני מנסה לחשוב על שחקן אמין אצלנו שיכריע משחק כמו אתמול, לא עולה לי אף אחד. אצל חיפה עולים לי לפחות שניים שכובשים ועוד שניים שיתנו את הפס.
1+
זה שורש הבעיה שלנו, אין לנו חומר שחקנים בחוליית ההתקפה שאפשר להגיד עליו שהוא שווה אליפות, בסופו של דבר אתה צריך לקחת אליפות בעיקר כי אתה טוב ולא בגלל שאין יריבות, קשה ״לגנוב״ צלחת. בלי שחקני אלפא שיודעים להביא את עצמם למעמד אין לנו באמת מה לדבר על אליפות, להוציא מים מהסלע עם הסגל הקיים זה יפה ומצדיק מילה טובה אבל לא לזה הפועל ב״ש אמורה לכוון.

שלח תגובה