הפועל באר שבע - עירוני קרית שמונה, ראשון, 20:15, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: הפועל באר שבע - עירוני קרית שמונה, ראשון, 20:15, טרנר

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

izguy83 כתב:
13 מרץ 2023, 12:51
נחמד לדעת שבגלל הבוז יצאנו להתקפה שכ״כ השפיעה על בן שבת שהרים את היד ועשה פנדל.
הבוז הגיע לפני והעיר את השחקנים.
כמו שאמרתי, תמיד עדיף עידוד, אבל אם אין אנרגיות והשחקנים לא לוחצים, עדיף שריקות בוז מאשר איצטדיון שקט.
הפנדל אגב הגיע מהעובדה ששכטר למעשה החליף את מיכה כ - "10" ולכן הוא הגיע מאחור והיה לבד אחרי שפטריק ואנסה שהיו חלוצים משכו את ההגנה אליהם...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

העידוד של הימים היפים בטרנר ספק מתי אם בכלל יחזור.
יש רגעים שקשה לקבל. אני בוחר לקחת את השירה בדקה ה-90 שדחפה את הקבוצה לפני הפנדל.

בנושא אנסה, אל לנו להלין על יכולת של קבוצה שזה שחקן מרכזי בהתקפה שלו. הוא לא קשור למקצוע ותקופת שני המשחקים בעונה כנראה הסתיימה. מהרגע שחזר להרכב אנחנו נראים כמו כלום ויש לכך סיבה. במקרה שלו זה לא מה שהוא מביא, אלא דווקא מה שלא. הוא מחרב את רוב ההתקפות שעוברות דרכו. לכן ימשיך לתסכל גם אם יעשה פעולה טובה פה ושם.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ForeverRed כתב:
13 מרץ 2023, 13:28
יש רגעים שקשה לקבל. אני בוחר לקחת את השירה בדקה ה-90 שדחפה את הקבוצה לפני הפנדל.

בנושא אנסה, אל לנו להלין על יכולת של קבוצה שזה שחקן מרכזי בהתקפה שלו. הוא לא קשור למקצוע ותקופת שני המשחקים בעונה כנראה הסתיימה. מהרגע שחזר להרכב אנחנו נראים כמו כלום ויש לכך סיבה. במקרה שלו זה לא מה שהוא מביא, אלא דווקא מה שלא. הוא מחרב את רוב ההתקפות שעוברות דרכו. לכן ימשיך לתסכל גם אם יעשה פעולה טובה פה ושם.
הבעיה היא שיש כאלה שמסתנוורים מהמהירות שלו ומהעובדה שהוא כן מגיע לאיזורים המסוכנים ומתעלמים מהעובדה שמשם הוא מחריב הכל, או בגלל טכניקה לקויה (הבעיטה שלו מתוך הרחבה בשמאל לקו החוץ הייתה אחלה דוגמא) או קבלת החלטות רעה (באותה בעיטה הוא היה חייב למסור) או סיומת רעה (צריך המון הזדמנויות כדי לכבוש כי שוב גם בסיומת הטכניקה שלו לקויה) ואלה המקרים שהוא לא החריב עם החלטות לקויות לפני כמו בהתקפה שהיה חייב למסור ופשוט רץ לתוך שחקני ההגנה ואיבד את הכדור.

סמל אישי של משתמש
oren2792

שליחה על ידי oren2792 »

Sir Alex Ferguson כתב:
13 מרץ 2023, 14:03
הבעיה היא שיש כאלה שמסתנוורים מהמהירות שלו ומהעובדה שהוא כן מגיע לאיזורים המסוכנים ומתעלמים מהעובדה שמשם הוא מחריב הכל, או בגלל טכניקה לקויה (הבעיטה שלו מתוך הרחבה בשמאל לקו החוץ הייתה אחלה דוגמא) או קבלת החלטות רעה (באותה בעיטה הוא היה חייב למסור) או סיומת רעה (צריך המון הזדמנויות כדי לכבוש כי שוב גם בסיומת הטכניקה שלו לקויה) ואלה המקרים שהוא לא החריב עם החלטות לקויות לפני כמו בהתקפה שהיה חייב למסור ופשוט רץ לתוך שחקני ההגנה ואיבד את הכדור.
ועדיין זוכר כמה פעולות לא רעות שלו (לצד ההחמצה המזעזעת שלו). המסירה לפטריק והבעיטה סטייל סולומון שהייתה סנטימטר מהקורה לדוגמא. מספיק שאחד משני אלה מסתיים בגול ואנחנו מדברים אחרת. בחיפה יש את חזיזה שעושה עבודה כמו אנסה אבל לאנסה יש מספרים יותר טובים ויש את צ'יבוטה שנראה כמו הצרות שלי. בוא נגיד שנכון שהוא לא הפתרון האידיאלי, ועדיין אתמול - סחט פנדל, שם כדור לגול 100% ולא הפסיק לרוץ הגנה/התקפה. לדעתי הוא היה השחקן הכי טוב שלנו חחח.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

שליחה על ידי 4 לב אדום »

ForeverRed כתב:
13 מרץ 2023, 13:28

בן שהר 2
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

dor69 כתב:
13 מרץ 2023, 12:48
הקהל לא פחות מבושה וחרפה בכל פרמטר אפשרי, מי שאומר אחרת כנראה לא זוכר מה הקהל הזה מסוגל לעשות כשהוא בא במוד טוב
תאמין לי שאני מבקר קבוע של הקהל רק בגלל שאני יודע מה הוא שווה באמת שהוא רוצה.
זה בדיוק כמו שאבקר שחקן שיש לי ציפיות ממנו ולא אתייחס לשחקן שאני יודע שתקרת הזכוכית שלו היא כזאת.
מאז הקורונה הקהל הזה הפך להיות שבע,נרגן ומפונק.
זה מתבטא במספרים המגוחכים שמגיעים למשחקי החוץ,בשקט ההזוי באיצטדיון, בשריקות בוז הזויות, בעובדה שהמגרש לא מלא שהקבוצה נאבקת על תואר ובהיתפסות על שחקנים ספציפיים.
אם היה אפשרי הייתי מחליף שלושת רבעי איצטדיון במנויים עונה הבאה.
אחר כך כולם מביעים פליאה איך טרנר מאבד כל כך הרבה נק׳.
אנשים חיים כאן בעבר, עם טוני מליקסון בוזגלו ושות והם לא יקבלו שום קבוצה אחרת שלא תיתן הצגות כמו ההיא.
אני גם מייחס הרבה מזה לעובדה שהדרומי נהיה יציע של 4.5 מעודדים,ארגון שרב עם עצמו וים של ברדק.
פעם היציע הזה היה המנוע של כל האיצטדיון,היום הוא נראה כאילו שפך לאגר.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Red Tiger כתב:
13 מרץ 2023, 17:41
תאמין לי שאני מבקר קבוע של הקהל רק בגלל שאני יודע מה הוא שווה באמת שהוא רוצה.
זה בדיוק כמו שאבקר שחקן שיש לי ציפיות ממנו ולא אתייחס לשחקן שאני יודע שתקרת הזכוכית שלו היא כזאת.
מאז הקורונה הקהל הזה הפך להיות שבע,נרגן ומפונק.
זה מתבטא במספרים המגוחכים שמגיעים למשחקי החוץ,בשקט ההזוי באיצטדיון, בשריקות בוז הזויות, בעובדה שהמגרש לא מלא שהקבוצה נאבקת על תואר ובהיתפסות על שחקנים ספציפיים.
אם היה אפשרי הייתי מחליף שלושת רבעי איצטדיון במנויים עונה הבאה.
אחר כך כולם מביעים פליאה איך טרנר מאבד כל כך הרבה נק׳.
אנשים חיים כאן בעבר, עם טוני מליקסון בוזגלו ושות והם לא יקבלו שום קבוצה אחרת שלא תיתן הצגות כמו ההיא.
אני גם מייחס הרבה מזה לעובדה שהדרומי נהיה יציע של 4.5 מעודדים,ארגון שרב עם עצמו וים של ברדק.
פעם היציע הזה היה המנוע של כל האיצטדיון,היום הוא נראה כאילו שפך לאגר.
למי שבאמת יושב קרוב לגוש לא קשה לראות למה הדרומי כזה, הגוש נקרע לגזרים השנה בגלל משחקי הכוח האלה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

dor69 כתב:
13 מרץ 2023, 17:55
למי שבאמת יושב קרוב לגוש לא קשה לראות למה הדרומי כזה, הגוש נקרע לגזרים השנה בגלל משחקי הכוח האלה
שימשיכו עם הדגלים והריבים עם הגוש בכל משחק ונראה לאן יגיעו. גם אפיק כבר לא איש גדר והמחליפים לא בשלים עדין להוביל קהל של קבוצה כמו שלנו.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Sir Alex Ferguson כתב:
13 מרץ 2023, 18:15
שימשיכו עם הדגלים והריבים עם הגוש בכל משחק ונראה לאן יגיעו. גם אפיק כבר לא איש גדר והמחליפים לא בשלים עדין להוביל קהל של קבוצה כמו שלנו.
זה לא רק זה, הגרעין הקשה של הקהל כבר לא נמצא מעל הגוש בגלל זה (כולל השורה שלכם בין היתר) וה״מחליפים״ מזדמנים. משחקי בית כאלה מרגישים ככה כמו משחקי חוץ שהארגון מגיע בדקה 30 ואי אפשר לבנות סביבו גוש.

טרנר יחזור רק כשהגוש רבתי יחזור להרכב מלא במרכז היציע

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

dor69 כתב:
13 מרץ 2023, 18:47
זה לא רק זה, הגרעין הקשה של הקהל כבר לא נמצא מעל הגוש בגלל זה (כולל השורה שלכם בין היתר) וה״מחליפים״ מזדמנים. משחקי בית כאלה מרגישים ככה כמו משחקי חוץ שהארגון מגיע בדקה 30 ואי אפשר לבנות סביבו גוש.

טרנר יחזור רק כשהגוש רבתי יחזור להרכב מלא במרכז היציע
זה לא יקרה. יצא לי לדבר עם אחד מהחברה עם הדגלים והוא אמר שמבחינתו דגלים קודמים להכל גם לעידוד. ברגע שהבנתי את זה הבנתי שזה אבוד.
עד לעונה הנוכחית היינו 7 שורות שלמות במרכז גוש, תחילה 3 השורות מתחת לשורות שלנו עזבו, ולפני כמה משחקים גם 4 השורות שלנו זזו הצידה (אחרי שעשינו כמה ניסיונות למנוע את המצב היום ואפילו הייתה פגישה עם חברי ארגון).
במשחק הבית הקודם הם רבו עם עוד אנשים שהיו בגוש ובמשחק אתמול ראיתי שגם הם זזו הצידה.
אז היום זה חברי ארגון ואנשים מזדמנים ב"גוש" והעידוד בהתאם. אין יותר מידי מה לעשות כי זאת ההחלטה שהארגון קיבל.
אנחנו מעודדים מהאיזור שלנו אבל כשאתה רחוק מהגוש האפקט שונה וגם קשה לך יותר לסחוף אנשים. היו רגעים שהיציע כן נסחף ואז גם היה עידוד טוב, בשאר הרגעים זה כבר לא גוש מעודד, אלא יציע עם חלקים מעודד, חלק בצד ימין, חלק בשמאל, חלק למעלה וחלק למטה, לא גוש אחד מחובר וחזק.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

מי זה בדיוק היום ה"ארגון"?
כי אני מסתכל על האנשים, וזה לא האנשים של פעם.
מלא בבני נוער מזדמנים שחושבים שהדגל מעל הכל, ולשים כובע גרב של חמאס זה מגניב.
מצטער אם אני בוטה.

אבל חבל על הזמן, הגוש המרכזי בדרומי מת.
את הסיבות לא יודע, אבל מתגעגע לימים של עידן, ושהח'ברה הבוגרים והשפויים ניהלו את העסק.

ואתמול יחסית טרנר היה חי.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

נהננו הרבה שנים מחומר אנושי איכותי מאוד בגוש המעודד

כנראה שיש "חילופי דורות" וזה משפיע על כל הדרומי

הלוואי ואני טועה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

yossi כתב:
13 מרץ 2023, 19:19
מי זה בדיוק היום ה"ארגון"?
כי אני מסתכל על האנשים, וזה לא האנשים של פעם.
מלא בבני נוער מזדמנים שחושבים שהדגל מעל הכל, ולשים כובע גרב של חמאס זה מגניב.
מצטער אם אני בוטה.

אבל חבל על הזמן, הגוש המרכזי בדרומי מת.
את הסיבות לא יודע, אבל מתגעגע לימים של עידן, ושהח'ברה הבוגרים והשפויים ניהלו את העסק.

ואתמול יחסית טרנר היה חי.
אתה אפילו לא קרוב להיות בוטה.
חבורה של ילדי כאפות ששכחו מה מטרת קיומם.
כשהראש חולה כל הגוף סובל.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

ForeverRed כתב:
13 מרץ 2023, 20:23
אתה אפילו לא קרוב להיות בוטה.
חבורה של ילדי כאפות ששכחו מה מטרת קיומם.
כשהראש חולה כל הגוף סובל.
עדיין לא הייתי אומר שהראש בארגון חולה למרות שכל ערס בן 16 עם סיגריה בפה מתקבל לשם, זה אותו ארגון שהרים העונה תפאורות ברמה אירופית לכל דבר ועניין וזה אותו ארגון שמגיע לכל חור בארץ ודוחף את הקבוצה, אני לא שוכח להם את הדברים הטובים שהם עושים (אגב גם בתחום המרצ׳נדייז לדוגמה אני כבר קונה רק מהם כמה עונות רצוף, בתחום הזה הם עולים על המועדון).

אין ספק שיש איזושהי שחיקה בקהל אבל אני בספק אם האשמה העיקרית פה היא על הארגון, מאז האליפויות הפכנו לקהל שדורש שלמות ופחות מזה לא מספק אז יש את החכמולוגים שמתחילים לשרוק ולהתסיס את היציעים. יש לנו חלק גדול בפלייאוף הקרוב, מקווה שנדע לדחוף את הקבוצה ואולי נקבל את עידן על הגדר.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Itay כתב:
13 מרץ 2023, 21:02
עדיין לא הייתי אומר שהראש בארגון חולה למרות שכל ערס בן 16 עם סיגריה בפה מתקבל לשם, זה אותו ארגון שהרים העונה תפאורות ברמה אירופית לכל דבר ועניין וזה אותו ארגון שמגיע לכל חור בארץ ודוחף את הקבוצה, אני לא שוכח להם את הדברים הטובים שהם עושים (אגב גם בתחום המרצ׳נדייז לדוגמה אני כבר קונה רק מהם כמה עונות רצוף, בתחום הזה הם עולים על המועדון).

אין ספק שיש איזושהי שחיקה בקהל אבל אני בספק אם האשמה העיקרית פה היא על הארגון, מאז האליפויות הפכנו לקהל שדורש שלמות ופחות מזה לא מספק אז יש את החכמולוגים שמתחילים לשרוק ולהתסיס את היציעים. יש לנו חלק גדול בפלייאוף הקרוב, מקווה שנדע לדחוף את הקבוצה ואולי נקבל את עידן על הגדר.
אני מדבר על אותו גרעין מושפע ומתנשא ששם את עצמו מעל המועדון, הקהל והצלחת הקבוצה. כשהם ירדו מהעץ והדרומי יחזור לעודד טרנר יראה אחרת.

שלח תגובה