"בניגוד לאוננות הרצופה מלפני חודשיים, מקווה שלא יעשו שום מהלך על טוומאסי. יש יותר סיכוי לפגוע במרקם מאשר להצליח."
זה אתה כתבת.
לא השוואתי את טוומאסי לשאפי. אין פה מקום להשוואה בכלל כל אחד נמצא במקום אחר בקריירה שלו.
אם אתה בכל זאת רוצה להשוואת אז ע"פ מספרים נטו אז שאפי עם 4 שערים ו4 בישולים בעונה הראשונה שלו כאן. טוומאסי עם 4 שערים וללא בישולים.
להגיד ששאפי שחקן יותר טוב?לא אגיד כי אני לא חושב ככה. אבל הפוטנציאל של שאפי מפחיד ולכל אחד מהם יתרונות וחסרונות.
אם כבר להשוואת זה לפאון. הם גם משחקים על אותה עמדה.
א. מסתבר שיש לי קטע עם אוננות. יש פסיכולוגים בקהל?
ב. כתבתי כמה פעמים שאני הפכפך לגביו, זה לא מקטין בכלום את היותו שחקן פנטסטי כשהראש סבבה.
כשהוא בריא, לא מעט.
אין קשר ישיר בין טוואמסי לשאפי מלבד התרומה המקצועית.
האחד נותן את הערך המוסף שאתה מצפה מזר, השני בינתיים לא.
הדריבליסטים של אשדוד הם דוגמה לסגנון.
מוכשר יותר או פחות, אם לא יתחיל לשחק לעומק, לאיים על השער ולהביא תכלס הוא לא יגיע לכלום.
לא הייתי מזלזל באופציה של מעל למיליון יורו.
ביכולת הזאת לא אפול מהכסא אם אלונה לא תממש.
בגדול מסכים , כשטוואמסי משחק הוא אחלה שחקן
אם לא יממשו את האופציה על שאפי אני אבין לאור זה שלא ממש התקדם וזה יהיה פספוס של הצוות המקצועי
כבר כתבתי שחייבים לעבוד איתו יותר צמוד סטייל חטואל , להרים ראש, לבעוט יותר, לגוון את המשחק.
אגב יכול להיוץ שכל מה שאנחנו רושמים עכשיו זה תקופה לא טובה, הוא חזר רע מהפגרה ואז הגיעה ההרחקה
יש בין שאפי לטוומאסי 5 שנים הבדל. הם בשלב אחר לגמרי מבחינת הקרירה וההתפתחות האישית שלהם.
אם כבר השוואה, בין טוומאסי לפאון, פלוס מינוס אותו הגיל כשבעוד פאון פחות שחקן של מספרים ויותר הופך את האחרים לטובים יותר טוומאסי שחקן של מספרים כשהוא בריא.
אם הפועל בש לא תממש את האופציה על שאפי זה אומר שלא למדנו כלום.
שחקן כזה נופל לך בידיים פעם במיליון והתפקיד שלך הוא לקחת אותו פרוייקט,להשביח אותו ועם הרזומה שלו גם למכור אותו אחר כך במליונים
במקרה הפחות טוב הוא יהיה שובר שיוויון בליגה ברמת אצילי כזה.
זה ההבדל בין מועדון שרואה לטווח הארוך ומבין את החסרונות הכלכליים שלו מול יריבותיו לבין מועדון שעובד עפי גחמות ומצבי רוח.
יש לנו שהי אנשים בצוות המקצועי שיכולים לשדרג אותו פלאים,זה לא שאלה בכלל.
שחקן כזה נופל לך בידיים פעם במיליון והתפקיד שלך הוא לקחת אותו פרוייקט,להשביח אותו ועם הרזומה שלו גם למכור אותו אחר כך במליונים
זה ההבדל בין מועדון שרואה לטווח הארוך ומבין את החסרונות הכלכליים שלו מול יריבותיו לבין מועדון שעובד עפי גחמות ומצבי רוח.
+798585 אם לא ניקח אותו אני רואה כבר איך חיפה או מכבי קופצות עליו והופכות אותו לחיה
+10000
בנוסף לזה, בהנחה שהשחקן רוצה להישאר, הארכה של החוזה ומימוש של האופציה תתן לו יציבות ושקט.