מחר בשעה 10.00 בבוקר- מסיבת עיתונאים של אלונה ברקת

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

Re: מחר בשעה 10.00 בבוקר- מסיבת עיתונאים של אלונה ברקת

שליחה על ידי אדומה דרומית »

אני קוראת כאן הודעות ואני פשוט בהלם. אתם לא רציניים.

עוד מאשימים אותה?
מגנים אותה?
קוראים לה פחדנית? ותרנית? לא אוהבת מספיק את הקבוצה? "מה כבר קרה כולה מאמן התפטר?" "שתלך יהיה בסדר"?

השתגעתם יא חוליגנים?!?!?!?!

נכון לא צריך ללבוש שקי אבלות אבל קצת כבוד, קצת הערכה, קצת אכפתיות!
לא חשבתם שאולי קשה לה? פתאום היא צריכה להתמודד עם חוליגנים, בהמות, כן בהמות!
לא מעכלת איך היא נותנת ונותנת ונותנת, הכל! למאמן ולקהל ובסוף יורקים עליה.
כל יריקה שירקו פה על עזורי ירקו עליה.

צאו צאו מהסרט שאתם חיים בו, עוד רוצים את קשטן\קלינגר....
נערך לאחרונה על ידי אדומה דרומית ב 28 פברואר 2010, 23:10, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
אל תמהרו להספיד את אלונה.
גם אצלי קיים החשש הזה בלב אבל אני לא מאמין שהיא פשוט תקום ותלך.
כשהיא באה לקבוצה היא אמרה שהיא באה להרבה שנים כדי לבנות כאן תשתית איכותית וטובה תוך כדי שהיא יודעת שיהיו קשיים ואפילו מכינה את עצמה לספיגת קללות.
קללות אלונה לא ספגה ומהאוהדים השפווים היא גם לא תקבל.

סמל אישי של משתמש
Marin

שליחה על ידי Marin »

אדומה דרומית כתב:אני קוראת כאן הודעות ואני פשוט בהלם. אתם לא רציניים.

עוד מאשימים אותה?
מגנים אותה?
קוראים לה פחדנית? ותרנית? לא אוהבת מספיק את הקבוצה? "מה כבר קרה כולה מאמן התפטר?" "שתלך יהיה בסדר"?

השתגעתם יא חוליגנים?!?!?!?!

נכון לא צריך ללבוש שקי אבל אבל קצת כבוד, קצת הערכה, קצת אכפתיות!
לא חשבתם שאולי קשה לה? פתאום היא צריכה להתמודד עם חוליגנים, בהמות, כן בהמות!
לא מעכלת איך היא נותנת ונותנת ונותנת, הכל! למאמן ולקהל ובסוף יורקים עליה.
כל יריקה שירקו פה על עזורי ירקו עליה.

צאו צאו מהסרט שאתם חיים בו, עוד רוצים את קשטן\קלינגר....
בכל קבוצה יש כאלה.שהאוהדים של חיפה זרקו על רוני לוי בקבוקים וכל מיני חפצים שמעת את יעקב שחר אומר שהוא עוזב?לא,הוא יודע שלצד אוהדים חוליגנים שרק רוצים אקשן ומחפשים את הרע,יש אוהדים טובים ש24 שעות ביממה חושבים על הקבוצה ועל טובתה.

הלחץ של התקשורת משפיע עליה ואני מבין אותה,היא משמה,מת"א מאיפה שכל הפלצנים האלה שנשארו עם הסטיגמות על באר שבע ושיישארו איתם עוד הרבה זמן.

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

אתה שוכח דבר אחד. זה קורה פה כבר מהמאמן הראשון שהיה פה בתקופתה, וגם לפני תקופתה!
ושנה שעברה כמעט הוציאו אותה מהכלים עם ההתעללות בגיא לוי ואיכשהו היא שמרה על איפוק כי - הנה עולים ליגה הם יירגעו. ועכשיו מה? עכשיו היא רואה שלעד זה יהיה כך, עד שיהיה פה אסון.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

את מגזימה ומנפחת מעבר לכל פרופורציות, הקהל כאן סובל יכולת סב סטנדרטית וזכותו כמשלם על כרטיס למחות, אז זה מבאס שמקללים אותך כל המשחק, אז מה שמבקשים שלפחות השחקנים יכבדו את המאמן (מה שברור שלא קורה) ויילחמו עבורו, אם זה לא קורה ואלונה כבעלים לא מעיפה אותו לכל הרוחות כמו שקרה בכל מועדון גדול בעולם שמרגיש שקהל לקוחותיו לא מקבל את הסחורה שאמורה להיות מסופקת לו, תשאלו את קטש, בירנבוים, צביקה שרף (במועדון הרבה יותר קטן משלנו) אז בחייאת..למי מספרים סיפורים?
במקום שתעמיד את החדל אישים במקום ותעיף אותו, היא בהתנהלותה גרמה לירידה דרסטית בכמות האוהדים שמגיעים למגרש
אין חצי חצי
יש רק דרך אחת, ניהול אקטיבי אין ניהול בשלט רחוק
ואני מצטער שאת לא מבינה את זה
יש קהל שקונה כרטיסים צריך לספק לו יכולת סבירה ולא יכולת מבזה

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 74451.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ושימו לב בעיקר לזה - "בשני בבוקר תקיים ברקת מסיבת עיתונאים בה היא צפויה לדבר על תכניותיה לעתיד בעקבות הזעזוע שחווה המועדון. גורמים בקבוצה ידעו לספר כי קיים חשש בב"ש שבעלי תפקידים נוספים יפנו את מקומם בעל כורחם לאחר עזיבתו של עזורי. אחריה יגיע לוורסמיל עזורי שיקיים מסע"ת משל עצמו".

המשפט "גורמים בקבוצה..." די מחשיד... :roll:

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

סומסום, לא מנפחת ולא נעליים. כל מי שעדיין לא מבין שמה שהיה אתמול הוא חמור, אז הוא הדיוט. פשוט ככה, ואני מצטערת שאתה לא מבין את זה.

עם כל הכבוד לכרטיס ששילמת, זה לא מקנה לך זכות לאחל לבן אדם למות, לגדף את האאמאמאמא שלו, לאיים עליו ואף לקיים ולנסות לפגוע בו. סליחה! יש קווים אדומים. וכמה שיהיה עצוב לי לראות אותה הולכת אם אכן זה יקרה, אני מבינה אותה לגמרי!

פשוט איכסה.
מתי נהנת פעם אחרונה מהגעה למשחק? אבל באמת נהנת?
אני אשאל אחרת - את הבן\בת שלך הייתה מביא למשחק בווסרמיל?
ולא זה לא רק הרמה הירודה של השחקנים.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אדומה דרומית כתב:סומסום, לא מנפחת ולא נעליים. כל מי שעדיין לא מבין שמה שהיה אתמול הוא חמור, אז הוא הדיוט. פשוט ככה, ואני מצטערת שאתה לא מבין את זה.

עם כל הכבוד לכרטיס ששילמת, זה לא מקנה לך זכות לאחל לבן אדם למות, לגדף את האאמאמאמא שלו, לאיים עליו ואף לקיים ולנסות לפגוע בו. סליחה! יש קווים אדומים. וכמה שיהיה עצוב לי לראות אותה הולכת אם אכן זה יקרה, אני מבינה אותה לגמרי!

פשוט איכסה.
עדי את צודקת במאה אחוז אבל מדובר פה בבעייה לאומית, שאף אחד לא ייתמם. אין קבוצה אחת בארץ שהדברים האלה לא נכונים לגביה.

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

אני מקווה שאלונה לא תעשה החלטה כזו מחר, תמיד חששנו שהרגע הזה יגיע חבל שברוב הזמן עסקנו במלחמות בין אירגוני אוהדים למינהם ולא יצרנו גוף עם אנשים שייצגו אותנו ויובילו את הקהל למקומות נכונים. הפסדנו בקרב על התקשורת הפסדנו שנתנו לאנשים שלא באמת איכפת להם מהקבוצה ולא באמת חושבים על מעשיהם עד הסוף להוביל.

אם אלונה תעזוב הפועל ב"ש לא תהייה יותר, מהר מאוד ישתלטו עליה כוחות האופל הפועלים בעיר הזו ותחת האינטרסים האישיים שלהם ויחסלו את הקבוצה.
נערך לאחרונה על ידי ג'וני ב 28 פברואר 2010, 23:50, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
גם הקהל וגם אלונה צריכים לגלות פרופורציות.
מה שהיה נגד אחי נצרת עם התקיפה וכל הקללות זו בהחלט חציית גבול שבגללה יכול להיות שאלונה מחר תלך.
אבל גם אלונה צריכה לקחת הכול בפרופורציה,תקיפה של 5 אוהדים לא צריכה לגרום לצעד דרסטי כמו עזיבה.
אם אלונה תעזוב מחר זו תהיה בכיה לדורות.אני מקווה שהיא תגלה מנהיגות,תגנה את המעשה,תוריד את סימני השאלה שסובבים סביב המועדון ותצהיר שיוצאים בשבת לדרך חדשה לא יותר מזה.
מחר מישהוא מתכוון להגיע אל מסיבת העיתונאים?היא תתקים באיצטדיון?

סמל אישי של משתמש
Marin

שליחה על ידי Marin »

אדומה דרומית כתב:סומסום, לא מנפחת ולא נעליים. כל מי שעדיין לא מבין שמה שהיה אתמול הוא חמור, אז הוא הדיוט. פשוט ככה, ואני מצטערת שאתה לא מבין את זה.

פשוט איכסה.
השנה לא נהניתי במשחק אחד,אני לא זוכר משחק אחד העונה שהקבוצה שיחקה כדורגל שוטף והציגה משחק מסודר גם נגד קבוצות חלשות בהרבה ממנה.
אני לא מבין מאיפה באות בכלל התלונות לאוהדים.האוהדים האלה שאת מדברת עליהם עודדו את הקבוצה בזמן שהפועל תל אביב קרעה אותם,בלי שהם הצליחו להתמסר אפילו פעם אחת.האוהדים האלה אירחו את הקבוצות הגדולות ופעם אחר פעם הקבוצות האלה באו לפה,נתנו שלישיות וחזרו הביתה מרוצים בלי שהיינו להם יריב שקול.

אפשר להבין משחק אחד או שניים לא טובים,אבל כל העונה?!

סמל אישי של משתמש
noam1976

שליחה על ידי noam1976 »

חברה קודם כל מסיבת העיתונאים תיהיה ב 11 ואתם באמת תקוו לטוב וכל הכבוד לאדומה הדרומית
מה אתם רוצים אנשי עסקים עבריינים פה די תצאו מהסרט שאתם חיים צריך להעריך לא רק את הכסף אלא על הזמן על המשפחה שהיא באה איתם
למשחקים זה מראה על איכתפיות בוא נרים ראש ונעשה הכול שהיא תישאר

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

KaduSimioni כתב:
השנה לא נהניתי במשחק אחד,אני לא זוכר משחק אחד העונה שהקבוצה שיחקה כדורגל שוטף והציגה משחק מסודר גם נגד קבוצות חלשות בהרבה ממנה.
אני לא מבין מאיפה באות בכלל התלונות לאוהדים.האוהדים האלה שאת מדברת עליהם עודדו את הקבוצה בזמן שהפועל תל אביב קרעה אותם,בלי שהם הצליחו להתמסר אפילו פעם אחת.האוהדים האלה אירחו את הקבוצות הגדולות ופעם אחר פעם הקבוצות האלה באו לפה,נתנו שלישיות וחזרו הביתה מרוצים בלי שהיינו להם יריב שקול.

אפשר להבין משחק אחד או שניים לא טובים,אבל כל העונה?!
גם אני הייתי במשחקים האלה, הגעתי עם כל הקושי הפיזי שלי וידעתי שלמחרת המחיר של הגעה למשחק זה חצי יום במיטה, אבל באתי כי מה לא עושים בשביל אהבת חיים נכון?
ונכון שהקהל דפק שואו מטורף, בפתיח, בעידוד, בתפאורה, והמשיך לעודד (לפחות ב5, ב2 כבר לא) והייתי מזה גאה!
ומשחקי חוץ שרק אנחנו מביאים כמויות ובבלומפילד למרות הפיגור שמעו רק את האוהדים שלנו, הכי גאה בעולם הייתי, כאוהדת, כמו איזה אמא שגאה בילדים שלה, אחות באחיה הגדולים\קטנים.

אבל מה? ההתנהגות הזו וההתלהמות הזו, האלימות שכל שבוע הלכה לגברה, היא כאין וכאפס. היא מוחקת לחלוטין את כל הטוב שהקהל עשה ועושה. כי אם יש ביננו חיות, לא משנה כמה יפים יהיו דגלי הפריסה שלנו, כשכל שבוע המאמן צריך ליווי לרכב, שהוא מפחד לצאת אחרי אימונים. ואז, מורד מהכביש על ידי איזה בריון אדיוט שחושב שהוא אלוהים... הכל נמחק.

גם אני היתי מתוסכלת מעזורי כל שבוע, והבעתי את המחאה שלי כאן בהודעות, בבלוג, בטורים בקאמלס, בלי אלימות, לא מילולית ולא פיזית. הפורקן שלי לתסכול היה כתיבה, לא יריקות ולא גידופים ולא הורדה מהכביש.
אפשר גם נכון, לא חייב אלימות.

ונכון ידידאל, אנחנו לא היחידים, בית"ר הוציאו מודעת פטירה על מאמנם. זה כבר היה עדיף על הורדה מהכביש.
אפילו בית"ר לא הגיעו לאלימות פיזית. ושוב, כאן זה לא פעם ראשונה, זה עם כל מאמן, וכל שנה יש לנו תירוץ מושלם ומוצדק למה גם המאמן הזה גרוע וצריך ללכת הביתה ולמה מגיע לו קללות.

אז אולי די?

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

אם אלונה תעזוב בגלל חוליגן אחד,אז כנראה שהיא לא באה מאהבה ונתינה אלא מתאוות פרסום נטו.
מחר היא תוכיח מה אנחנו בשבילה.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

messiah כתב:אם אלונה תעזוב בגלל חוליגן אחד,אז כנראה שהיא לא באה מאהבה ונתינה אלא מתאוות פרסום נטו.
מחר היא תוכיח מה אנחנו בשבילה.
אם לא מה שהיה שנה שעברה עם גיא לוי הייתי מסכים איתך.

אבל אירועי העונה שעברה הם אלה שגורמים לה לתהות אם זה אי פעם ייגמר. להזכיר לך שגם אחרי גיא לוי פעם אחת כמעט עקבו עד הבית.

שלח תגובה