מספיק עם הסיסמאות הללו,צריך רק אמונה.
בצוות המקצועי הוא קיים ואצל האוהדים פחות.
ברגע שגם הקהל הרחב יאמין זה שלנו,אין סרט אחר.
מספיק עם הסיסמאות הללו,צריך רק אמונה.
אין יותר מדי אמונה כי לא בטוח שיש לנו את הכלים ללכת עד הסוף (לא סותר שנדחוף את הקבוצה כל עוד זה אפשרי).
הפועל ירושלים בצלילה ומרגיש לי שתחליק מהפלייאוף ברגע האחרון מה שמשאיר את המקום האחרון לתחרות בין רוני לוי לרבש. במקרה הזה אני אעדיף את אשדוד למרות שזו לגמרי חרב פיפיות עבורנו
לא יודע לגבי מהנה אבל הוא בהחלט עושה שם עבודה מצוינת ביחס לכלים.
סליחה מראש.Itay כתב: ↑04 פברואר 2023, 21:37אין יותר מדי אמונה כי לא בטוח שיש לנו את הכלים ללכת עד הסוף (לא סותר שנדחוף את הקבוצה כל עוד זה אפשרי).
בסופו של דבר אתה לא מצליח לנצח העונה את חיפה ומאבד הרבה נקודות בבית, את היכולת אני שם בצד כי גם היריבות לתואר לא ממש מלהיבות.
אי אפשר לקחת אליפות עם כל כך הרבה מעידות.
נצטרך גם להיות בשיא של צבירת נקודות וגם לקוות לכמה פציעות בחיפה פלוס השתלבות לא טובה של סבע, בקיצור נצטרך הרבה מזל, בכר יודע להתעלות בפלייאוף.
+1Red Tiger כתב: ↑04 פברואר 2023, 21:47סליחה מראש.
זה דיבור של לוזר,של אחד שלא מבין מהו משחק הכדורגל וסגולותיו.
אתה מדבר איתי כמו אנליסט מאתר כלשהו.
סבע מעניין לי תביצה,בדיוק כמו כל מכבי חיפה.
אוהד במהות שלו הוא אדם שמאמין קודם כל וכאן יש בסיס גדול מאוד להאמין.
בעונות האליפות חווינו משחקים מאוד קשים לפיצוח על אף הסגל המפלצתי שהיה לנו, ניצחנו בהרבה כאלה כי האקס פקטור שהיה הקהל האמין בקבוצה ונתן לה בוסט אדיר.
לצערי,אנשים עדיין לא השתחררו מתקופת וואקמה ומליקסון ובעינהם אי אפשר לקחת אליפות עם גורדנה ויחזקאל.
מועדון שמתיימר להיות גדול צריך לקחת תואר גם עם סגלים פחות טובים,כי הוא מאמין בכוחו כמועדון.
מכבי תא עשו את זה עם קלינגר כמאמן,חיפה עם אלישע על הקווים,הפועל תא עם קשטן וסגל ״התינוקות״ שלו.
אנחנו כבר עברנו את שלב של ״אם היה לנו את זה ואת ההוא״,עכשיו זה הזמן שמפריד בין הילדים לגברים.
בזמן שמכבי ת״א שזכתה כאן לשבחים רבים על הסגל שלה ובצדק אגב מחרבנת במכנסיים ומכבי חיפה מקרטעת אנחנו יכולים להיות אלה שייקחו את הקופה.
יש לנו צוות מקצועי שמאמין,שחקנים שמאמינים ורק קהל שעדיין סקפטי.
אם הוא יפסיק להיות סקפטי אז תהיה כאן התפוצצות גדולה.
3 החמצות ענק שעלו למכבי בנקודות.yossi כתב: ↑05 פברואר 2023, 08:12זהבי נותן גולים, בעיקר מאז החזרה מפגרת המונדיאל אבל זה לא זה.
מנסה להיזכר כמה פעמים בזמנו קיללנו את אמא שלו על שערי הניצחון בסיום, וכמה חיפה ואנחנו מקללים העונה למשל.
לא חושב שיצא בכלל ערב כזה. וזה כל הסיפור.
שזהבי חזר ציפו ממנו שכדורים כמו אתמול בדקה 95 יסתיימו ברשת ולא בידיים של השוער.