פינת האופטימיות
פינת האופטימיות
ההפסד של חיפה מביא למצב שבו אם ננצח משחק חסר, נהיה במרחק 6 נקודות מהמקום הראשון.
חיפה בירידה גדולה ולביא עוזב. מכבי תל אביב משתפרת עם קראנקה, אבל בלי גלוך.
אפשר לעשות משהו?
חיפה בירידה גדולה ולביא עוזב. מכבי תל אביב משתפרת עם קראנקה, אבל בלי גלוך.
אפשר לעשות משהו?
Re: פינת האופטימיות
18 מ-30 נק' אפשריות בטרנר העונה ...
בלתי נתפס
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- ForeverRed
איבדנו את הזכות להסתכל למעלה.
להתחיל מלייצר רצף ניצחונות. נתקדם משם.
מכבי תל אביב לא חיברה 2 נצחונות רצופים מתחילת הסיבובForeverRed כתב: ↑23 ינואר 2023, 23:07איבדנו את הזכות להסתכל למעלה.
כל עוד אנסה,פטרוצי ומרטינס פה אין מה לדבר בכלל
עדיף להסתכל על המשחק הבא ולנצח אותו, לראות איך נפטרים מהמיותרים ואז אם ישאר זמן ויש שחקן שכבר עקבו אחריו אז להביא
חיפה בירידה ות"א בלי גלוך ואנחנו גם לא מצליחים לשחזר את הרצף, נתחיל משם ונתקדם
- dardasmiley
כל מי שהלך לים ביום ראשון שיחזור, עונת הרחצה לא נפתחה ויש סכנת הסחפות!
.שנה שעברה בערך בזמן הזה פור 18 נקודות של חיפה על ת"א ובגרמניה לא הלכו לים. להיפך, הם כל כך האמינו שזה גרם לחיפה לרעוד מפחד.
.שנה שעברה בערך בזמן הזה פור 18 נקודות של חיפה על ת"א ובגרמניה לא הלכו לים. להיפך, הם כל כך האמינו שזה גרם לחיפה לרעוד מפחד.
ככה אני אוהב!dardasmiley כתב: ↑24 ינואר 2023, 06:47כל מי שהלך לים ביום ראשון שיחזור, עונת הרחצה לא נפתחה ויש סכנת הסחפות!
באר שבע לא תרד!!!
זאת זכותנו ההיסטורית!ForeverRed כתב: ↑23 ינואר 2023, 23:07איבדנו את הזכות להסתכל למעלה.
אנחנו כאן בפורום זה לא הבעיה,הבעיה הגדולה היא הלוזריות של מרבית יושבי טרנר שכל תיקו או חלילה הפסד משפיע על מצב הרוח שלהם.
אין לי בכלל ספק שברדה יחדיר בשחקנים אמונה כי הוא ווינר.אבל אנחנו נצטרך את האקס פקטור שזה הקהל שהוא כרגע על גדר נעלם וזה לא מפתיע שאת הרוב הנק אנחנו מאבדים בבית.
כבר שנה אני זועק שטרנר הפך להיות מגרש של מדושני עונג,נרגנים שבאים לראות קונצרט ותוסיפו לזה את העידוד של הדרומי שאמור להיות המנוע אבל כרגע הוא מתפקד כאחד ששפך מנוע.
אם הקהל לא ידחוף אין סיכוי לכלום.
אין לי בכלל ספק שברדה יחדיר בשחקנים אמונה כי הוא ווינר.אבל אנחנו נצטרך את האקס פקטור שזה הקהל שהוא כרגע על גדר נעלם וזה לא מפתיע שאת הרוב הנק אנחנו מאבדים בבית.
כבר שנה אני זועק שטרנר הפך להיות מגרש של מדושני עונג,נרגנים שבאים לראות קונצרט ותוסיפו לזה את העידוד של הדרומי שאמור להיות המנוע אבל כרגע הוא מתפקד כאחד ששפך מנוע.
אם הקהל לא ידחוף אין סיכוי לכלום.