עונת 2022/23 - ליגת העל, לאומית וכו'
Re: עונת 2022/23 - ליגת העל, לאומית וכו'
זהבי כבר עם 10 גולים העונה
וזה כשהוא "גמור"
מתי יהיה לנו חלוץ מתייי
וזה כשהוא "גמור"
מתי יהיה לנו חלוץ מתייי
להשתתף בחגיגות שערים על התחת של חדרה וריינה זה נחמד אבל בטח לא משלמים לו 2.5 מיליון יורו לשנתיים ומסרסים את המערך של הקבוצה רק בשביל זה.
רוב הגולים שלו מגיעים אחרי השער הראשון, השני, שלישי ולעיתים גם הרביעי. אתמול הייתה הפעם הראשונה שהוא ממש לקח אותם על הגב.
הביאו אותו כדי לעשות את ההבדל והוא לא עשה את זה במשחקים מול הגדולות או במשחקים בהם ת"א התקשו.
נחכה ונראה מה יהיה מול חיפה
רוב הגולים שלו מגיעים אחרי השער הראשון, השני, שלישי ולעיתים גם הרביעי. אתמול הייתה הפעם הראשונה שהוא ממש לקח אותם על הגב.
הביאו אותו כדי לעשות את ההבדל והוא לא עשה את זה במשחקים מול הגדולות או במשחקים בהם ת"א התקשו.
מה זה משנה עכשיו מה השכר שלוהפועלעולה כתב: ↑17 ינואר 2023, 12:25להשתתף בחגיגות שערים על התחת של חדרה וריינה זה נחמד אבל בטח לא משלמים לו 2.5 מיליון יורו לשנתיים ומסרסים את המערך של הקבוצה רק בשביל זה.
דיברתי על כמות השערים עד עכשיו
אם יהיה בסוף העונה עם 20 שערים זה מדהים לדעתי לשחקן ישראלי בן 35
חדרה וריינה? זה הליגה שלנו אחי
כולם משחקים נגדם
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
זהבי זה דוגמא קלאסית איך לפעמים מספרים זה גניבת דעת אחת גדולה.
בכל משחק שראיתי אותם, הוא לא היה שחקן מוביל או משהו כזה ואפילו לא קרוב.
ובטח שיש קשר למשכורת, זהבי גרר איתו את עזיבת פריצה, שינוי מערך ופגיעה ביובאנוביץ' שהוא שחקן טוב ממנו. ובנוסף הוא היקר בליגה בפער ענק.
האם זה היה שווה?
אם הוא לא יתן חצי שני מטורף, זה תשובה מאוד קלה שלא.
ובטח שיש קשר למשכורת, זהבי גרר איתו את עזיבת פריצה, שינוי מערך ופגיעה ביובאנוביץ' שהוא שחקן טוב ממנו. ובנוסף הוא היקר בליגה בפער ענק.
האם זה היה שווה?
- ForeverRed
1+yossi כתב: ↑17 ינואר 2023, 14:29זהבי זה דוגמא קלאסית איך לפעמים מספרים זה גניבת דעת אחת גדולה.
האם זה היה שווה?
הוא לא שווה את הסכום שהוא מקבל היום, בדיוק כמו שסלמאני לא שווה(כרגע) את הסכום שהוא מקבל היום.
בנתיים כובש יותר מסלמאני, חמד, אנסה ושכטר ביחד.
10 שערים באמצע העונה זה נתון יפה מאוד. נקודה.
אני מעדיף חלוץ עם "מספרים משקרים" מאשר "עושה עבודה של לחץ על הבלמים"
בנתיים כובש יותר מסלמאני, חמד, אנסה ושכטר ביחד.
10 שערים באמצע העונה זה נתון יפה מאוד. נקודה.
אני מעדיף חלוץ עם "מספרים משקרים" מאשר "עושה עבודה של לחץ על הבלמים"
אני אשאל אותך בכנות.yossi כתב: ↑17 ינואר 2023, 14:29זהבי זה דוגמא קלאסית איך לפעמים מספרים זה גניבת דעת אחת גדולה.
האם זה היה שווה?
אם מחר מציעים לך את זהבי באותה משכורת ואתה צריך לוותר על שלושה חלוצים היום בסגל אתה לא לוקח?
אשכרה,
שיקראו לי מפעם חלוץ צריך להבקיע גולים נקודה.
לחץ,כביסות,לקפל גרביים זה אקסטרה .
חלוץ שנתן עונה שעברה בכל המסגרות 20 גולים ו10 בישולים באיינדהובן, אבל בגלל שקוראים לו ערן זהבי ורגילים שהוא שם פה 30 שערים שערים במשחק אז זה לא מספיק טוב.
אם החלוצים האלה הם צמד כמו יובאנוביץ' ופריצה שהשתפ שלהם הוכח כפורה, אז לגמרי לא.
זהבי זה שחקן עם שם והילה, תסתכל עליו בעיניים אובייקטיביות, הוא נחלש מאוד.
יובאנוביץ' טוב ממנו ונפגע גם כן מהנוכחות שלו.
לא זוכר עד אתמול שום גול משמעותי שלו.
מכבי בלעדיו הייתה קבוצה מאוזנת יותר. כתבנו בקיץ, שם חשבנו שזהבי טוב ממה שהוא מציג בפועל, שזו החתמה שיכולה להחליש אותם כי היא מייצרת סגל לא מאוזן ןהוא מגיע לעמדה שהיא גם ככה מאוד חזקה - וזה התברר כנכון מאוד. על אחת כמה וכמה שזהבי פחות טוב ממה שחשבנו.
המאזן של מכבי מבחינת הבקעות וספיגות הוא מצוין, אבל מי שרואה אותם משחקים מבין שהם לא כאלה טובים ופגיעים.
הג'וקר האמיתי שם זה גלוך ובפער.
הקדנציה שלו בהולנד לא עניינה אותי יותר מדי אבל ממה שאני זוכר מהרחשים בתקשורת ומהאוהדים של PSV הם גם לא היו מרוצים ממנו למרות המספרים היפים.
השערים שלו למעט אתמול היו בערך כמו הצמד של חמד מול ה.ת"א - אחלה, נחמד לניפוח המספרים, אבל לא באמת משמעותיים ולא בשביל זה הביאו אותו.
למה אני מזכיר את המשכורת שלו? מאותה סיבה שבכל פעם שמדברים על הכישלון של פיירו וסלמאני אז מדברים על המחיר שלהם. משכורת של 1.25 מיליון יורו לעונה זה פסיכי.
כמובן שאני מסכים עם כל מה שיוסי רשם כאן. יש אוהדי מכבי ת"א שלא היו מעדיפים בעמדה את פריצה או שישקיעו את הכסף בעמדות אחרות? לא נראה לי.
גם לפריצה היו מספרים יפים, הוא הרוויח חצי מזהבי, גם צעיר ממנו באיזה עשור ואולי החשוב מכל הוא אפשר למאמנים גמישות טקטית. לפני שקראנקה חתם שם מישהו כאן כתב שאיביץ היה לא מספיק גמיש טקטית, אני טענתי שאני בספק אם יש מאמן שיצליח להראות שם איזושהי גמישות בדיוק בגלל זהבי וזה אולי כבר מקבל חותמת.
היום אף מאמן לא יכול לספסל את זהבי,יובאנוביץ וגלוך וזה די מסנדל את קראנקה למינימום מרחב תמרון, הוא עלה מול ביתר במערך שהוא בכלל לא מזוהה איתו, קראנקה מאמן (לפי מה ששמעתי עליו) שדוגל בעיקר במשחק דרך האגפים, במכבי כרגע לשמחתנו אין לו את זה.
אז כן זהבי זה סמל וזה שם נוצץ וזה מישהו שאתה רוצה בצד שלך אבל זה לאו דווקא הדבר הכי נכון למועדון בנקודת זמן ספציפית.
היום אף מאמן לא יכול לספסל את זהבי,יובאנוביץ וגלוך וזה די מסנדל את קראנקה למינימום מרחב תמרון, הוא עלה מול ביתר במערך שהוא בכלל לא מזוהה איתו, קראנקה מאמן (לפי מה ששמעתי עליו) שדוגל בעיקר במשחק דרך האגפים, במכבי כרגע לשמחתנו אין לו את זה.
אז כן זהבי זה סמל וזה שם נוצץ וזה מישהו שאתה רוצה בצד שלך אבל זה לאו דווקא הדבר הכי נכון למועדון בנקודת זמן ספציפית.
זהבי בוכה שלא שורקים נגדו פאולים והופ כתבה מוזמנת שמראה איך לא שורקים למכבי ת"א.......ככה מהנדסים תודעה , אלונה נא ללמוד
https://m.one.co.il/Mobile/Article/22-2 ... tml?ref=hp
https://m.one.co.il/Mobile/Article/22-2 ... tml?ref=hp