11 ניצחונות ברצף, חלק לא מבוטל ביכולת שמביישת את האלופות שהיו פה בעשור האחרון. אם זה לא מעיד על מצב היריבות, אני לא יודע מה כן.
איך אתם מתים על להקטין אלופות.....יכולת שמביישת לא פחות,
אחרי קמפיין יפה מאוד בצ'מפיונס ושתי אליפויות בתרמיל הם סוג של מטיילים לאליפות שלישית
כמונו רק בלי הקמפיין המרשים , גם אנחנו היינו אלופים 3 פעמים אז גם ביישנו בשנה השלישית?
אבל אם בכל משחק הם נראים פחות טוב מהיריבה, זה אומר שהיריבה נראית יותר טוב מהם...
אז אם היריבה נראית טוב איך זה מעיד על החולשה שלה?
חוסר איכות.
לחיפה מספיקה הברקה, אפילו נייח.
היריבות צריכות 10 מצבים כדי לייצר מהלך אפקטיבי.
שיש, אם מתעלמים מליגת האלופות, מכבי חיפה היא מהאלופות החלשות שזכורות לי מאז אותה אליפות של קרית שמונה. זה לא רק תסמין העונה השלישית. גם בעונה הקודמת, להוציא איזה חודש טוב, הם זחלו כל הדרך לתואר. עושים את המינימום הנדרש.
מסכים עם פוראבר בנוגע לחולשת הליגה, לחלוטין אפשר להגיד שהליגה חלשה על סמך חצי העונה הזאת. אם מתייחסים לאתמול מספיק שחקנים עם טיפה יותר איכות ויכולת אישית בשביל לעשות לחיפה קרקס וזה עוד בקבוצה מהטובות והמאומנות יותר שיש לליגה של 4-14 להציע.
עם זאת, זה סוג של ביצה ותרנגולת. חיפה פשוט מספיק טובה ואיכותית בשביל לעשות את זה באהלן אהלן וזה לא דורש מהם מאמץ, כבר ראינו שיש להם את זה כשהם מוציאים את הידיים מהכיסים.
עם זאת היכולת שם מתחילה להישחק, העומק שלהם לא מספיק בשביל לנהל רוטציה כמו שצריך והמובילים משחקים ללא הפסקה, תוסיפו לזה את הסיכוי לאבד שחקנים בינואר. יש סיכוי לא תלוש שתהיה שם קריסה באיזור מרץ צפונה ואם נהיה קרובים מספיק בפתיחת הפלייאוף נוכל לקחת את זה בפוטו פיניש.
חוסר איכות.
לחיפה מספיקה הברקה, אפילו נייח.
היריבות צריכות 10 מצבים כדי לייצר מהלך אפקטיבי.
שיש, אם מתעלמים מליגת האלופות, מכבי חיפה היא מהאלופות החלשות שזכורות לי מאז אותה אליפות של קרית שמונה. זה לא רק תסמין העונה השלישית. גם בעונה הקודמת, להוציא איזה חודש טוב, הם זחלו כל הדרך לתואר. עושים את המינימום הנדרש.
אני חושב שהגזמת עם ההשוואה לקרית שמנה וכן הם לא מרשימים ואין ספק שהליגה חלשה מאוד מ4 למטה וכולם מתעקשים לא לשחק כדורגל
לא דורסים אבל מספיק איכותיים כדי לגמור משחקים, מתסכל לרדוף אחרי דבר כזה
איך אתם מתים על להקטין אלופות.....יכולת שמביישת לא פחות,
אחרי קמפיין יפה מאוד בצ'מפיונס ושתי אליפויות בתרמיל הם סוג של מטיילים לאליפות שלישית
כמונו רק בלי הקמפיין המרשים , גם אנחנו היינו אלופים 3 פעמים אז גם ביישנו בשנה השלישית?
עדכו קמפיין יפה ופתיחת עונה משוגעת גם מבחינת לו"ז.
עכשיו זה גובה מחיר לדעתי.
לייבוביץ נקרא ל-VAR בדיוק בגלל החוקה.
(אגב הפרצוף של זהבי שחשב שהפנדל ייפסל ובסוף זה אדום... אוי איזה פרייסלס)
Red tiger סלח לי אבל שטויות במיץ, כל איבוד של חיפה/מכבי הוא טוב ומבורך, המשחק מול חיפה בשבוע הבא לא יקום ויפול על מה קרה נגד בית״ר.
שועה לא מפסיק לתת חומר למחשבה.
יבוא יום ותבין שהאויב הכי גדול של מכבי חיפה זה היא עצמה.
קבוצה שברגע שמרגישה קצת לחץ מתחילה לאבד את זה וזה קורה אך ורק אם הם מרגישים את מכבי מאחוריהם חזק.
עכשיו בגלל שאני לא סופר את שתיהן ואני חושב שב״ש היום היא לפחות רמה אחת מעליהם אני רוצה שחיפה תאבד נק׳ והיא יכולה כרגע לאבד אותם רק למכבי שאותה אנחנו צריכים שבוע הבא באה כמו מלוע של תותח.
שמחתי לעזור.