עונת 2022/23 - ליגת העל, לאומית וכו'
Re: עונת 2022/23 - ליגת העל, לאומית וכו'
בעיניי גם מסיללה. התקפית נטו גם בן דיין בעונת הדאבל של ת"א.
יש מגפה בזמן האחרון ברשתות החברתיות להכריז על כל דבר בתור "הטוב ביותר", "הגואט", "הכי הכי".
אוהדי חיפה קראו לפלאניץ' הטוב ביותר שהם ראו בירוק ועכשיו אחרי חודשיים וחצי מתחילים לצוץ דעות שסק הגולם הזה לא נופל ממנו מאותם אנשים.
אני מאשים את הפודיום שהכניסו את שיח הדירוגים לכל דבר זז
יש מגפה בזמן האחרון ברשתות החברתיות להכריז על כל דבר בתור "הטוב ביותר", "הגואט", "הכי הכי".
אוהדי חיפה קראו לפלאניץ' הטוב ביותר שהם ראו בירוק ועכשיו אחרי חודשיים וחצי מתחילים לצוץ דעות שסק הגולם הזה לא נופל ממנו מאותם אנשים.
אני מאשים את הפודיום שהכניסו את שיח הדירוגים לכל דבר זז
חח קורנו הכי טוב שהיה כאן?
זה מתדרדר מרגע לדודלי.
היו פה מגנים אדירים. אולי לא בעשור האחרון אבל בשנות האלפיים היו פה מסיללה ובן דיין(אנדרייטד רציני) שציינו פה, אלברז מבית"ר ולטעמי גם ג'ון פנסטיל שהיה אדיר בהפועל תל אביב ולא בכדי עבר ושיחק בפרמיירליג.
זה מתדרדר מרגע לדודלי.
היו פה מגנים אדירים. אולי לא בעשור האחרון אבל בשנות האלפיים היו פה מסיללה ובן דיין(אנדרייטד רציני) שציינו פה, אלברז מבית"ר ולטעמי גם ג'ון פנסטיל שהיה אדיר בהפועל תל אביב ולא בכדי עבר ושיחק בפרמיירליג.
קורנו נהדר אבל אכן היו טובים ממנו.
זה שקורנו את סונגרדן (או איך שלא קוראים לו) הם הצמד הכי טוב שהיה לקבוצה בו זמנית ב20 שנה האחרונות?
אני חושב שהתשובה חיובית.
יש לחיפה הרבה איכות, לא צריך ולהגזים שלא. מוחמד, לביא ושרי, כשאבו פאני הוא הרביעי זה אמצע על חלל לקבוצה ישראלית. שמח שהוא מתפרק.
יש יותר יח"צ לפרץ או קשרים אחרים ממכבי (שרובם בתאכלס נגרים עם הכדור, הם פשוט נולדו למחלקה הנכונה), אבל לביא הוא הקשר אמצע אולי הכי טוב שהיה פה בעשור האחרון. יכולת החילוץ, שחרור מלחץ ודחיפה קדימה הכי טובה שיש, והכל בחבילה אחת.
זה שקורנו את סונגרדן (או איך שלא קוראים לו) הם הצמד הכי טוב שהיה לקבוצה בו זמנית ב20 שנה האחרונות?
אני חושב שהתשובה חיובית.
יש לחיפה הרבה איכות, לא צריך ולהגזים שלא. מוחמד, לביא ושרי, כשאבו פאני הוא הרביעי זה אמצע על חלל לקבוצה ישראלית. שמח שהוא מתפרק.
יש יותר יח"צ לפרץ או קשרים אחרים ממכבי (שרובם בתאכלס נגרים עם הכדור, הם פשוט נולדו למחלקה הנכונה), אבל לביא הוא הקשר אמצע אולי הכי טוב שהיה פה בעשור האחרון. יכולת החילוץ, שחרור מלחץ ודחיפה קדימה הכי טובה שיש, והכל בחבילה אחת.
ניצלנו בנס מטוומאסי. שחקן מגעיל עם אופי שמזכיר את האסלביינק. נתן חודשיים טובים ויצא לפנסיה ברגע שקיבל שדרוג.
לא סתם שחקנים כמוהו מגיעים לנתניה בשיא הקריירה.
לא סתם שחקנים כמוהו מגיעים לנתניה בשיא הקריירה.
המאמן חדש, האפור אותו אפור.
מעניין מי הוא חושב שייצר לו משהו חוץ מקניבוסקי
מעניין מי הוא חושב שייצר לו משהו חוץ מקניבוסקי
איזה הגנה עלובה של אשדוד, הוא פשוט רץ ועובר 3 שחקנים.
צפוי היה שזה יגיע או מפעולה אישית או מפס של קניקובסקי, כדורגל בהרכב הזה הם לא יכולים לייצר.
צפוי היה שזה יגיע או מפעולה אישית או מפס של קניקובסקי, כדורגל בהרכב הזה הם לא יכולים לייצר.
ת"א התברכו בחלוצים מעולים בשנים האחרונות. פריצה*2, פשיץ', יובאנוביץ', וידאר, אפילו אופאודו ושכטר נתנו את שלהם.
חשוב מאוד בליגה הזאת שברוב המשחקים ברגע שכבשת את השער הראשון פתרת 90% מהבעיות שלך כי למאמנים פה אין באמת תוכנית מגירה.
חשוב מאוד בליגה הזאת שברוב המשחקים ברגע שכבשת את השער הראשון פתרת 90% מהבעיות שלך כי למאמנים פה אין באמת תוכנית מגירה.
וזה יפה במיוחד אחרי שהם היו בבית קברות חלוצים עוד מימיו של יניב עזרן
רק אהבה תנצח...
גול יפה של יוספי
מגיע לו
מגיע לו
עוד אחד של אספרייה לאוסף
עונה מדהימה שלו
עונה מדהימה שלו
יואוו 1-1 דקה 96
איזה גול גדול
איזה גול גדול
שלא ניעקץ עם סבטקוביץ הזה בטעות
ראיתי את התקציר של חיפה - חדרה בגלל הגול של יוספי, איזה גנב הרוני לוי הזה.
הקבוצה שלו מסריחה את הדשא, קבוצה נכה התקפית כמו חדרה חודרת לו את הגגנה פעם אחרי פעם והוא בסוף מנצח 3-0.
חחח אין מאמן כזה.
יש לו אחלה סגל ואני כבר מדמיין את הכתבות המפגרנות אחרי שיסיים 6 בקושי.
התהום בין השלישייה המובילה לליגה הזו, ובית"ר שנמצאת במאבק מתמיד האם ההתקפה שלה תצליח לכפר על הפשעים שעושה ההגנה שלה לשאר הוא פשוט גדול מאוד.
לא זוכר מצב כזה של 10 קבוצות שבסנריו מסוים כל אחת מהן לא יכולה להיות בטוחה לגבי מקומה בסוף העונה כנשארת בליגה.
הפועל ירושלים עוד תרכב על תחילת העונה אבל מבחינת כדורגל היא יישרה קו חזרה למטה.
הקבוצה שלו מסריחה את הדשא, קבוצה נכה התקפית כמו חדרה חודרת לו את הגגנה פעם אחרי פעם והוא בסוף מנצח 3-0.
חחח אין מאמן כזה.
התהום בין השלישייה המובילה לליגה הזו, ובית"ר שנמצאת במאבק מתמיד האם ההתקפה שלה תצליח לכפר על הפשעים שעושה ההגנה שלה לשאר הוא פשוט גדול מאוד.
לא זוכר מצב כזה של 10 קבוצות שבסנריו מסוים כל אחת מהן לא יכולה להיות בטוחה לגבי מקומה בסוף העונה כנשארת בליגה.
לגבי חיפה חדרה, 100 אחוז. נראה לי שאני זוכר מקרה דומה לזה כשהוא היה אצלנו רק לא ממש בטוח, גם ניצחנו 3-0 והתחושה הייתה שהתוצאה משקרת.yossi כתב: ↑08 ינואר 2023, 07:12ראיתי את התקציר של חיפה - חדרה בגלל הגול של יוספי, איזה גנב הרוני לוי הזה.
חחח אין מאמן כזה.
הפועל ירושלים לעומת זאת, מבחינת כדורגל, הייתה 4 רמות מעל ביתר. ביתר פשוט גנבה גול וכמעט הצליחה לגנוב את המשחק.
עדיין הם משחקים כדורגל יותר טוב מרוב הליגה, רק שהמזל פחות משחק להם.
רק אהבה תנצח...