מכבי חיפה- הפועל באר שבע, ראשון, 20:30, סמי עופר
Re: מכבי חיפה- הפועל באר שבע, ראשון, 20:30, סמי עופר
קמתי היום גאה. יש קבוצה של גברים עם חתיכת מאמן עם ביצים.
אלילת המזל עוד תהיה איתנו וחיפה היום הוכיחו שהם חבורה של שחקנים עלובים חסרי קלאס. עלאק ליגת האלופות.... אבו פאני, ינהג של מערבל בטון שכמוך....שיחקת נגד יובנטוס לפני חודש וקצת ואתה עושה בורות בנקודה הלבנה לפני פנדל? אתה מודע לזה שהכל מצולם וגם המשפחה שלך רואים את זה? איפה הבושה יתחת?
אלילת המזל עוד תהיה איתנו וחיפה היום הוכיחו שהם חבורה של שחקנים עלובים חסרי קלאס. עלאק ליגת האלופות.... אבו פאני, ינהג של מערבל בטון שכמוך....שיחקת נגד יובנטוס לפני חודש וקצת ואתה עושה בורות בנקודה הלבנה לפני פנדל? אתה מודע לזה שהכל מצולם וגם המשפחה שלך רואים את זה? איפה הבושה יתחת?
איזה תסכול.
תענוג לעיניים היה לראות אתמול את המשחק שלנו עד הפעולה האחרונה.
לא זוכר משחק עונה שמאמן יריבה אומר בצורה הכי ישירה שהקבוצה הפחות טובה ניצחה.
תענוג לעיניים היה לראות אתמול את המשחק שלנו עד הפעולה האחרונה.
לא זוכר משחק עונה שמאמן יריבה אומר בצורה הכי ישירה שהקבוצה הפחות טובה ניצחה.
זה אנחנו לא לומדיםeitam כתב: ↑02 ינואר 2023, 08:57קמתי היום גאה. יש קבוצה של גברים עם חתיכת מאמן עם ביצים.
זה עוד מימי הפנדל של בוזגלו שם... גם עשו אותו דבר
בן של זונה,יש לו גם פרצוף של מחבל דאע״שeitam כתב: ↑02 ינואר 2023, 08:57קמתי היום גאה. יש קבוצה של גברים עם חתיכת מאמן עם ביצים.
- red and white
- Title: Almog
במקום לרוץ לשופט, היו צריכים להשאיר שם את לופז אליאס וגורדנה שיתנו ביס למי שמתקרב לנקודה.eitam כתב: ↑02 ינואר 2023, 08:57קמתי היום גאה. יש קבוצה של גברים עם חתיכת מאמן עם ביצים.
אם אבו עביד היה ניגש לבעוט אז הוא היה מכניס את אבו פאני לחור שהוא עשה בנקודה . חבלred and white כתב: ↑02 ינואר 2023, 09:52במקום לרוץ לשופט, היו צריכים להשאיר שם את לופז אליאס וגורדנה שיתנו ביס למי שמתקרב לנקודה.
יש לנו עוד לא מעט בעיות לתת עליהן את הדעת אבל זה כבר לחלון שמתחיל מחר, אם מסתכלים על המשחק אתמול בפרספקטיבה ארוכת טווח אז אפשר להסיק פה כמה מסקנות:
1. קודם כל ולפני הכל התבגרנו כקבוצה. ברגע שאתה מגיע למשחק כזה ונראה ככה כשבעבר היינו משלשלים בתחתון ולא מופיעים אתה יודע שאתה בדרך הנכונה. היו שלבים במשחק ששברנו את הלחץ שלהם עם משולשים שבאמת ללקק את האצבעות מהם. רק יום סופר נאחס מול השער ושיפוט לכאורה מכור הוציאו אותנו בלי כלום אתמול.
2. פער 7 מהפסגה הכל נכון ועדיין, אנחנו מרחק של שניים שלושה שחקנים מסגל לאליפות. מפה שיחשבו אלף פעם לפני כל החתמה כדי להביא פה בדיוק את הבינגואים שצריכים.
3. לכל מי שעדיין פקפק - ברדה מאמן פנטסטי ובדיוק האיש שצריכים כדי לכבוש בחזרה את הפסגה. מחתים אותו לחמש שנים היום בבוקר.
עוד מילה על האיצטדיון- לא אשדוד, לא קריית שמונה, לא סכנין ולא גרין… סמי עופר זו החוויה לאוהד הכי גרועה בארץ בפער עצום. הגישה, החניה, הצפיפות ביציע, האקוסטיקה הגרועה, היציאה הביתה ועוד ועוד ועוד. זו לא פעם ראשונה וגם לא עשירית שאני שם אבל זה חוזר כל פעם מחדש. לא סבלתי ככה בחיים מאף איצטדיון אחר ובחיים גם לא חזרתי בשעות שאני חוזר מהקללה המסריחה הזאת שנקראת איצטדיון.
שיילכו כפרה עלינו ועל טרנר 2000 פעם
1. קודם כל ולפני הכל התבגרנו כקבוצה. ברגע שאתה מגיע למשחק כזה ונראה ככה כשבעבר היינו משלשלים בתחתון ולא מופיעים אתה יודע שאתה בדרך הנכונה. היו שלבים במשחק ששברנו את הלחץ שלהם עם משולשים שבאמת ללקק את האצבעות מהם. רק יום סופר נאחס מול השער ושיפוט לכאורה מכור הוציאו אותנו בלי כלום אתמול.
2. פער 7 מהפסגה הכל נכון ועדיין, אנחנו מרחק של שניים שלושה שחקנים מסגל לאליפות. מפה שיחשבו אלף פעם לפני כל החתמה כדי להביא פה בדיוק את הבינגואים שצריכים.
3. לכל מי שעדיין פקפק - ברדה מאמן פנטסטי ובדיוק האיש שצריכים כדי לכבוש בחזרה את הפסגה. מחתים אותו לחמש שנים היום בבוקר.
עוד מילה על האיצטדיון- לא אשדוד, לא קריית שמונה, לא סכנין ולא גרין… סמי עופר זו החוויה לאוהד הכי גרועה בארץ בפער עצום. הגישה, החניה, הצפיפות ביציע, האקוסטיקה הגרועה, היציאה הביתה ועוד ועוד ועוד. זו לא פעם ראשונה וגם לא עשירית שאני שם אבל זה חוזר כל פעם מחדש. לא סבלתי ככה בחיים מאף איצטדיון אחר ובחיים גם לא חזרתי בשעות שאני חוזר מהקללה המסריחה הזאת שנקראת איצטדיון.
מישהו חזר אתמול ברכבת?
מתי הגיעה לבאר שבע?
מתי הגיעה לבאר שבע?
המשחקים הטובים ביותר שלנו העונה - עם 3 קשרים באמצע. חומר למחשבה.
- red and white
- Title: Almog
יפה להם, אני הגעתי אחרי באדיבות משטרת חיפה
- גנדאלף האדום
- Title: קרייזי-רד
חניתי באיזור הכניסה הצפונית של טירת הכרמל (חייבים פנגו עד חצות...). רבע שעה הליכה לכל כיוון. לא נורא בהתחשב באלטרנטיבות. ב 11 הייתי בחזרה באוטו אחרי שעוד נשארתי לעודד בסוף. שום פקקיםdor69 כתב: ↑02 ינואר 2023, 10:52עוד מילה על האיצטדיון- לא אשדוד, לא קריית שמונה, לא סכנין ולא גרין… סמי עופר זו החוויה לאוהד הכי גרועה בארץ בפער עצום. הגישה, החניה, הצפיפות ביציע, האקוסטיקה הגרועה, היציאה הביתה ועוד ועוד ועוד. זו לא פעם ראשונה וגם לא עשירית שאני שם אבל זה חוזר כל פעם מחדש. לא סבלתי ככה בחיים מאף איצטדיון אחר ובחיים גם לא חזרתי בשעות שאני חוזר מהקללה המסריחה הזאת שנקראת איצטדיון.