תומר חמד סיכם רשמית לשנתיים
Re: תומר חמד סיכם רשמית לשנתיים
איזה שחקן. אמאלה
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
איך שנכנס אתמול נתן 3 נגיעות אדירות בכדור שקידמו מהלכים
שחקן ענק
שחקן ענק
- red ultras
הכניס הרבה נוכחות למשחק, אולי חמד לא הכי חד ולא הכי פעלתן אבל כשהוא על המגרש אולי זה רק אני אבל יש תמיד תחושה שאם יגיעו כדורים גם יש סיכוי גבוה שהם ייכנסו, תחושה של יש על מי לסמוך. גם אתמול שלדעת רבים מאיתנו זה היה המשחק אולי הכי טוב השנה החלוצים לא קיבלו יותר מדי כדורים.
האמת שהוא מחליף אידאלי. נכנס עם אנרגיות ופיזיות על בלמים שכבר קצת עייפים וזה נותן לו יתרון.
רק חבל שסלמאני לא פוגע ובעצם אין חלוץ "ראשון".
רק חבל שסלמאני לא פוגע ובעצם אין חלוץ "ראשון".
ברדה קצת הגזים איתו אתמול. לא מחממים שחקן כזה 60 דקות ובסוף לא מכניסים.
בלי קשר, גבר על, קיבל את זה יפה מאוד.
בלי קשר, גבר על, קיבל את זה יפה מאוד.
מה יהיה? מנסה להציג את סלמני באור חיובי?
אמנם רק 10 דקות אבל היו לו שני מצבים שהיה חייב לעשות מהם יותר.
אמנם רק 10 דקות אבל היו לו שני מצבים שהיה חייב לעשות מהם יותר.
רק אהבה תנצח...
אכן יצא מפוקוס. לא ברור איך ולמה גולם כמו אנסה משחק לפניו.
נקווה שהמיני מחנה שמתוכנן בפגרה יכניס אותו ואת סלמאני לעניינים מחדש. לא אוהב את ההמצאות של חטואל ואנסה באמצע, ושכטר צריך להישאר סופרסאב.
נקווה שהמיני מחנה שמתוכנן בפגרה יכניס אותו ואת סלמאני לעניינים מחדש. לא אוהב את ההמצאות של חטואל ואנסה באמצע, ושכטר צריך להישאר סופרסאב.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הייתי רוצה שיהיו יותר אנשים כמו תומר חמד בכדורגל שלנו -
https://www.facebook.com/watch?v=702311174898908
https://www.facebook.com/watch?v=702311174898908
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אפשר להרגיש את הדעיכה הפיזית שלו אבל עדיין יש לו מה לתרום בטח מהספסל.
אהבתי את שיתוף הפעולה שלו עם חטואל, היו להם ניצוצות גם מול מ.ת"א בבית.
מערך של שני חלוצים מאוד יתאים לו. כוחו עדיין במותניו בכל הקשור לבניית משחק וכל עוד שחקנים יתרוצצו מסביבו הם יהנו מחלוץ קיר אמיתי
אהבתי את שיתוף הפעולה שלו עם חטואל, היו להם ניצוצות גם מול מ.ת"א בבית.
מערך של שני חלוצים מאוד יתאים לו. כוחו עדיין במותניו בכל הקשור לבניית משחק וכל עוד שחקנים יתרוצצו מסביבו הם יהנו מחלוץ קיר אמיתי
בחייאת ראבק מה נסגר איתו? מה קרה שברדה ככה לא מחזיק ממנו?
הוא רחוק מלהיות מה שציפינו ממנו אבל אין סרט כזה שהוא נמחק ככה כל עוד קלימלה לא בעניינים.
ההסבר היחידי שיכול להיות זה שהחוזה שלו מתחדש אם הוא מגיע לכמות מסוימת של הופעות וברדה לא רוצה שהוא ימשיך, אבל זה כבר מגיע למצב שזה פוגע בקבוצה. רק אלוהים יודע מאיזה בוידעם ברדה הוציא את שכטר
הוא רחוק מלהיות מה שציפינו ממנו אבל אין סרט כזה שהוא נמחק ככה כל עוד קלימלה לא בעניינים.
ההסבר היחידי שיכול להיות זה שהחוזה שלו מתחדש אם הוא מגיע לכמות מסוימת של הופעות וברדה לא רוצה שהוא ימשיך, אבל זה כבר מגיע למצב שזה פוגע בקבוצה. רק אלוהים יודע מאיזה בוידעם ברדה הוציא את שכטר
מה האטרף עליו? בחיאת? גריאטרי. רכש פופוליסטי. מעדיף את שכטר עליו בכל דקה בכל סיטואציה. וגם שכטר צריך לפרוש.
לא יודע מה נתפסת על חמד.הפועלעולה כתב: ↑20 פברואר 2023, 22:41בחייאת ראבק מה נסגר איתו? מה קרה שברדה ככה לא מחזיק ממנו?
שכטר גם כבר גמר, אבל הוא לפחות עוד פוטנציאל לבלגן פה ושם. מחמד אני לא רואה כלום. רגליים מאוד כבדות, טכניקה בעייתית.
בעיקרון אם אני מאמן, סביר להניח ששניהם עולים כאופציה אחרונה בלבד.