וטוב שכך. מי שטוב ישחק + התאמות טקטיות ליריבה.
רמזי ספורי
Re: רמזי ספורי
נו אחלה.. הגענו לימים טובים ששחקן דופק צמד ואתם עדיין לא מרוצים.Itay כתב: ↑07 נובמבר 2022, 13:10אולי דל״פ אבל למרות השערים לא אהבתי את המשחק שלו, די תוקע את המשחק,מאבד הרבה כדורים,לא מדוייק בהרבה פעולות... מעדיף את הכדורגל שמיכה מביא.
חושב שמה שברדה רצה להשיג עם הצבת ספורי בהרכב ואולי גם די בצדק זה את האיומים מרחוק ואת הנייחים, ידענו שריינה תשחק עם רכבת מאחורה אז כן היינו את התכונות האלו שספורי מביא ולשמחתנו הוא גם הצליח לפתוח את הסכר עם גול מרחוק. בלונג ראן מיכה זוכה לעדיפות לדעתי.
לפעמים עדיף לא לרשום כלום תאמין לי,יחסוך המון תהיות.
השערים הם חשובים אין על כך עוררין, הכוונה היא פחות למשחק הספציפי מול ריינה אלא מתוך מחשבה קדימה, גם כשספורי שם צמד (אמנם אחד מהם ממצב שגם סבא זקן כובש) אבל פוגע בשטף של המשחק,מאבד הרבה כדורים,מקבל החלטות לא טובות ולצידו יש את מיכה שחוזר לימיו במכבי ת״א אז כן יש עלייה בציפיות מכל אחד ואני אישית יותר אוהב את הסגנון שלנו עם מיכה. בסופו של דבר הלוואי שהשניים ימשיכו להיות פוריים ויתנו לנו עוד סיבות להתווכח עליהם.
אחרי ההחמצות של סלמאני לא הייתי מזלזל גם בדחיקה מסנטימטרItay כתב: ↑09 נובמבר 2022, 10:06השערים הם חשובים אין על כך עוררין, הכוונה היא פחות למשחק הספציפי מול ריינה אלא מתוך מחשבה קדימה, גם כשספורי שם צמד (אמנם אחד מהם ממצב שגם סבא זקן כובש) אבל פוגע בשטף של המשחק,מאבד הרבה כדורים,מקבל החלטות לא טובות ולצידו יש את מיכה שחוזר לימיו במכבי ת״א אז כן יש עלייה בציפיות מכל אחד ואני אישית יותר אוהב את הסגנון שלנו עם מיכה. בסופו של דבר הלוואי שהשניים ימשיכו להיות פוריים ויתנו לנו עוד סיבות להתווכח עליהם.
לא סותר את דבריי, כל גול הוא חשוב ולא מעניין איך נכבש ועל ידי מי, מצדי שנכניס כל משחק גול עם האף.
אני מדבר מבחינת אופי משחק ועם מיכה זה מרגיש שאנחנו הרבה יותר מסוכנים (לא סתם הוא מקום 1 בליגה במסירות מפתח ובטופ 3/5 של המבשלים) והרבה יותר קבוצתיים, ספורי גם אמרנו עליו בשנה שעברה שיש לו סגנון מאוד מוגבל ועם זאת עדיין שחקן מעולה ומאוד מוערך.
ככל שנרד בסטנדרטים ככה הרמה תרד ולהיפך.
מיכה ייצר וספורי יסייםItay כתב: ↑09 נובמבר 2022, 11:52לא סותר את דבריי, כל גול הוא חשוב ולא מעניין איך נכבש ועל ידי מי, מצדי שנכניס כל משחק גול עם האף.
אני מדבר מבחינת אופי משחק ועם מיכה זה מרגיש שאנחנו הרבה יותר מסוכנים (לא סתם הוא מקום 1 בליגה במסירות מפתח ובטופ 3/5 של המבשלים) והרבה יותר קבוצתיים, ספורי גם אמרנו עליו בשנה שעברה שיש לו סגנון מאוד מוגבל ועם זאת עדיין שחקן מעולה ומאוד מוערך.
בטוח שברדה יידע להבליט את זה והשטף לא ייפגע
לא יודע, אני מרגיש שעם ספורי יש לנו איומים מבעיטות מחוץ לרחבה, והלכה למעשה זה משחרר יותר את האגפים כי ההגנות יותר מתכווצות על סף הרחבהItay כתב: ↑09 נובמבר 2022, 11:52לא סותר את דבריי, כל גול הוא חשוב ולא מעניין איך נכבש ועל ידי מי, מצדי שנכניס כל משחק גול עם האף.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- ForeverRed
אני לא אוהב את הכדורגל של ספורי. חושב שבראייה לעתיד צריך לחפש פתרון אחר. יחד עם זאת, נכון לכרגע, הוא אחד הבודדים שיודע לשים כדור ברשת. לא הייתי מזלזל בזה.
חושב שנתן היום מספיק סיבות למה מיכה עדיף עליו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הגזמה שיחקנו מול בונקר ומיכה לא היה יותר טוב ממנו במחצית הראשונה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא מנסה להוכיח כלום חחח למה בשליליות?
דיון לגיטימי על מי יותר נכון לנו לעמדת ה-10, היום היה קשה עם שניהם יחד כי זה די ביטל לנו אגף שלם. כולנו נשמח ששניהם ימשיכו לתת מספרים כפי שעשו גם היום.