נראה לי שכבר דיברנו על זה פעם שצהובים בליגה תופסים על גביע המדינה , לא על גביע הטוטו .
לוח משחקים - סגל - סטטיסטיקה 22/23
Re: לוח משחקים - סגל - סטטיסטיקה 22/23
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
באר שבע הולכת לעמוד לדין מחר על זריקת כוסות ומצתים לדשא במשחק מול מכבי.
מי מתערב שגם אנחנו נהנה מיציע דרומי סגור נגד בית״ר כי יש אנשים מז***ים ביציע. חבל שאי אפשר לתת לסדרנים להיכנס ולשבור להם את הידיים.
מי מתערב שגם אנחנו נהנה מיציע דרומי סגור נגד בית״ר כי יש אנשים מז***ים ביציע. חבל שאי אפשר לתת לסדרנים להיכנס ולשבור להם את הידיים.
אני אופתע מאוד אם הקנס יהיה מעל 5000 ש"ח . לא יותר .
לא אתפלא אם יהיה דרומי סגור או רדיוס. בדוח השיפוט רשום גם זריקת כדור. אמנם זה כדור שהועף ליציע 20 שניות קודם ונזרק ממש קרוב לקו כשהמשחק בצד השני בכלל (משמע אין הפרעה למשחק) אבל העונשים ממילא מנותקים מקונטקסט או איזשהו היגיון וגם חמקנו מזה לא מעט פעמים כך שבאווירה של ימינו אני לא חושב שירחמו עלינו.
מה שכן, סגירה של הדרומי תעורר לראשונה בעיה שעלולה להפוך למשפטית. סגירות יציעים באיצטדיונים אחרים פשוט גרמו להעברת היציע הסגור (עם חיוב לרכישה מחדש שזה לא פחות בזיון) ליציע אחר. בטרנר זה לא אפשרי מבחינת תכולה ואני צופה מחול שדים ועליהום ענק ברשתות החברתיות בנושא הזה
לא חושב שסגירת יציע זה אפילו קרוב .dor69 כתב: ↑08 נובמבר 2022, 20:06לא אתפלא אם יהיה דרומי סגור או רדיוס. בדוח השיפוט רשום גם זריקת כדור. אמנם זה כדור שהועף ליציע 20 שניות קודם ונזרק ממש קרוב לקו כשהמשחק בצד השני בכלל (משמע אין הפרעה למשחק) אבל העונשים ממילא מנותקים מקונטקסט או איזשהו היגיון וגם חמקנו מזה לא מעט פעמים כך שבאווירה של ימינו אני לא חושב שירחמו עלינו.
מה שכן, סגירה של הדרומי תעורר לראשונה בעיה שעלולה להפוך למשפטית. סגירות יציעים באיצטדיונים אחרים פשוט גרמו להעברת היציע הסגור (עם חיוב לרכישה מחדש שזה לא פחות בזיון) ליציע אחר. בטרנר זה לא אפשרי מבחינת תכולה ואני צופה מחול שדים ועליהום ענק ברשתות החברתיות בנושא הזה
בכל מקרה , נניח וכן יקרה - חצי גמר גביע הטוטו מול הפועל תל אביב .
קל .
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
מזכיר לך שראיקוביץ, השוער של מכבי ת"א, דחף את אבוקסיס מול המצלמות ובסוף קיבל הרחקה ממשחק אחד בגביע הטוטו.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
יש הבדל בין עונש משמעתי לשחקן לעונש קבוצתי. הלוואי שלא יהיה כלום או שאם יהיה זה בגביע הטוטו, אני פשוט לא רואה איך אנחנו יוצאים מזה בזול הפעםאוהד הצלחות כתב: ↑08 נובמבר 2022, 22:30מזכיר לך שראיקוביץ, השוער של מכבי ת"א, דחף את אבוקסיס מול המצלמות ובסוף קיבל הרחקה ממשחק אחד בגביע הטוטו.
שיתנו עונש בלי מנואלה מחזור אחד
פוסט מדהים תודה על העבודה הקשה.
יש מצב להוסיף גם מספר דקות לכל שחקן בכל מסגרת?
יש מצב להוסיף גם מספר דקות לכל שחקן בכל מסגרת?
למה הנושא לא נעוץ?
מעודכן 10.11 ...
כיף אדיר לראות את החבורה הזאת עובדת ביחד .
כמו יחידת המסתערבים שהמועדון אירח אתמול ביציעי טרנר , כך גם הקבוצה של קואוץ' ברדה - נחושה , חכמה , קטלנית , חזקה מנטלית , אגרסיבית , כל אחד יודע בדיוק מה הוא צריך לעשות ובעיקר בעיקר - מאוד מאומנת !
הפנים לק"ש לפני שיוצאים לצבור כוחות בחסות המונדיאל .
מאמץ אחרון , לא להוריד את הרגל מהגז .
לופז עם צהוב חמישי אתמול והוא ייעדר מול מ.ס אשדוד בסיבוב ח' בגביע המדינה ( כי צהובים בליגה לא משליכים על הטוטו ) .
יאללה ב"ש
כיף אדיר לראות את החבורה הזאת עובדת ביחד .
כמו יחידת המסתערבים שהמועדון אירח אתמול ביציעי טרנר , כך גם הקבוצה של קואוץ' ברדה - נחושה , חכמה , קטלנית , חזקה מנטלית , אגרסיבית , כל אחד יודע בדיוק מה הוא צריך לעשות ובעיקר בעיקר - מאוד מאומנת !
הפנים לק"ש לפני שיוצאים לצבור כוחות בחסות המונדיאל .
מאמץ אחרון , לא להוריד את הרגל מהגז .
לופז עם צהוב חמישי אתמול והוא ייעדר מול מ.ס אשדוד בסיבוב ח' בגביע המדינה ( כי צהובים בליגה לא משליכים על הטוטו ) .
יאללה ב"ש