+1
חאתם עבד אלחמיד
- ForeverRed
Re: חאתם עבד אלחמיד
מאז שחאתם עזב לא רק הרוטציה הקצרה מורגשת, אלא גם הכבדות במרכז ההגנה. אנשים פה חולמים על קו הגנה גבוה וכדורגל התקפי. יש לזה מחיר בצד השני של המגרש.
גם בלוריאן לא מהיר. סיבה נוספת לכך שבראייה קדימה הייתי שמח אם הבעיות היו נפתרות.
גם בלוריאן לא מהיר. סיבה נוספת לכך שבראייה קדימה הייתי שמח אם הבעיות היו נפתרות.
רק שחאתם לא הולך ונהיה צעיר, לרוב המהירות והפיזיות שלו באמת מחפות על טעויות שהוא או חבריו להגנה עושים (וכעיקרון זה כל מה שיש לו למכור, טכניקה ומוח כמעט ולא קיימים ), באופן טבעי לא עוד הרבה זמן הוא יהיה הרבה פחות חזק ומהיר ואז כלום לא יבדיל אותו מיתר הבלמים בארץ.ForeverRed כתב: ↑24 אוקטובר 2022, 00:11מאז שחאתם עזב לא רק הרוטציה הקצרה מורגשת, אלא גם הכבדות במרכז ההגנה. אנשים פה חולמים על קו הגנה גבוה וכדורגל התקפי. יש לזה מחיר בצד השני של המגרש.
כל עוד יש לנו את ויטור צריך לשים לידו צעירים ככל הניתן, שיקבלו טיפת השראה מהמאסטר. נקווה שההצערה בעמדה הזו לא תיעצר אחרי בלוריאן.
מתעקש ואומר -
מחזיר את חאתם עד סוף העונה ומנסה למצוא פתרון טוב שייתן שקט לכולם למשך שנתיים.
יש לו מה לתת ואם איתן טיבי בגילו המופלג עדיין בלם מהיר יחסית לליגה המחורקשת הזו אז חאתם ימשיך להיות בשנתיים הבאות בטופ 3 בלמים ישראלים בליגה ואני מעדיף שיהיה איתנו.
נכון, כל ההתעסקות סביבו כבר הפכה לבלתי נסבלת ולכן אני אומר -
אם יש אפשרות להחזיר בינואר אז כמובן להחזיר ולראות אם מצליחים למצוא פתרון שייתן שקט לשנתיים, אם לא אז לשחרר למרבה במחיר.
מחזיר את חאתם עד סוף העונה ומנסה למצוא פתרון טוב שייתן שקט לכולם למשך שנתיים.
יש לו מה לתת ואם איתן טיבי בגילו המופלג עדיין בלם מהיר יחסית לליגה המחורקשת הזו אז חאתם ימשיך להיות בשנתיים הבאות בטופ 3 בלמים ישראלים בליגה ואני מעדיף שיהיה איתנו.
נכון, כל ההתעסקות סביבו כבר הפכה לבלתי נסבלת ולכן אני אומר -
אם יש אפשרות להחזיר בינואר אז כמובן להחזיר ולראות אם מצליחים למצוא פתרון שייתן שקט לשנתיים, אם לא אז לשחרר למרבה במחיר.
מוכר למרבה במחיר
ממש ייצב את ההגנה של הפועל חיפה
ממש ייצב את ההגנה של הפועל חיפה
מחזיר בכל הכוח יש לו רוטציה מאוד קצרה בחלק ההגנתי , חאתם יכול לסגור לנו את עמדת המגן הימני השמאלי והבלם .
הוא רק יוסיף לנו ולא יזיק לנו .
הוא רק יוסיף לנו ולא יזיק לנו .
גם בשיאו לא היה טופ 3 בלמים בלגיה.
תמיד היה חסר משהו.
יש כישרון, יש יכולות פיזיות. השלם במקרה הזה קטן מסך חלקיו.
תמיד היה חסר משהו.
יש כישרון, יש יכולות פיזיות. השלם במקרה הזה קטן מסך חלקיו.
רק שזה יקרה אחרי פגרת מונדיאל, שנהיה במסגרת 1, ואחרי שטיבי, אבו, בריירו ודדיה יחלימו, ויטור ולופז יתאוששו ובלוריאן יהיה חלק מהרוטציה. לא תודה. שיישאר ליד המשפחה.
- ForeverRed
הוא יהיה הכי מהיר בליגה גם בעוד שנתיים.Itay כתב: ↑24 אוקטובר 2022, 00:27רק שחאתם לא הולך ונהיה צעיר, לרוב המהירות והפיזיות שלו באמת מחפות על טעויות שהוא או חבריו להגנה עושים (וכעיקרון זה כל מה שיש לו למכור, טכניקה ומוח כמעט ולא קיימים ), באופן טבעי לא עוד הרבה זמן הוא יהיה הרבה פחות חזק ומהיר ואז כלום לא יבדיל אותו מיתר הבלמים בארץ.
כל עוד יש לנו את ויטור צריך לשים לידו צעירים ככל הניתן, שיקבלו טיפת השראה מהמאסטר. נקווה שההצערה בעמדה הזו לא תיעצר אחרי בלוריאן.
לא טכני? תראה לי בלם טכני ממנו. חצי מהזמן הוא בכלל משחק בהתקפה.
מוח זה סיפור אחר אבל כבר ראינו שאפשר להתגבר גם על זה. יותר עניין של ריכוז ורצון. לדעתי בקיץ הוא שוב ינסה לעבור לחיפה שתחפש בלם במקום סק.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אי אפשר למכור אותו בינואר כי הוא לא יוכל לשחק בקבוצה שהיא לא הפועל באר שבע או הפועל חיפה.
שיגיע לכאן לחצי עונה ואחר כך נראה מה יהיה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
רק אם מוכן להצטרף לפיילוט של אמנון שעשוע ולהגיע ברכב אוטונומי ללא נהג
גם אם ישמור על התכוונת הפיזיות שלו עוד 4 שנים הקרקסים שלו כבר יצאו מכל החורים, באמת לא שמים לב איך הוא עושה מה בראש שלו ומצפצף על המעסיקים שלו? אם באמת ידרוש לעזוב את חיפה בגלל לוי ויבקש לחזור זה יהיה חותמת רשמית לכך שהוא עשה הכל כדי ללכת (ולכמה הוא חוצפן).ForeverRed כתב: ↑24 אוקטובר 2022, 08:36הוא יהיה הכי מהיר בליגה גם בעוד שנתיים.
לא טכני? תראה לי בלם טכני ממנו. חצי מהזמן הוא בכלל משחק בהתקפה.
מוח זה סיפור אחר אבל כבר ראינו שאפשר להתגבר גם על זה. יותר עניין של ריכוז ורצון. לדעתי בקיץ הוא שוב ינסה לעבור לחיפה שתחפש בלם במקום סק.
כץ שמתקמצן על בקבוקי מים הסכים להשוות את השכר שלו (סביבות ה-300k) גם לבאר הזאת אתה יורק? כנראה שחוזים אצלו זה בגדר המלצה
0 במקצוענות
100 באנוכיות.