מושאלים 22/23
Re: מושאלים 22/23
נס ציונה היא המרעננת של הליגה עם משחקים אטרקטיבים. מה שכן אני לפעמים תוהה האם באמת סטויאנוב יתעצב שם, כי הכל שם זה קוסט טו קוסט.
- ForeverRed
בדיעבד להשאיל את מדמון לבית״ר זו הייתה טעות גדולה, המועדון הזה או מה שנשאר ממנו לא מתקרב למושג מקצוענות, מאמן ששונא כדורגל, בבונים מלה פמיליה שנכנסים לחדרי הלבשה לדבר עם השחקנים כאילו הם מאמנים מנטליים… שכונה אחת גדולה המקום הזה, כל פרח יהפוך שם לקוץ.
דעתכם על ההופעה של סטויאנוב אתמול?
לדעתי היה לא רע.
צריך להיות יותר מפוקס
לדעתי היה לא רע.
צריך להיות יותר מפוקס
- dardasmiley
- ForeverRed
הוא נורא אדיש. לפעמים מנותק לגמרי מהמשחק.
מקווה שיקדמו אותו בנס ציונה כי הוא מפוצץ בכישרון.
מקווה שיקדמו אותו בנס ציונה כי הוא מפוצץ בכישרון.
שיחק כקשר שמאלי שזה די מוזר
אסקיאס פתח, חג'אני עלה מהספסל והשווה את התוצאה מול ה.פ"ת ואחר כך גם הספיק להדליק את האוהדים שלהם סטייל ספורי במושבה.
https://vod.sport5.co.il/?Vc=11067&Vi=417901
לא באמת ראיתי אותו כמו שצריך עדיין אבל אפשר להבין שחג'אני יודע לכבוש. זה כבר שער שני שלו מהספסל כשהוא גם הספיק לכבוש בכמעט כל משחק אימון שהוא שותף בו אצלנו (ועונה שעברה 22 שערים בליגה א').
נקווה שימשיך בקצב הזה ושיצבור ניסיון לקראת המחנה בעונה הבאה. אולי נרוויח חטואל חדש.
עידו כהן לא שותף ועדיין ללא דקות בלאומית. נוף הגליל במצב קשה והוכנבוים מעדיף לתת דקות לבלמים הוותיקים יותר.
מה שכן הוא ערך בכורה כששיחק 75 דקות בניצחון 2-0 בגביע מול מרמורק.
לא באמת ראיתי אותו כמו שצריך עדיין אבל אפשר להבין שחג'אני יודע לכבוש. זה כבר שער שני שלו מהספסל כשהוא גם הספיק לכבוש בכמעט כל משחק אימון שהוא שותף בו אצלנו (ועונה שעברה 22 שערים בליגה א').
נקווה שימשיך בקצב הזה ושיצבור ניסיון לקראת המחנה בעונה הבאה. אולי נרוויח חטואל חדש.
עידו כהן לא שותף ועדיין ללא דקות בלאומית. נוף הגליל במצב קשה והוכנבוים מעדיף לתת דקות לבלמים הוותיקים יותר.
חברי שלי, אוהד פ"ת שרוף , שאל אותי מי הדרעק הזה שאפילו לא שמעו עליו ומרשה לעצמו להתגרות באוהדים? הם לא הכירו אותו ואמרו שמזל שהראה על החולצה אחרי הגול, כי ככה ידעו את מי לקלל אחרי הפרובוקציה שלו.....הפועלעולה כתב: ↑21 אוקטובר 2022, 22:36אסקיאס פתח, חג'אני עלה מהספסל והשווה את התוצאה מול ה.פ"ת ואחר כך גם הספיק להדליק את האוהדים שלהם סטייל ספורי במושבה.
שער של חלוץ, כדאי לעקוב אחריו.
- ForeverRed
סטויאנוב סובל מהאגואיזם וחוסר הסדר בנס ציונה.
הוחלף אחרי 45 דקות ללא מעורבות.
אליגון ממשיך לחמם ספסלים בחדרה.
לא ברור מה קורה שם.
הוחלף אחרי 45 דקות ללא מעורבות.
אליגון ממשיך לחמם ספסלים בחדרה.
לא ברור מה קורה שם.
איך היה מדמון ?
סטואינוב עם שער יפה נגד מכבי.