אליניב ברדה
Re: אליניב ברדה
איזה מצחיק שגם אצל החיפאים והתל אביבים נשמעים טענות זהות
רכש כושל התנהלות לא נכונה וכו
האם אפשר להתנהל יותר טוב? כנראה שכן
האם זה פשוט? כנראה שממש ממש לא
לראיה המיליונים של שחר ומיץ.
חיפה מגרדת ניצחון מול 30 אלף בסמי
תל אביב עם הרבה מזל מנצחת בקושי בסכנין.
היום הגענו להמון מצבים ומה לעשות לא נכנס
זה ממש לא על ברדה!
רכש כושל התנהלות לא נכונה וכו
האם אפשר להתנהל יותר טוב? כנראה שכן
האם זה פשוט? כנראה שממש ממש לא
לראיה המיליונים של שחר ומיץ.
חיפה מגרדת ניצחון מול 30 אלף בסמי
תל אביב עם הרבה מזל מנצחת בקושי בסכנין.
היום הגענו להמון מצבים ומה לעשות לא נכנס
זה ממש לא על ברדה!
אולי הוא מפחד מביקורת או שהצוות שלו לא מתריע על עומס,היום הוא היה חייב לעלות בהרכב שני אבל הוא עוד ילמד
עכשו לך תשבור את הראש עם מי עולים מול ירושליים בהגנה,אם ויטור ימשיך בקצב הזה הוא גם יצא לפגרה עד אחרי המונדיאל
עכשו לך תשבור את הראש עם מי עולים מול ירושליים בהגנה,אם ויטור ימשיך בקצב הזה הוא גם יצא לפגרה עד אחרי המונדיאל
על זה שאלונה הפילה אופציות ראשונות על 200k אני לא רואה תלונות. על זה שברדה התחנן לרכש ובסוף הביאו עוד אחד "שאלמלא הסתכסך עם המאמן שלו לא היה מגיע בחיים".
ברדה לא נקי מאשמה אבל הוא בטח לא יותר אשם מההתנהלות של אלונה בקיץ".
דוגמה שמטריפה אותי לאי תכנון הסגל זה בחירת השחקנים לרישום לאירופה וזמן קצר אחר כך חלק לא מבוטל מהם כבר לא איתנו.
אם תכננו להיפרד מהם מדוע נרשמו לאירופה? לא, אל תענו ברצינות, התשובה רטורית...
(ולמתקשים: לא באמת תיכננו להיפרד מהם, פשוט החלטות מתקבלות בשלוף ולא בהליך מסודר תוך ראיה קדימה ותכנון)
אם תכננו להיפרד מהם מדוע נרשמו לאירופה? לא, אל תענו ברצינות, התשובה רטורית...
(ולמתקשים: לא באמת תיכננו להיפרד מהם, פשוט החלטות מתקבלות בשלוף ולא בהליך מסודר תוך ראיה קדימה ותכנון)
אגב מעניין האם השינוי חילוף בין מיכה לשטפי נבע מהלחץ של הקהל או באמת טעות.
תפסיק לשקר.
"האופציה הראשונה" לא הגיעה כי התחלפה הנהלה במועדון הפולני. לא 200k ולא גרביים.
האופציה אחר כך היה סלמאני.
אני לא "מאשים" את ברדה ולא את אלונה. אני רק מצפה מהם ללמוד מהטעויות ולהשתפר.
- red ultras
לאליניב יש הרבה נסיבות מקלות. ככל הנראה לא קיבל את הרכש שרצה, לא בכמות ולא באיכות. כן, שחררו לו שחקנים שהעדיף שישארו. ובגדול, אני בטוח שאם הוא היה יודע שאלו הכלים שהוא יקבל הוא לא היה נכנס להרפתקאה הזו.
ולמרות זאת, עדיין הייתי מצפה ממנו להציג כדורגל של קבוצה גדולה ויוזמת. ברמת הפילוסופיה והסגנון. לא יכול להיות שההגנה שלנו עומדת ככ נמוך. לא יכול להיות שהקבוצה לא יודעת לעשות בילדאפ. לא יכול להיות שאנחנו מניעים את הכדור כל כך לאט. שאין שום תבנית בהתקפה, ששחקנים יוצאים ללחוץ לבד ולא כחלק ממשחק לחץ. לכל זה נוסיף את העובדה שכמעט בכל משחק העונה היינו צריכים לחזור מפיגור ולרדוף.
ולמרות זאת, עדיין הייתי מצפה ממנו להציג כדורגל של קבוצה גדולה ויוזמת. ברמת הפילוסופיה והסגנון. לא יכול להיות שההגנה שלנו עומדת ככ נמוך. לא יכול להיות שהקבוצה לא יודעת לעשות בילדאפ. לא יכול להיות שאנחנו מניעים את הכדור כל כך לאט. שאין שום תבנית בהתקפה, ששחקנים יוצאים ללחוץ לבד ולא כחלק ממשחק לחץ. לכל זה נוסיף את העובדה שכמעט בכל משחק העונה היינו צריכים לחזור מפיגור ולרדוף.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
תקשיב, אני מאוכזב מברדה לא פחות מהרבה אנשים פה אבל לנסות לצייר שהוא קיבל קבוצה במצב אופטימלי זה להיות מנותק.
הקבוצה לא בצלמו ולא בדמותו.
גם בדימיונות הכי מופרכים שלי לא חשבתי שהקבוצה של אליניב, שהיה חלוץ על, שחקן כל כך חכם ואינטליגנט תהיה קבוצה כל כך טיפשה, חד גונית, משעממת ואפורה.
הבוז בסוף המשחק צרם לי לא באוזניים אלא בלב, כוסעמק. זה מה שקורה כששמים סמל בעמדה הכי שנויה במחלוקת בכדורגל.
גם בדימיונות הכי מופרכים שלי לא חשבתי שהקבוצה של אליניב, שהיה חלוץ על, שחקן כל כך חכם ואינטליגנט תהיה קבוצה כל כך טיפשה, חד גונית, משעממת ואפורה.
הבוז בסוף המשחק צרם לי לא באוזניים אלא בלב, כוסעמק. זה מה שקורה כששמים סמל בעמדה הכי שנויה במחלוקת בכדורגל.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הוא יעשה הכל כדי שבטעות לא תהיה ביקורת על אלונה.
מספיק היה לראות את אליניב אומר בייאוש במסיבת עיתונאים ״צריכים לעשות את המקסימום עם מה שיש״ לחבר לזה את הביקורת שהעביר במסיבות העיתונאים לפני סגירת החלון ולהבין שהוא לא קיבל את הסגל שרצה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אני מפיל את האחריות במידה שווה על כולם. לא ברדה לבד ולא אלונה לבד. זאת מערכת אחת.Sir Alex Ferguson כתב: ↑18 אוקטובר 2022, 01:02הוא יעשה הכל כדי שבטעות לא תהיה ביקורת על אלונה.
מספיק היה לראות את אליניב אומר בייאוש במסיבת עיתונאים ״צריכים לעשות את המקסימום עם מה שיש״ לחבר לזה את הביקורת שהעביר במסיבות העיתונאים לפני סגירת החלון ולהבין שהוא לא קיבל את הסגל שרצה.
מי שמנסה לגנוב דעת ולרמות בגלל אי אילו מניעים לא ברורים זה אתה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אתה כל הדיון מדבר כאילו אתה מקורב של אלונה. יודע מי הביאו ולמה ואיפה הוא היה בסדר העדיפויות.
מי שבראש הרשימות מגיע למחנה האימונים ולא שעתיים לפני סגירת החלון.
יש הבדל בין להיות ברשימות ובמעקבים שכוללים עשרות שמות לבין להיות בראש הרשימה, אבל אל תיתן לעובדות לבלבל אותך…
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!