הפועל באר שבע- לך פוזנן, חמישי, 22:00, טרנר
Re: הפועל באר שבע- לך פוזנן, חמישי, 22:00, טרנר
קהל פח. מדושן הצלחות שלא זוכר את עברו.
הלוואי היה אפשר לבקש שיפסיקו להגיע ולחזור לגרעין של וסרמיל.
הלוואי היה אפשר לבקש שיפסיקו להגיע ולחזור לגרעין של וסרמיל.
אתמול לא היה רצון לנצח,במקום לעמוד גבוה וללחוץ אותם עמדתה כאילו הם באיירן והם סתם קבוצה סתמית שחוץ מהנעת כדור ויציאה קדימה מהר לא ראיתי מהם כלום 180 דקות,הגול שלהם היה באוויר מדקה עשירית,כל התקפה שלנו שחקן וחצי מקדימה לאורך כל המשחק,איך אפשר לחתוף כדור ולהפתיע כאשר שאפי/חטואל לבד בהתקפה?4 חלוצים והם מניעים כדור כמו כלום כשאתה יודע שתיקו זה בדיוק כמו הפסד ולא נותן לך כלוםSir Alex Ferguson כתב: ↑14 אוקטובר 2022, 07:52רוני לוי שיחק בשתי מסגרות בעונת מונדיאל חורף שבגללה דוחסים את כל המשחקים בחודשיים מה שמייצר לך לפעמים משחק כל שלושה ימים?
ברדה גם מתמודד עם פציעות ועומסים ורוטציות ושחקנים שנופלים מהרגליים וזה גם משפיע על היכולת.
וגם עם כל העומס והעייפות, מפתיע אותי שמישהו שרואה כדורגל כל כך הרבה שנים כמוך יכול לערוך השוואה בין האנטי כדורגל והקיבעון של לוי לגמישות של ברדה והרצון לנצח בכל משחק (אתמול סיימת את המשחק עם 4 חלוצים על המגרש כשאחד מהם משחק מגן ימני).
ומי אשם שאין מגן ימני? רק הואדר אדום בנשמה כתב: ↑14 אוקטובר 2022, 06:49אתה מבין שאין לנו מגן ימני? מה ציפית שברדה יעשה?
אין לנו כרגע מגן ימני בגלל הפציעה של דדיה ועל זה דיברתי.
נכון שאלחמיד יותר טוב כבלם אבל לפחות היה לנו מגן ימני לפתוח איתו היום.
ואמרתי שלא יביאו את זיו מורגן כי ידעתי לאן נגיע.
מגן ימני אחד בסגל זאת לא פחות מבדיחה וגם הוא לא מגן פותח אלא רוטציה.
מקווה שבינואר לכל הפחות יביאו מגן ימני וקשר 50-50 במקום מרטינש ואנסה.
וכמו שהוא ידע לפתוח אם 3 בלמים ולתת למגנים לשחק גבוה היה עדיף שזה היה קורה
אין לי תלונות לאבו עביד הוא שחקן מצוין ומחויב אבל לא מגן
ואל תצפה לכלום אחרי הקיץ הזה ובטח ובטח אחרי שאפשר להגיד שהעונה גמורה אירופה סיימת בליגה כל כך חלשה זה יספיק למקום שלישי
אז רק אני ראיתי הבדל בעמידה בין שני המחציות? באמת אף אחד נוסף לא ראה?nitsande כתב: ↑14 אוקטובר 2022, 07:29לא זה לא מה שהיה. גם אני חשבתי ככה חלק מהזמן אבל כשהעמידה במגרש הסתדרה ראית שזה רביעיית הגנה.
פשוט מיכה היה כנף ימין ושאפי שיחק באמצע, ברדה ציוות אותם הפוך.
בלי קשר, כן, נפלנו פה בגישה שוב וזה על ברדה.
מחצית שנייה זה נראה יותר טוב, אבל גם הפולנים קצת הלכו אחורה כשהם יודעים שתיקו טוב להם.
יש ביקורת על ברדה ועל המשחק אבל ההודעות פה מוגזמות מעבר לכל פרופורציה.
שיחקנו נגד קבוצה טובה שפשוט שיחקה טוב יותר.
יש לנו נסיבות מקלות, ובכל זאת היו דקות שנראינו טוב.
ואחרי כל זה ספגנו שער רק במצב נייח.
לא הכל שחור
לגבי הביקורת על המשחק, לדעתי היא במקום. אני לא מתעסק בכמה מצבים הגענו, שהם מגיעים לרוב מנייחים או איזה צ'יפ של מיכה. זה די מקרי ולא ממשהו מסודר.
לא אכפת לי להפסיד, לא אכפת לי לא לעלות.
אכפת לי שהקבוצה עומדת נסוג, שהקבוצה לא מסוגלת ולפעמים נראה שגם לא רוצה ללחוץ או להשתחרר מלחץ, אכפת לי שלא מסוגלים לפתח 2 התקפות נורמליות ב90 דקות.
היאללה בלגן שהיה בסוף זו הודאה שחוץ מלהעיף כדורים קשתיים ולקוות לטוב אין לנו ממש מה למכור.
צריך להיות פרשני יכולת ודרך, ולא פרשני תוצאה.
שאתה במוקדמות גישה שמרנית אני עוד יכול להבין.
בשלב בתים?
עשינו את החיים לפוזנן אתמול מאוד קלים. רבאק מעדיף להפסיד ולראות משחק יותר טוב לצפייה.
- ForeverRed
המהלכים של מיכה לא מקריים.
רואים שעובדים על זה ועובדה שתחת רוני לוי זה לא קרה.
נכון להגיד שחסרים המון אלמנטים, חלקם קיימים אך מבוצעים בצורה לא מספיק טובה ולאורך פרקי זמן קצרים מדי.
מאמין שזה ישתפר עם הזמן.
יש לברדה הרבה עבודה וכן, יש לו גם מגבלות של סגל שחקנים לא טוב מספיק וחייבים לשים את זה על השולחן.
קוסם הוא לא.
נכון להגיד שחסרים המון אלמנטים, חלקם קיימים אך מבוצעים בצורה לא מספיק טובה ולאורך פרקי זמן קצרים מדי.
מאמין שזה ישתפר עם הזמן.
יש לברדה הרבה עבודה וכן, יש לו גם מגבלות של סגל שחקנים לא טוב מספיק וחייבים לשים את זה על השולחן.
קוסם הוא לא.
אצל רוני זה היה צ'יפים של ספורי.ForeverRed כתב: ↑14 אוקטובר 2022, 09:17המהלכים של מיכה לא מקריים.
מאמין שזה ישתפר עם הזמן.
קוסם הוא לא.
אני לא באמת משווה, אבל זו שיטת התקפה מוגבלת ופרימיטיבית, שמי שבונה עליה שלא יתפלא שהוא לא מקבל יותר מדי.
אנשים פה טענו שזה קיץ 8 או משהו כזה, ברור לי ואני מסכים שזה היה קיץ גרוע ושהכלים של ברדה מאוד מוגבלים.
זה עדיין לא תירוץ מספק לחוסר התקפה שאנחנו רואים משחק אחר משחק.
למה מהלך פשוט כמו הדאבל של שאפי וחטואל שהוביל למהפך בנתניה הוא מאורע בעל הסתברות של ליקוי חמה?
ברדה לא קוסם, הוא עם סגל בעייתי, לא היה לו זמן לחבר ואין לו זמן לאימונים. הכל נכון. עדיין, יש דברים שחייבים להיות יותר טובים וגם הגישה.
הפסיביות במחצית הראשונה, החוסר יכולת כמעט לעבור את החצי היא משהו לא תקין.
אולי פוזנן לא היו הכי מסוכנים בעולם אתמול, אבל ראו בקלות שהם מגיעים לאזור ה"פס לגול" באופן עקבי, הכניסו גם כמה כדורי רוחב מסוכנים וכדורי עומק בודדים בשטח שבין המגן לבלם.
הם לא תירגמו את זה לדברים ממשיים, אבל הגיעו לשם בהנעת כדור מסודרת ותנועה פעם אחר פעם.
אני לא ממש מבין איך אפשר להתאכזב מהתוצאה אתמול, הפולנים היו טובים בלא מעט נקודות.
הם שלטו בקצב המשחק לחלוטין.
לא הרגשתי כמעט בשום שלב שאנחנו בעלי היוזמה, ונחליט מה יקרה במגרש. אולי לדקות ספורות בתחילת המחצית השנייה.
השורה התחתונה הוא לא קוסם וגם הוא לא יכול להוציא את עצמו מהבור שחפר לעצמו( בניית הסגל והרישום לאירופה)ForeverRed כתב: ↑14 אוקטובר 2022, 09:17המהלכים של מיכה לא מקריים.
מאמין שזה ישתפר עם הזמן.
קוסם הוא לא.
תעשו קצת את ההפרדה בין האהבה והערצה האדירה שיש לכם לברדה לבין הכדורגל שלו , גם אני סוגד לו אבל שם את זה בצד ואני יחזק יותר אפילו שאני מעדיף את ברדה המאמן שלנו מאשר כל מאמן ישראלי אחר שהוא לא ברק בכר , כי כמו שאמרתי בתגובות שלי אתמול בלילה ברדה יודע ויכול לתת לנו את הכדורגל שאנחנו רוצים והוא עשה את זה זה שנה שעברה בסיום העונה (ולראייה כמה ברדה עדיף זה השינוי שחל במיכה שהוא נותן לו את החופש מהאגפים [סטיייל מליקסון אצל בכר] והוא מכניס כדורים אדירים לחלוצים .
אולי קצת הגזמתי שהכדורגל שלו ושל רוני לוי דומה אבל אין איזה שיפור דרסטי בינהם , אז נאשים את אנסה ונאשים את אלחמיד שאמא שלו חולה ונאשים את סלימאני ונאשים רישום ביזיוני של סגל שחקנים לאירופה אבל בתכלס מלבד המשחק מול הפועל חיפה שהיה טוב אנחנו לא משחקים כדורגל טוב וזה על גבול הכדורגל המשעמם.
כמו שאמרו פה לפניי , אולי לך פוזנן קבוצה טובה אבל נתנו להם פשוט לשחק כדורגל אחרי הגול שלנו , והזמנו את שער השיווין הלכנו אחורה נתנו להם להניע לא לחצנו אותם חיכינו להם שרק יתקרבו לרחבה וננסה להעיף את הכדורים.
אולי קצת הגזמתי שהכדורגל שלו ושל רוני לוי דומה אבל אין איזה שיפור דרסטי בינהם , אז נאשים את אנסה ונאשים את אלחמיד שאמא שלו חולה ונאשים את סלימאני ונאשים רישום ביזיוני של סגל שחקנים לאירופה אבל בתכלס מלבד המשחק מול הפועל חיפה שהיה טוב אנחנו לא משחקים כדורגל טוב וזה על גבול הכדורגל המשעמם.
כמו שאמרו פה לפניי , אולי לך פוזנן קבוצה טובה אבל נתנו להם פשוט לשחק כדורגל אחרי הגול שלנו , והזמנו את שער השיווין הלכנו אחורה נתנו להם להניע לא לחצנו אותם חיכינו להם שרק יתקרבו לרחבה וננסה להעיף את הכדורים.
+100הראל כתב: ↑14 אוקטובר 2022, 09:47תעשו קצת את ההפרדה בין האהבה והערצה האדירה שיש לכם לברדה לבין הכדורגל שלו , גם אני סוגד לו אבל שם את זה בצד ואני יחזק יותר אפילו שאני מעדיף את ברדה המאמן שלנו מאשר כל מאמן ישראלי אחר שהוא לא ברק בכר , כי כמו שאמרתי בתגובות שלי אתמול בלילה ברדה יודע ויכול לתת לנו את הכדורגל שאנחנו רוצים והוא עשה את זה זה שנה שעברה בסיום העונה (ולראייה כמה ברדה עדיף זה השינוי שחל במיכה שהוא נותן לו את החופש מהאגפים [סטיייל מליקסון אצל בכר] והוא מכניס כדורים אדירים לחלוצים .
לא חושב שיש מישהו שלא רוצה את ברדה על הקווים אבל חייב להיות שינוי מחשבה לא חכמה לבוא בדיעבד ולהגיד תחושת פספוס.הראל כתב: ↑14 אוקטובר 2022, 09:47תעשו קצת את ההפרדה בין האהבה והערצה האדירה שיש לכם לברדה לבין הכדורגל שלו , גם אני סוגד לו אבל שם את זה בצד ואני יחזק יותר אפילו שאני מעדיף את ברדה המאמן שלנו מאשר כל מאמן ישראלי אחר שהוא לא ברק בכר , כי כמו שאמרתי בתגובות שלי אתמול בלילה ברדה יודע ויכול לתת לנו את הכדורגל שאנחנו רוצים והוא עשה את זה זה שנה שעברה בסיום העונה (ולראייה כמה ברדה עדיף זה השינוי שחל במיכה שהוא נותן לו את החופש מהאגפים [סטיייל מליקסון אצל בכר] והוא מכניס כדורים אדירים לחלוצים .
כל הנקודות שזרקת לים גם בליגה וגם באירופה הם רק על גישה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ניסית אתמול ללחוץ. גם מול ויאריאל. אבל לא מדובר בקבוצה ליגה ישראלית שאתה לוחץ וזה מגיע לשחקן ההגנה הגנרי חסר הטכניקה שישר מעיף את הכדור ליציע או מאבד אותו. מדובר באלופת פולין (רק בשביל הפרופורציות, הקבוצה הפולנית שאנחנו הפסדנו לה בפולין וניצחנו בישראל שנה שעברה סיימה מקום 15 מקום ושלוש נקודות מעל הקו האדום). הם יודעים להניע כדור ולשבור את הלחץ.hb7 כתב: ↑14 אוקטובר 2022, 08:46אתמול לא היה רצון לנצח,במקום לעמוד גבוה וללחוץ אותם עמדתה כאילו הם באיירן והם סתם קבוצה סתמית שחוץ מהנעת כדור ויציאה קדימה מהר לא ראיתי מהם כלום 180 דקות,הגול שלהם היה באוויר מדקה עשירית,כל התקפה שלנו שחקן וחצי מקדימה לאורך כל המשחק,איך אפשר לחתוף כדור ולהפתיע כאשר שאפי/חטואל לבד בהתקפה?4 חלוצים והם מניעים כדור כמו כלום כשאתה יודע שתיקו זה בדיוק כמו הפסד ולא נותן לך כלום
גם אצלי יש הרגשה של פספוס, כמו בשני משחקי החוץ, אבל מצד שני צריך גם להגיד שהפולנים קבוצה איכותית מאוד, וכשאתה מדבר על דברים שאתה רוצה לעשות צריך להסתכל גם מול מי אתה מתמודד.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
די משה לך תראה את המשחק במלא שוב ותספר לי על המשחק לחץ שלנו , יוצאים חמד חטואל ומיכה ללחוץ ונעזוב אל זה שחלק מהם עושים את זה בכאילו ומאחןרה אליאס ו באריירו לא מצטרפים קדימה ללחוץ.
ואח״כ לך תראה איך פוזנן לוחצים ומצא לי את ההבדלים.
ואגב בסופו של דבר כולנו נגיע לעמק השווה וביחד נמצא את הבעיה האמיתית של הקבוצה שהיא הבעלים שלא נותנת למאמן את מה שהוא רוצה וטוב לה הבינוניות הזו ומקום 3-4 ואירופה כל שנה (וכן גם אלונה היא האלוהים שלנו אבל גם עליה מוצר להעביר ביקורת [בטח שמאמן בכל ראיון אומר שהוא חייב 2-3 שחקנים ]ולא בא לי להכנס לויכוח הזה שוב פעם)
ואח״כ לך תראה איך פוזנן לוחצים ומצא לי את ההבדלים.
ואגב בסופו של דבר כולנו נגיע לעמק השווה וביחד נמצא את הבעיה האמיתית של הקבוצה שהיא הבעלים שלא נותנת למאמן את מה שהוא רוצה וטוב לה הבינוניות הזו ומקום 3-4 ואירופה כל שנה (וכן גם אלונה היא האלוהים שלנו אבל גם עליה מוצר להעביר ביקורת [בטח שמאמן בכל ראיון אומר שהוא חייב 2-3 שחקנים ]ולא בא לי להכנס לויכוח הזה שוב פעם)
בול. שיחקנו נגד קבוצה שלכל הפחות ברמה שלנו (לדעתי הם יותר טובים) ולא הצלחנו לנצח. ביג דיל.Red Tiger כתב: ↑14 אוקטובר 2022, 08:03קהל של מאוסים,נרגנים,חסרי סבלנות וגם מאוד טיפשים.
במקום לדחוף את הקבוצה קדימה שורקים בוז לסלמאני,בוז ליחזקאל ונעים בחוסר סבלנות משווע במשחק שהוגדר אחד החשובים שם המועדון.
אז מה קרה? לא ניצחנו אז מה?
מאמן שחוצב מים מהסלע ועדיין זוכה לביקורת מאנשים שהמושג שלהם בכדורגל שווה לשלי בשחמט.
כמה חוסר פרופורציות,כמה חוסר כבוד.
כמו שאני מכיר את הקהל הדביל הזה נגד נס ציונה יגיעו אולי 8 אלף,לא מפתיע שאנחנו לא מסוגלים לנצח בבית,המקום סיר לחץ מטורף.
כל אחד כאן מנתח לי את המשחק כאילו זה ניתוח לב פתוח,שורה תחתונה ניצול הזדמנות אחת והדיבור כאן היה אחר לגמרי.
אין לאנשים מושג עם איזה עומס מתמודדים פה וממשיכים לזיין בשכל.
בקושי מספיקים לעשות אימון בין 2 משחקים.
הכמות של הקהל זה בושה וחרפה שלא ציפיתי לה. מקווה שיזכרו את זה כשנהיה סולדאאוט.
אם היו מפות חום, ואם יש למישהו יש אז שמח שיביא,
לטעמי יש שינוי לא קטן בעמידה בין המחצית הראשונה למחצית השנייה. בשנייה אבו עביד היה קרוב הרבה יותר לקו, כלומר מגן.
גם אם ברדה התכוון לעלות בקו 4, בפועל זה היה הרבה יותר דומה לקו 3 בלמים.
להגיד שניסינו ללחוץ אתמול זה עלבון לאינטליגנציה.
שיחקנו בקצב נמוך מאוד. הרגליים של חלק מהשחקנים כבדות, אין ספק בכלל.
לטעמי יש שינוי לא קטן בעמידה בין המחצית הראשונה למחצית השנייה. בשנייה אבו עביד היה קרוב הרבה יותר לקו, כלומר מגן.
גם אם ברדה התכוון לעלות בקו 4, בפועל זה היה הרבה יותר דומה לקו 3 בלמים.
להגיד שניסינו ללחוץ אתמול זה עלבון לאינטליגנציה.
שיחקנו בקצב נמוך מאוד. הרגליים של חלק מהשחקנים כבדות, אין ספק בכלל.