הפועל באר שבע- לך פוזנן, חמישי, 22:00, טרנר
Re: הפועל באר שבע- לך פוזנן, חמישי, 22:00, טרנר
אם כל האהבה אליו אבל ברדה מאמן יותר פחדן אפילו מרוני לוי
כמה פחד ברמה,שבבית במשחק שאתה חייב לנצח אתה אפילו לא בא לשחק כדורגל מערך הזוי אחרי קיץ עוד יותר הזוי שאם הגענו למצב שצריכים להירשם 5 שחקני נוער זה אומר הכל על הבנייה של הסגל הזה ובזה לא רק הוא אשם
כמה פחד ברמה,שבבית במשחק שאתה חייב לנצח אתה אפילו לא בא לשחק כדורגל מערך הזוי אחרי קיץ עוד יותר הזוי שאם הגענו למצב שצריכים להירשם 5 שחקני נוער זה אומר הכל על הבנייה של הסגל הזה ובזה לא רק הוא אשם
אליאס היה בכל מקום במגרש היום אבל הפעולות לא אכותיות כשהוא ובריירו יחד זה נגרי וחבל שברדה מתעקש על הציוות הזה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
שוב אני כותב, החלטה אומללה לא לרשום את מרטינש לאירופה.
היחידי שיודע להניע כדור ולהשתחרר מלחץ.
מביך לראות איך בכל פעם שלוחצים אותנו אנחנו משותקים באירופה.
לא חושב שאליניב לא רצה לתקוף, פשוט לא היו לנו את הכלים כדי להשתחרר מלחץ וכדי לעשות פעולות איכותיות בהתקפה (ברבע שעה האחרונה היינו בהרכב הכי התקפי שאפשר, עם יחזקאל מגן ימני, קישור של שמיר ואליאס ואנסה, סולימאני ושכטר בשפיץ ועדין לא הגענו להזדמנויות כי היה חסר איכות).
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 13 אוקטובר 2022, 23:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אתה מבין שעם מערך אחר אתה נכתש, כשהקבוצה השניה מזרימה בערך 3 שחקנים לכל אגף. החלוץ, הקיצוני, והקשר שמצטרף לשם. במצב הזה לא רק שאתה צריך חיפוי של מגן ובלם, אתה צריך גם את הקיצוני והקשר האחורי.
עובדתית במגרש, לך פונזן טובה מאיתנו ב-2 רמות.
נערך לאחרונה על ידי talb55 ב 13 אוקטובר 2022, 23:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
מה הבעיה במערך?
הסגל שנרשם לאירופה די סינדל את הקבוצה , לא בטוח שננצח ככה בשלב הבתים
אפשר להתלונן על הכלים עד מחר, למה לשחק עם 3 בלמים?Sir Alex Ferguson כתב: ↑13 אוקטובר 2022, 23:29שוב אני כותב, החלטה אומללה לא לרשום את מרטינש לאירופה.
לא חושב שאליניב לא רצה לתקוף, פשוט לא היו לנו את הכלים כדי להשתחרר מלחץ וכדי לעשות פעולות איכותיות (ברבע שעה האחרונה היינו בהרכב הכי התקפי שאפשר, עם יחזקאל מגן ימני, קישור של שמיר ואליאס ואנסה, סולימאני ושכטר בשפיץ).
ברצינות כאילו, לשם מה אנחנו אונסים את הקבוצה לשחק במערך שהיא לא מתאימה אליו בשיט?
לא קולטים שעם המערך הזה אנחנו בקושי עוברים את החצי?
אז אם אין כלים, שברדה לא יעשה עוד יותר נזק.
חיסל לנו מחצית.
והסוף לא היה התקפי, זה היה יאללה בלגן ונתפלל שיצא טוב.
ככה זה שלקבוצה אין באמת יכולת לבנות משהו מסודר בכוחות עצמה.
ההחלטה להכניס את סלמאני היא די אומללה, מעשית זה להוציא שחקן ולהכניס אוויר.
אליאס היה טוב אבל זאת שוב הוכחה שאי אפשר לשחק עם שניהם ביחד. אין שום מימד של הצטרפות או הנעת כדור עם שניהם. נגר שנותן מכות זה חובה אבל צריך אחד שיעשה את זה ברגע נתון כדי שהשאר ישחקו כדורגל
מרטינש לא היה שורד במשחק פיזי כזה עם כל הכבוד למסירות המרשימות שלו אחורה והצידה. אין לו מה לחפש במשחק כזה.Sir Alex Ferguson כתב: ↑13 אוקטובר 2022, 23:29שוב אני כותב, החלטה אומללה לא לרשום את מרטינש לאירופה.
לא חושב שאליניב לא רצה לתקוף, פשוט לא היו לנו את הכלים כדי להשתחרר מלחץ וכדי לעשות פעולות איכותיות (ברבע שעה האחרונה היינו בהרכב הכי התקפי שאפשר, עם יחזקאל מגן ימני, קישור של שמיר ואליאס ואנסה, סולימאני ושכטר בשפיץ).
הוא אחרי השיא, צריך להשלים עם זה ולהביא לו מינימום דקות כדי להוריד עומסים מבריירו ואליאס עד ינואר ושם להיפרד. הוא בטח לא מה שהיה חסר לנו היום.
דווקא גורדנה חסר לי פהSir Alex Ferguson כתב: ↑13 אוקטובר 2022, 23:29שוב אני כותב, החלטה אומללה לא לרשום את מרטינש לאירופה.
לא חושב שאליניב לא רצה לתקוף, פשוט לא היו לנו את הכלים כדי להשתחרר מלחץ וכדי לעשות פעולות איכותיות בהתקפה (ברבע שעה האחרונה היינו בהרכב הכי התקפי שאפשר, עם יחזקאל מגן ימני, קישור של שמיר ואליאס ואנסה, סולימאני ושכטר בשפיץ ועדין לא הגענו להזדמנויות כי היה חסר איכות).
העניין שרשמנו שחקנים שהיו בדרך החוצה זה המחדל( או שזה בגלל החוקים המוזרים של אואפא) , מדמון וקלטינס בשביל מה?
- ForeverRed
אני קורא פה הרבה ביקורות על ברדה.
זה לא ששיחקנו נגד קונוסים.
הוא העלה חומר שחקנים שמתאים לכדורגל דומיננטי. על המגרש זה נראה אחרת כי יש גם יריבה ומגבלה של יכולת אצל יותר מדי שחקנים.
אם היה מחפש לשחק על מתפרצות היה עולה עם אנסה ויחזקאל בהרכב.
אין לנו כלים להתמודד עם לחץ. אין כלים לקבל החלטות טובות בחלק הקדמי. אין כלים לניצול גבוה של מצבים.
זה גם על ברדה. אבל זה בעיקר החומר.
הוא העלה חומר שחקנים שמתאים לכדורגל דומיננטי. על המגרש זה נראה אחרת כי יש גם יריבה ומגבלה של יכולת אצל יותר מדי שחקנים.
אין לנו כלים להתמודד עם לחץ. אין כלים לקבל החלטות טובות בחלק הקדמי. אין כלים לניצול גבוה של מצבים.
לשחק בקו 4 עם מגן שלא יודע לעבור את החצי לא ייתכן שכל פעם ששאפי מקבל,כדור בקו באים אליו 3 ואין לו אופציית מסירה או אפילו עקיפה על הקו
ושלא נדבר על הניהול משחק שלו ההוצאה של חטואל שזה חילוף של האמאמא של בית
ודרך אגב שיאשים את עצמו בסגל שנרשם באיזה קטע אתה משאיר גם את מרטינש וגם את גורדנה בחוץ
חבל
נתנו את הכל, אבל זה מה יש לנו
אליאס היה הכי טוב היום
אני חושב שברדה ניהל את המשחק טוב
נתנו את הכל, אבל זה מה יש לנו
אליאס היה הכי טוב היום
אני חושב שברדה ניהל את המשחק טוב
אם היה כוונה לשחק כדורגל דומיננטי, אז אני מצפה לראות משחק לחץ מינימלי. זה לא היה.ForeverRed כתב: ↑13 אוקטובר 2022, 23:36אני קורא פה הרבה ביקורות על ברדה.
בהחלט יש לי ביקורת שאם כבר אתה עולה נסוג ופסיבי, אז לפחות תן כלים למתפרצות.
בפועל גם לא היה כזה במחצית הראשונה, וגם במחצית השנייה עד שסוף סוף עברנו למערך נורמלי והתחלנו לראות משהו שיותר דומה לכדורגל, הוא מיהר בחילופים שגמרו אותנו סופית עם שחקני חסרי אונה כמו אנסה ויחזקאל.
אז כן, החומר רע מאוד.
אבל היום לברדה יש לא מעט מניות והחלטות לא טובות במשחק הרע הזה.
גרמת לזה להיראות ככה עובדתית שמשחק קודם זה היה אחרת לגמרי
בא למשחק בגישה פחדנית מלכתחילה וניהול משחק שבלוני
נראה לי שזה נס שאבו עביד עלה בכלל ואם לא הוא אתה מקבל את יחזקאל בימיןdudu9998 כתב: ↑13 אוקטובר 2022, 23:37לשחק בקו 4 עם מגן שלא יודע לעבור את החצי לא ייתכן שכל פעם ששאפי מקבל,כדור בקו באים אליו 3 ואין לו אופציית מסירה או אפילו עקיפה על הקו
ושלא נדבר על הניהול משחק שלו ההוצאה של חטואל שזה חילוף של האמאמא של בית
ודרך אגב שיאשים את עצמו בסגל שנרשם באיזה קטע אתה משאיר גם את מרטינש וגם את גורדנה בחוץ
חטואל לא עשה כלום היום אז בסדר להוציא אותו( אולי הייתי מנסה אותו בימין לפני שמוציא) הבעיה שהמחליף זה או אנסה או יחזקאל וזה מוביל למחדל ברישום לשלב הבתים שמראה שויתרנו מראש ועכשיו מרגישים פיספוס