לך פוזנן- הפועל באר שבע, חמישי, 19:45, פוזנן
Re: לך פוזנן- הפועל באר שבע, חמישי, 19:45, פוזנן
איזה כיף
גם הוצאנו תיקו(והיינו טובים יותר), וגם ביום שני שאפי ופאון יהיו זמינים ורעננים למשחק
גם הוצאנו תיקו(והיינו טובים יותר), וגם ביום שני שאפי ופאון יהיו זמינים ורעננים למשחק
מסכים אתך, חוזר בי. יש כאלה שלוקח להם יותר זמן להתאקלם.
אי אפשר לבקש יותר.
בעצם יש...(יוספי no more)
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הורגים את ויטור... מקווה שינוח ביום שני, אין ברירה
שינוח בשמיני עצרת
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
חבל כי יכלנו להוציא פה שלוש נקודות אבל בגדול זו תוצאה אחלה. מה שכן, לפי הלוח שנשאר לשתי הקבוצות כנראה מעבר לשני ניצחונות ביתיים נצטרך לגרד עוד נקודה לפחות בספרד כדי לעלות כי במחזור האחרון פוזנן מארחים אותם במשחק שלא יהיה להם על מה לשחק בו וסביר מאוד שהם מוציאים מהספרדים נקודות במצב הזה
כל הכבוד לשחקנים, גם סלמאני לפני ואחרי ההחמצה נתן תחת. חבל על הפספוס, אבל בשורה התחתונה לשמור על שער נקי מול קבוצה שנתנה 3 לספרדים ו4 לאוסטרים זה יפה. שאפו לקבוצה.
- red and white
- Title: Almog
ניצחון בטרנר בשבוע הבא ויהיה בלאגן בספרד.dor69 כתב: ↑06 אוקטובר 2022, 21:10חבל כי יכלנו להוציא פה שלוש נקודות אבל בגדול זו תוצאה אחלה. מה שכן, לפי הלוח שנשאר לשתי הקבוצות כנראה מעבר לשני ניצחונות ביתיים נצטרך לגרד עוד נקודה לפחות בספרד כדי לעלות כי במחזור האחרון פוזנן מארחים אותם במשחק שלא יהיה להם על מה לשחק בו וסביר מאוד שהם מוציאים מהספרדים נקודות במצב הזה
אגב אני כבר עם כרטיס, ולפי מה שאני רואה הרבה מאוד אוהדים הולכים להגיע למשחק הזה.
כנ״ל, פעם שנייה שאני טס העונה (שוויץ) ואני מת לחזור עם עוד ניצחוןred and white כתב: ↑06 אוקטובר 2022, 21:16ניצחון בטרנר בשבוע הבא ויהיה בלאגן בספרד.
אגב אני כבר עם כרטיס, ולפי מה שאני רואה הרבה מאוד אוהדים הולכים להגיע למשחק הזה.
תוצאה מעולה,גישה מצויינת ואני מציע שתסמכו קצת על ברדה לפני שאתם חותכים אותו לחתיכות טרם המשחק בגלל ההרכב.
הבן אדם מסתבר מבין כדורגל קצת.
הבן אדם מסתבר מבין כדורגל קצת.