מדוייק!
אסטריט סלמני - חתם ל-3 שנים.
Re: אסטריט סלמני - חתם ל-3 שנים.
ואללה תמכתי מאוד בלתת לו עוד ועוד אבל נראה לי נפלנו על חתיכת דבעון רציני.
היכולת שלו עם הכדור נראית רעה מאוד, בנוסף לזה שיש לו קבלת החלטות מוזרה מאוד, באמת שהוא נראה חלול.
יותר מדי דברים מוזרים, לא מצליח לאכול את השחקן הזה. מתי כבר יביאו לנו זר חיית רחבה, שחום עור מפחיד עם ריאות של צ'יטה (הכי הפוך מאנסה).
כבר שנים שאני אומר לכל העולם ואשתו, הפועל ב"ש חייבת חלוץ מהיר עם כניסות עומק לרחבה. הסגנון הזה של החלוצים הסטטיים לא יצליח פה, הוא אולי לא סטטי אבל אין לו מושג עם הכדור אז זה לא משנה.
היכולת שלו עם הכדור נראית רעה מאוד, בנוסף לזה שיש לו קבלת החלטות מוזרה מאוד, באמת שהוא נראה חלול.
יותר מדי דברים מוזרים, לא מצליח לאכול את השחקן הזה. מתי כבר יביאו לנו זר חיית רחבה, שחום עור מפחיד עם ריאות של צ'יטה (הכי הפוך מאנסה).
כבר שנים שאני אומר לכל העולם ואשתו, הפועל ב"ש חייבת חלוץ מהיר עם כניסות עומק לרחבה. הסגנון הזה של החלוצים הסטטיים לא יצליח פה, הוא אולי לא סטטי אבל אין לו מושג עם הכדור אז זה לא משנה.
אפשר לחפור עד מחר עם סיסמאות, תיאוריות, מה יש, מה אין, מה הביאו ומה צריך להביא.
שורה תחתונה, לא מכניסים כדורים לרחבה אז אי אפשר לשפוט חלוצים. קיבל חצי מצב של חלוץ והוציא בעיטה לא רעה שאחד הבלמים עצר עם הראש.
חוץ מזה רק קיבל כדורים במקומות לא קשורים לתפקידו.
שורה תחתונה, לא מכניסים כדורים לרחבה אז אי אפשר לשפוט חלוצים. קיבל חצי מצב של חלוץ והוציא בעיטה לא רעה שאחד הבלמים עצר עם הראש.
חוץ מזה רק קיבל כדורים במקומות לא קשורים לתפקידו.
כל כך מדוייק.
לצורך העניין זה לא משנה מי יהיה החלוץ (לראיה גם חמד חסר השפעה) כאשר מביאים ׳תשע׳ (9) שישחק עם הגב לשיר ותנועה עם הפנים לשער חייבים להגיע כדורים הצדדים. וזה אנחנו כמעט ולא עושים, (עשינו בגול ולראיה הגול) או עושים שהחלוץ לא ברחבה בכלל.
לא משנה מי החלוץ, אני מרחם עליו.
הבאת חלוץ עם משחק ראש?(חמד, עזבו רגע סלמאני), לא תביא שחקן שמכניס כדורים ברמה גבוהה מהצד? למה צריך מליון דריבליסטים עם רגל הפוכה שהדבר האחרון שיעשו זה לתת קרוס?
בקיצור מביאים שחקנים בלי לשחק על החוזקות שלהם, וזה חבל.
- ForeverRed
הכל נכון ועדיין, מצופה ממנו להראות קצת כדורגל גם מחוץ לרחבה. לקבל החלטות יותר טובות.
בשביל חלוץ דוחק יכלו להסתפק בבן שהר ולחסוך מיליון יורו.
בשביל חלוץ דוחק יכלו להסתפק בבן שהר ולחסוך מיליון יורו.
זה היה נראה לא טוב אתמול.
אני מהמאמינים בו ובעד לתת לו כמה שיותר דקות וביטחון כדי שזה יעבוד... אבל גם אני אתמול הייתי מוציא אותו. כנראה בדקה 50.
אני מהמאמינים בו ובעד לתת לו כמה שיותר דקות וביטחון כדי שזה יעבוד... אבל גם אני אתמול הייתי מוציא אותו. כנראה בדקה 50.
רק אהבה תנצח...
אני לא הייתי מרכיב אותו בכלל(בדיעבד) או מוציא כבר במחצית , סוג משחק שלא מתאים לו( הוא גם לא ממש מהיר)
כשנתקוף יותר ונכניס כדורים מהצדדים הוא יראה יותר טוב
אנחנו עושים איתו בדיוק ההיפך ממה שצריך, יותר מדי שיפוטיות בשביל זר חדש כשאנחנו סה״כ באוקטובר. ראוי לטיפת יותר סבלנות.
לדעתי מקבל אובר ביקורת.
לדעתי מקבל אובר ביקורת.
- ForeverRed
אני באמת לא רוצה לשפוט אותו על ההחמצה הזאת אבל רבאק, זה הלחם והחמאה שלך. מחוץ לרחבה הרי התרומה אפסית לחלוטין.
לא יודע איך הוא יתאושש מזה.
גם ככה הביטחון מתחת לגובה הדשא.
הפרצוף שלו בסוף המהלך אמר הכל.
אין תירוצים להחמצה כזאת, שיכול להיות לה משמעות כזאת.
אבל זה חלק מהחיים של חלוץ, חייב גול כדי לשחרר ואז אולי משהו ישתנה.
גם פלט היה נראה כמו שוטף כלים בארומה חצי עונה, אני עדיין לא קובר אותו.
אבל זה חלק מהחיים של חלוץ, חייב גול כדי לשחרר ואז אולי משהו ישתנה.
גם פלט היה נראה כמו שוטף כלים בארומה חצי עונה, אני עדיין לא קובר אותו.
סיטואציה מורכבת. הוא חסר ביטחון לחלוטין וזה לא יחזור במשחקים קשוחים שכאלה.ForeverRed כתב: ↑06 אוקטובר 2022, 20:42אני באמת לא רוצה לשפוט אותו על ההחמצה הזאת אבל רבאק, זה הלחם והחמאה שלך. מחוץ לרחבה הרי התרומה אפסית לחלוטין.
חייב לשחק מול נס ציונות שכאלה, אולי כמה גולים שם ונרוויח אותו.
הראשון לזהות.Redbull כתב: ↑08 ספטמבר 2022, 21:27אתה מדבר על דחיקות לשער??
יש מספיק שחקנים בשקל וחצי בשביל זה
להביא שחקן בכזה סכום שלא יודע למסור לא יודע לשחק עם הגב ולא יודע לעבור שחקן זה טעות קשה
תראה שידור חוזר מול ביתר . קיבל כדור מול שוער ניסה לבעוט לרחוק ויצא לו משהו זוועה.
אז אולי הוא חסר ביטחון לא התאקלם וכו וכו
רוב הסיכויים שהוא לא לרמה ואני מהמר שלא לרמה ברמה קיצונית( בני ריינה ומטה)
כבר מתחיל לרחם עליו.
אסור לברדה לתת לו דשא בטרנר הקהל יגמור עליו סופית חתום גמור ווואלה לא נעים.
שיתן לו דקות בחוץ מול התחתית
1+
לשרוף אותו בחודש אוקטובר זה לחזור על טעויות עבר, רק דקות יעזרו לו לצבור ביטחון, עולה לנו בנקודות ובכסף הכל נכון ועם זאת אין לנו פריבילגיה להרים איתו ידיים.
"הראשון לזהות". חחח
אתה ממהר לקבור זר ועוד מתגאה בכך. יש סיכוי לא רע שאתה הולך לצאת דבע אחושרמוטה.
אתה ממהר לקבור זר ועוד מתגאה בכך. יש סיכוי לא רע שאתה הולך לצאת דבע אחושרמוטה.
החמצה שיכולה לעלות העלייה