אור דדיה
Re: אור דדיה
למי שלא הבין, התכוונתי להגיד שמספיק לי שדדיה יהיה בן ביטון ברמה ולדעתי יכול להיות טוב ממנו.
לגבי המגינים שהזכרתם, הדלקתם אותי!
אורי בנימין היה שחקן העונה מעמדת המגן הימני, למרות שהיו לידו אגדות כדורגל שבישלו והבקיעו!!!!
גדי חזות היה מגן ימני פשוט מדהים שבעונת הגביע היה מאוד מאוד משמעותי. העזיבה שלו ושל סתיו אלימלך( מכירת החיסול של אלי להב) היו הגורמים העיקריים לירידה בעונה שאחר כך.
מה שאני אומר, זה שדדיה לא כזה רע כמו שכמה חסרי פרופורציות פה עושים ממנו ושבסיס ההשוואה שלו צריך להיות ביטון ולא אלכסנדר ארנולד..
אורי בנימין היה שחקן העונה מעמדת המגן הימני, למרות שהיו לידו אגדות כדורגל שבישלו והבקיעו!!!!
גדי חזות היה מגן ימני פשוט מדהים שבעונת הגביע היה מאוד מאוד משמעותי. העזיבה שלו ושל סתיו אלימלך( מכירת החיסול של אלי להב) היו הגורמים העיקריים לירידה בעונה שאחר כך.
מה שאני אומר, זה שדדיה לא כזה רע כמו שכמה חסרי פרופורציות פה עושים ממנו ושבסיס ההשוואה שלו צריך להיות ביטון ולא אלכסנדר ארנולד..
אח שלי, ראיתי את אורי בנימין, ראיתי את חזות, תביא בחשבון שהיום זה כדורגל אחר לחלוטין (שיטות משחק, שיטות אימון, אינטנסיביות, פיזיות, טכניקה...) אבל אם אני נדרש בכל זאת להשוות אז בן ביטון לדעתי המגן הימני הטוב מביניהם, למרות שהיה לו מה לשפר, בייחוד בצד ההתקפי.
לפחות בקטע ההתקפי, אורי בנימין היה דסה על סטרואידים...
שרף את האגף בלי להתעייף וגם הבקיע כמה שערים.
ביטון היה מגן טוב יותר...
לקבוצה של היום, קבוצה שאמורה לשלוט ברוב המשחקים, אורי בנימין היה בול מקליעה.
ומהירות?
וטכניקה?
ביטון בועט לשער והורג ציפורים.
חזות בועט מ 40 מטר לחיבורים.
אבל עזוב, חזות בחור טוב, ביטון ילד חרא. מסכם הכל.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
- ForeverRed
שחקן גדול נמדד ביציבות.
הפיק של ביטון לא נמשך זמך רב מדי.
בשיאו אכן היה מגן שלם יחסית, אגרסיבי וחזק בהגנה, מניע קדימה ומצטרף מצוין. הפס האחרון תמיד היה של נגר.
דדיה רחוק מהרמה הזאת.
הוא כבר לא יגיע לשם.
הפיק של ביטון לא נמשך זמך רב מדי.
בשיאו אכן היה מגן שלם יחסית, אגרסיבי וחזק בהגנה, מניע קדימה ומצטרף מצוין. הפס האחרון תמיד היה של נגר.
דדיה רחוק מהרמה הזאת.
הוא כבר לא יגיע לשם.
לא יגיע לעולם לרמה של ביטון בהגנה, אבל בחלק ההתקפי לדעתי כבר היום טוב ממנו (או שווה לו) ובאספקט הזה עוד יכול להתקדם עם שאפי באגף שלו
- ForeverRed
התקפה זה הרבה מעבר לפס אחרון או בישול כזה או אחר.
לבן ביטון היה כמעט הכל חוץ מהפעולה האחרונה.
לדדיה יש אולי פס אחרון טוב יותר, אבל אין לו את כל היתר.
אז מה הועיל ביטון ברוב המקרים אם הפס האחרון לא היה מדוייק?ForeverRed כתב: ↑03 אוקטובר 2022, 21:43התקפה זה הרבה מעבר לפס אחרון או בישול כזה או אחר.
רק תיסכול בגלל הפעולות הטובות שעשה לפני.
חושב שדדיה עוד יכול להשתפר באספקט ההתקפי.
זיכרון קצר פה.
ביטון היה מגן מצוין ויציב לאורך שנים לא מעטות והיה באנקר בתקופת האליפויות והקמפיינים באירופה.
אני ממש אשמח אם דדיה יתן את מה שהוא נתן ולדעתי הוא יתן יותר בכל האספקטים. עוד קצת אמון וסבלנות.
ביטון היה מגן מצוין ויציב לאורך שנים לא מעטות והיה באנקר בתקופת האליפויות והקמפיינים באירופה.
אני ממש אשמח אם דדיה יתן את מה שהוא נתן ולדעתי הוא יתן יותר בכל האספקטים. עוד קצת אמון וסבלנות.
- ForeverRed
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אבל זה כמו להגיד מספיק לי שאליאס יהיה ברמה של ראדי.סימיוני כתב: ↑03 אוקטובר 2022, 16:06למי שלא הבין, התכוונתי להגיד שמספיק לי שדדיה יהיה בן ביטון ברמה ולדעתי יכול להיות טוב ממנו.
בן ביטון עובדתית היה אחד משלושת המגינים הכי גדולים שלבשו את המדים שלנו.
זה לא כאילו אמרת מספיק לי שיהיה אביתר אילוז ולדעתי הוא יכול להיות טוב יותר, בחרת את אחד המגינים הכי גדולים שהיו כאן, זה לא משהו להסתפק בו זה משהו לשאוף אליו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אומר שוב- ביום שדדיה יגיע לרמת ביטון שיא אנחנו נגיע לנחלה איתו. אני גם לא זורם עם התזה שהוא יותר טוב במכלול שנקרא התקפה של מגן, אפילו להפך
חבר, אמרתי בן ביטון בהשוואה לאלו שרוצים שיהיה לא פחות מאדני אלבס או קארווחאל....Sir Alex Ferguson כתב: ↑03 אוקטובר 2022, 23:42אבל זה כמו להגיד מספיק לי שאליאס יהיה ברמה של ראדי.
בן ביטון עובדתית היה אחד משלושת המגינים הכי גדולים שלבשו את המדים שלנו.
זה לא כאילו אמרת מספיק לי שיהיה אביתר אילוז ולדעתי הוא יכול להיות טוב יותר, בחרת את אחד המגינים הכי גדולים שהיו כאן, זה לא משהו להסתפק בו זה משהו לשאוף אליו.
שוב אגיד
השוואה בין בן ביטון לאור דדיה זה כמו להשוות במוו לדציה
אנשים פה עם זיכרון קצר אבל לבן ביטון כמעט תמיד היה מגע בהתקפה שלנו אם זה הפס לפני המסירה לגול
או בישול
אתם הזויים או שאין לכם זיכרון
אור דדיה כבר 4 שנים בבוגרים ואולי יש לו 5 בישולים
זה שי !
השוואה בין בן ביטון לאור דדיה זה כמו להשוות במוו לדציה
אנשים פה עם זיכרון קצר אבל לבן ביטון כמעט תמיד היה מגע בהתקפה שלנו אם זה הפס לפני המסירה לגול
או בישול
אתם הזויים או שאין לכם זיכרון
אור דדיה כבר 4 שנים בבוגרים ואולי יש לו 5 בישולים
זה שי !